IRC-Galleria

ainokki

ainokki

ei hakkaa päätä seinään mushmush

[Ei aihetta]Torstai 30.04.2009 03:21

Miley Cyrus vol1
Duh, selkeesti en oo millää lailla hyvä kriitikonalku. Jos joku muistaa niin viikko sitten kirjoittelin pienehköä juttua Hannah Montana the Moviesta (ainokki&beid=30623480&action=showcomments#blogcomments). Selkeesti I'm no critic at all, koska olen muualta lukenut arvosteluja "movie of the year" etc, en nyt äkkiseltään mistään löytänyt kuka se noin oli arvostellut. Nojoo, pysyn silti oman sanani takana, ei se leffa ollut niin loistava. Silti, gotta love Miley <sydän>

[Ei aihetta]Tiistai 28.04.2009 15:33

Hah, Miley Cyrus ja Ryan Seacrest on parasta viihdettä. Joku 40 min haastatteluu mitä kuuntelen about nonstoppina paitsi välillä Heidin ja Spencerin haastattelua. Hyvä elämä mulla selkeesti. (((;

Perez Hilton on parasTiistai 28.04.2009 04:16

Hahhah, so true, so true, mitä Perez kirjottaa blogissaan. Tottakai Heidi Montagin pitää juontaa se sarja (The Stylist), hahhah. Nojoo nevermind. Eli http://perezhilton.com/ löytyy, kun vaan tarpeeks alas rollaatte sivua, tho jos ja kun aamulla tsekkaatte ton sivun niin ettikää uutisia Heidi Montagista, sen alla pitäis kans löytyä toi.

ps. vieläkin naurattaa.
Elvis sanoo:
*Olinko uskottava ku kerroin mitä mielt oon sust?
aino sanoo:
*kovin
Elvis sanoo:
*1h 10min meni :)
aino sanoo:
*mihi ?
Elvis sanoo:
*Ku vastasit :p


JOO'O. Vois mennä qoisii. Ei täst tuu mitään ku äiti lähti Tampereelle, en saletisti ees herää huomen aamulla. No toivotaan parasta, ja odotetaan pahinta..

[Ei aihetta]Maanantai 27.04.2009 04:32

Jep, nyt kuuntelemaan Kanyen, FloRidan, Diddyn haastattelut ja sitte lukemaan.
Kiva, kiva. Noniin, muita tärkeitä uutisia esim. voitettiin välieräpeli tänään ja huomenna on (varmasti erittäin kovatasoinen) finaali, jotai jengiä vastaan.

Abba - I Do, I Do, I Do, I Do, I DoPerjantai 24.04.2009 12:13

Heidi Montag & Spencer Pratt
- Westminster Presbyterian Church in Pasadena at 4 p.m. on Saturday, ja häistä suoraan kuvaamaan I'm a Celebrity… Get Me Out of Here!:iä, no ei, tho molemmat Heidi ja Spencer on ilmoitettu ohjelmaan kuuluvaksi.
- Kuunnelkaa Heidi Montagin musiikkia, mielenkiintosta. Kyllä se silti vaan on The Hills tähti, eikä laulaja.
- kyllä vain uskon Jumalaan, enkä pidä siitä että ihmiset jotka eivät selkeesti tiedä asiasta tai ei osaa päättää suuntaan tai toiseen alkaa dissaamaan mun uskontoani. mulle on aivan sama uskooko ihminen vai ei, se on kuitenkin jokaisen henkilökohtainen asia, mutta ei oikeesti kiinnosta kuunnella esim kommenttia "raamatussa sanotaan, että kyseenalaistaminen on syntiä" jossei ole faktat kunnossa.

- mä en myöskään ole palikka, alkaa oikeesti kyrsimään toi nimi. joo olen ollut pissis joskus (lukekaa parin vuoden takaa mun galleria merkintöjä niin ymmärrätte) mutta mä en ole tyhmä. mutta jos saatte jotain siitä irti että mua pidätte tyhmänä nii have fun.

- alexander stubb oli ihana, hauska, hyvä puhuja. oli tosi mielenkiintosta ja loppu ihan liian nopeesti aika.

- gossip girlin uus jakso oli hyvä! tosin typerä nate ja blair, chuck ja blair sen olla pitää. paras kohtaus nii pitkään aikaan oli kun illallisella dan ja serena esittää olevansa pari ja hieman hämmentävät rufuksen ja lilyn tällä. plus chuck oli hot ku heitti sen muijan kylmästi ulos.

- en jaksa purkaa enempää mo