IRC-Galleria

ainokki

ainokki

ei hakkaa päätä seinään mushmush

The Honorary Title - Stay AwaySunnuntai 01.03.2009 00:11

Okei, OTH ja Chad Michael Murray on virallisesti mun lempi asioita maailmassa. Oli viihdyttävin jakso koskaan. We Three (My Echo, My Shadow and Me) oli ihan huippu jakso, outo, mutta huippu. Kovin montaa sarjaa en ole seurannut, jotka pitävät mielenkiintonnon yllä aina kuudennelle tuotantokaudelle. Esimerkiksi Heroes alkaa olemaan jo aika huvittavaa katsottavaa, Prison Breakin sanotaanko kolmannesta tuotantokaudesta puhumattakaan, koska rehellisesti sanottuna mielestäni neljäs tuotantokausi oli hyvä. Mutta OTH jaksaa kiinnostaa, toki teiniihkurakkauspöö sarjana aina vain lisää ja lisää. Muah.

[Ei aihetta]Lauantai 28.02.2009 17:50

- Mun elämä on ihan vitun pilalla, ootin koko päivän että pääsen kattomaan yhdistetyn hiihto-osuuden ja nyt kaikkien näiden tuntien jälkeen Anssi Koivuranta ei hiihdäkkään! Murr. Toivotaan silti, että Asikainen ja Ryynänen onnistuis hiihdoissa. Typerää kun Anssi on kipeenä. :(

- Kelasin täs kattoo One Tree Hilliä season 6, ku on vielä pari kattomatta. Sitten sen jälkeen koulujuttuja (jee) ja nukkumaan (jee).

- Saatte tänään vielä nauttia Ainon Sankarit osa 2 ja voin paljastaa, että kyseessä olevan henkilö näytteli vuosina 2004-2005 sarjassa Shameless Steveä 13 jakson verran..

[Ei aihetta]Lauantai 28.02.2009 11:47

shoo shoo shakin, sha shakin
Im shoo shoo shakin, sha shakin
Im shoo shoo shakin, sha shakin
Im shoo shoo shakin, sha shakin
now...whoa oh oh oh

[Ei aihetta]Perjantai 27.02.2009 22:21

You gotta love me, love me, love me or leave me.

[Ei aihetta]Perjantai 27.02.2009 20:13

En tiä pitäiskö kattoo OTHta/Gossaria/Heroesia/PrisonBreakia/TopChefiä/Housea/GreysAnatomya/Family Guyta, saa auttaa! Tai vois alkaa laittaa itteään valmiiks iltaa varten toki myös. Hmm.

Ainon Sankarit osa 1:Perjantai 27.02.2009 11:02

Barney Stinson: I'm awesome! Kuka ei voisi rakastaa tuota ihanaa Neil Patric Harrisin näyttelemää hahmoa sarjasta How I Met Your Mother. Loistava näyttelijä tekee loistavan roolisuorituksen näytellessään sitoutumiskammoista, upeaa, hieman outoa, aina pukua käyttävää miestä. Opettaessaan Tediä ja Marshallia elämään on hän ehtinyt siinä samassa myös kellistämään noin puolet New Yorkin naisista sängylleen, vieläpä koskaan takaisin soittamatta. Tämä hellyttävä hahmo, myös rakastaa toivottamasti Robinia, joka ei Barneytä ole huomaavinaankaan. Barneyn elämän ohjeet ovat meitä monia eteenpäin auttaneet, kuten "Seksillä oltaisiin voitu ja voidaan ratkaista jokainen kansainvälinen kriisi." Tai, "Hot Crazy Scale", kukapa ei olisi treffeillä turvautunut tuohon ratki riemmukkaaseen ja kätevään taulukkoon. Tämän kaiken takia elämäni sankareihin kuuluu Barney Stinson. Ja muistakaa.. SUIT UP!

Breaking Benjamin - So ColdPerjantai 27.02.2009 09:26

Her body wasn't mine to love. <3Keskiviikko 25.02.2009 23:12

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.02.2009 23:10

Haluun hakata mun päätä johonkin. Kauhee hedari ollu täs viimeset 9 tuntii ainaki ja pitäis lukee huomiseen enkun kokeeseen. Murr.