IRC-Galleria

ainokki

ainokki

ei hakkaa päätä seinään mushmush
Tein naamakirjassa testin "Kuka diktaattori olet?" ja oho sieltähän tuli Mao Zedong. Tai no Puhemies Mao, olettaen että Zedongista oli kyse. Kyllähän toi ihan hyvältä kuulostaa, vaikka itseäni ennemmin Valdimir Leniniin vertaisin, vaikkei niinkään diktaattori ollut. Lisäksi kuvaus Maosta oli jotain tähän suuntaan: Ikuinen kapina roihuaa suonissasi. Olet uudistusmielinen ja vallankumouksellinen jo siinä mittasuhteessa, että menet helposti liiallisuuksiin. Olet melkoinen haka keksimään uusia juttuja, mutta hiukan liian malttamaton suunnitellaksesi toteutusta kunnolla. Innostut helposti, mutta kyllästyt myös nopeasti."
Kyllähän tuo mulle käy, tai kun Maon saavutuksia luetellaan, niin kommunistien johdattaminen sisällissodan voittoon, Kiinan kansantasavallan perustaminen, Maolaisuuden kehittäminen ja Kiinan takaisin suurvallaksi nostaminen on ihan kiitättävä suoritus siinä ~80 vuodessa. Plus Maoahan oli Kiinassa about yhtä kunnioitettu, palvottu kuin jumala.
4. jakso vie viimeisiään, enään viikko jäljellä. Tehtävänä äikän essee ja luettavana Nukkekoti. Plus kirjottelen yhden englannin esseen ja työhakemuksen. Historiaa pitäis alkaa nyt tässä varmaan lukemaan, jos haluun kokeissa pärjätä. Masentavaa. Plus haluisin päästä uppoutumaan uusiin kirjoihin, tavoitteena paneutua lisää Lähi-Itään tosin tällä kertaa Irak/Iran/Jordania puolelle ja jättää vähäksi aikaa Palestiina/Israel rauhaan. Katotaan vaan koska mulla on tuohon aikaa, nyt näyttää vähän hiljaiselta. =(
Mutta joo, nyt taidan jatkaa sunnutai chillausta. Tarkotuksena oli lähteä katsomaan Elviksen peliä, mutta ehin hukkaamaan Elviksen numeron niin että en taida jaksaa. Sori<3. Sen sijaan jäänkin katsomaan Bonesin season 4 ja 24:n season 7. AWESOME.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.