IRC-Galleria

ainokki

ainokki

ei hakkaa päätä seinään mushmush

[Ei aihetta]Tiistai 30.09.2008 18:37

Loistavaa mä haluun karsia ohjelmia mun galtsuyhteisöist mut en keksi minkä voisin ottaa pois argh.

The Serena also risesTiistai 30.09.2008 17:46

Gossip Girl oli semi maukas, eihän siin oikeestaan muuta ollut kuin Danin ja Chuckin melkein ystävystyminen ja Blairin yritykset tuhota äitinsä muotinäytös.
Dan oli perus rasittava ei siinä mitään ihmeellistä, mutta vielä rasittavampi mennessään Chuckin luo "Haluan kokea yhden illan Chuck Bassin elämää." Hahha. Sitten Chuck vielä suostuu huo. Oli oikeesti ihan turha koko kuvio, jossei lopussa Chuck olisi avautunut putkassa Danille hänen ja faijansa ongelmista, mutta jotta liialta pateettisuudelta säästyttiin Chuck löytää Danin kirjoitukset ja angstaa vähäcn. Mihin se kundi on kadottanu munansa? Murrrr.
Blairkin tuntuu olevan ihan kesy nykyään. Antais Serenalle takasin samalla mitalla. Hitto onhan se nyt paremman näkönen vaikkei mallin mitoissa (pituudeltaan) olisikaan. Vähän nähtiin vanhaa Blairia kun bustasin Jennyn Rufukselle. Silti oli lopussa kiva kun Blair puolusti J:tä mamilleen. Ehkä Blairista ja Jennystä tulee sarjan seuraava ihkubestispari.
Ja Serena. No okei pakko myöntää en tässä jaksossa vihannut Serenaa ihan yhtä paljon kuin aiemmin. Ehkä koska alko olemaan semisti itsenäisempi hahmo (ennen ollut kokoajan riippuvainen Blairista, Danista ja jopa Chuckista). Silti en voi käsittää miksi sen hiukset oli niin hirveellä tavalla muotinäytöksessä? Yäk.

Nojoo ihan peruskiva jakso, muttei kyllä saanut odottamaan ens viikkoa yhtä paljon kuin edellinen.

[Ei aihetta]Tiistai 30.09.2008 14:09

Pushing Daisies on sitten ihanaihana ohjelma. <3 En oo vieläkään saanu aikaseks katottuu GG:n ja Entouragen jaksoi vaik ne on tos odottelemassa. Ja Prison Breakkii ja Heroesiiki pitäis kattoo. JEEJEE!

Voooi jumalauta.Tiistai 30.09.2008 09:47

Heräsin hirveeseen kramppiin selässä ja kusihätään _kuudelta_, Ja nyt selkä kramppaa ja plöö ja hedariki o. Mite voi lähtee päivä näi vitu huonosti käyntiin? Mut positiivista; Entouragen ja Gossip Girlin jaksot kohta katottavina. Paitsi en tiedä miten pystyn kattomaan ko on nii hirveä hedari. Murr.
Mun pitäis olla puolen tunnin pääst Larus ja oon viel siin vaihees et voisin vaa hengailla. Mur.

[Ei aihetta]Maanantai 29.09.2008 16:08

Päivitetääs semisti mitä kaikkee tänää tvstä tuleekaa:

Prison Break, Heroes, How I Met Your Mother, Dexter, Gossip Girl, Two and a Half Man, One Three Hill ja Californication. Apua.

[Ei aihetta]Maanantai 29.09.2008 15:58

Oon hämmentynyt, katon ihan oikeesti liian montaa tvohjelmaa. En mitään iltana osaa päättää mitä kattoisin ja sit en osaa nauttia yhestäkään tvohjelmasta. Äää. Tartten apua.

[Ei aihetta]Maanantai 29.09.2008 15:00

Yleensähän mulla menee näitten ohjelmien kanssa niin, että katon uusintana kun ne suomeen tulee, mutta ensin tietokoneen ja internetin kautta. Mutta Grey's Anatomyssa oon kyllä ihan sairaasti jäljessä. Samoin alan olla Prison Breakissa jäljessä ku se on niin sairaan tylsä ja silti koukuttava mut niin ärsyttävä ohjelma. Mur. TV on mun paraskaveri.<3

[Ei aihetta]Maanantai 29.09.2008 05:31

Hyi hyi, kauhee jakso Grey's Anatomya. Vois mennä nukkuu.

[Ei aihetta]Maanantai 29.09.2008 03:40

Maanantai on ihana päivä. Maanantaina tulee ihania tvohjemia.. muttei Suomessa!

Prison Break on FOX
Gossip Girl on CW
Heroes on NBC
Life on NBC

Ja joo siis joudun viel venaamaan hitto yli vuorokauden ennenkun nään nää ohjelmat,masentavaa.