IRC-Galleria

akumiitti

akumiitti

jemina jasmin.

Blogi

« Uudemmat -

PYYNIKIN IHANAT POJAT.Torstai 18.02.2010 21:43macgyver kärsi mutta sai appelsiinia eikä päässyt nippusiteistä ! ::DDD

aaaawwww<3Maanantai 14.12.2009 23:09

lâche.Keskiviikko 09.12.2009 01:41

Kun sua tervehdin se myös hyvästin sisältää.
Vaik tyyni oon kuin aamu, mun mieli myrskyää.
Ilman vihaa mä koskaan en voisi rakastaa.
Kotini sieltä löysin, missä vieraan on maan.

Väkijoukossa mua kalvaa yksinäisyys
ja nuoreen vereeni on kirjoitettu iäisyys.
Kun kiihkosta huudan, teen sen kuiskaten.
Kaiken uskon sinuun laitan, vaikka epäilen.

Nauraessani poskellain sä näet kyyneleet.
Pyydän, jäisit vähän vaikka salaa toivon että meet.
Yötä aina ikävöin, vaikka päivän lapsi oon.
Päivän laskiessa kaipaan valoon.

Tuhannet mun kasvot ja ne vaihtuvat vaan.

Rasismi nostaa TAAS aiheesta päätään !Perjantai 06.11.2009 00:14

Ei Thyvin mene. Tänään sain kuulla ensimmäisen kerran bileistä, jotka järjestävät kylläkin juuri täyttäneet 18v. ja bileet on tarkoitettu 13v-16v. tytöille. Bileiden tarkoitus ei ole mikään PUHTOINEN, sen kertoo jo yhden tulevien pippaloiden nimi " Pussy Poppin". ( Suom. Pillun Poksautus)

Pussy Poppin MegaMix!

Juuri tälläisissä "bileissä" nämä teinitytöt joutuvat vanhempien maahanmuuttajien raiskatuiksi ja muutenkin hyväksikäytetyiksi. Näistä on uutisoitu mutta eihän ketään vittuakaan kiinnosta vaan silmät suljetaan tälläisiltä.

SAATANAN ÄHLÄMIT OLETTE SAIRAITA JA TE IHMISET, JOTKA SALLITTE TÄMÄN TAI OSALLISTUTTE. Turha sitten itkeä ku vanha ählämi on raiskannu, näistä on varoiteltu ja pitäisi edes pieni järjen hiven olla.

Syy on myös näissä "ihanissa" teinikinkuissa, jotka laittavat TÄNNE pehmopornokuvia itsestään, ehkä ihan oikein vaan, että teille käy niinkuin käy.

Voisi olla hyvä aika ostaa haulikko.

Äitin luksusta.Keskiviikko 28.10.2009 02:00

Äiti meni vkl ostamaan sen imurin mitä mainostetaan telkas ( vau siinä ei oo pölypussei ) ja se makso sen miltei kolme sataa. Siitä lähtien äite on imuroinu sillä iha onnessaan vaikkei roskia olekaan ( tänä iltana imuroitti kahesti ). Oon ihan varma et meiän kivilattia lähtee kohta kulumaan.

Äiti oon suunnitellu ostavan _taulutelkkarin_ meidän KEITTIÖÖN. Kumpikaan meistä ei edes vietä keittiössä paskaakaan aikaa ni miks sinne pitää helkutti telkkari hommata. Äiten vastaus tähän " No pitäähän meilläki olla jotain luksusta, perkele!" Kai se sen viä ostaa, viimestään ittelleen joululahjaks. :'D

Älkäämme myöskään unohtako _valkoista_ sohvaa jonka äiti meni ostaan monta vuotta sitten. Kukaan ei uskalla istua siinä eikä kyllä kukaan saakaan.

Äiti on kiva mutta vähän hölömö.

Oli ihan pakko, prkl Kata. :DDDMaanantai 19.10.2009 02:22

Vittu vähä repesin ku menin kauppaan ! Siel oli kaks semmost iha kalpeelt tyttöö. Kun menin lähemmäs, ne katos ! No sanoin perään; "Idiootit!!" Illalla kun menin nukkumaan heräsin yöllä klo 03:24. Minun sänkyni vieressä seisoi kaksi tyttöä ja toinen niistä sanoi; "idiootti!" ja löi puukon keskelle päätäni. Pystyin kirjoittamaan tämän kirjeen koska kopioin tämän päiväkirjaani.
JOS ET KOPIOI TÄTÄ PÄIVÄKIRJAASI KAKSI TYTTÖÄ TULEVAT SINUN HUONEESEESI TÄNÄ YÖNÄ 03:24

Tyhmät ihmiset ja heidän tatuointinsa.Sunnuntai 18.10.2009 04:16

Tässäpä juuri bongattiin yhden tuhdin tytön pimperon päältä teksti ( huom. suomennettuna ) että "ken tästä käy, saa kaiken toivon heittää". Onko vittu mitään tyhmempää tekstiä ja helvetti viä toosan päälle ?! Mutta kyllä oli niin ruma valas, että ihan ymmärrettävä teksti ja pimperoki oli ku pullataikina, mätä sellainen.

Parhaimmistoa.Perjantai 16.10.2009 04:24

Anonyymi intohimo.Perjantai 16.10.2009 03:17

Teimme Jukan kanssa aikoinaan pienen testin. Loin profiilin alastonsuomi.fi ( ja niin kaikki runkut, iha pelkkä naamakuva, ei mitään pimperokuvia) ja katsottiin, että kauan menee, että joku himovemppaaja ehdottaa camirunkkausta. Todennäköisesti yhtä kauan siinä meni kuin siinä kun pieru katoaa Saharaan. Ja ehdotuksia tuli lisää ja oi kuinka paljon niitä tulikaan !

Nyt tahtoisinkin kysyä, että mikä helvetti siinä on, että miltei kaikki haluaa runkata camissa jollekin iha randomille?! Ei mua kiinnosta seksuaalisesti ollenkaan kattoa kuinka joku ruttukulli veivaa pikkukaveriin jonkun KOLME MINUUTTIA ja heittää iloliemensä näppikselleen, pahimmassa tapauksessaan perheen yhteiselle.

Varmaankin joku neitsyt marian uudestisyntynyt virkasisko miettii, että "no miksi sitten laitoit profiilin ja katsoit sitä camisessiota?!" Nii i, ei se mua seksuaalisesti kiinnostakaan vaan humoristisella tavalla. Näin sairaalla huumorintajulla irtoaa vallanmainiot naurut koti-iltana kun joku perussuomalainen runttaa sitä viiden sentin ihmettä ja olettaa että koneen tällä puolen istuu joku kiihkeä nainen kiimassa. NOT.

Eli varoitus teille kaikille himorunkuille, miettikää tarkkaan kelle runkkaatte. Ruudun takana voi istua Jemina ja Jukka nauraen niin pahasti, että pitää ite siivota oma näppis siitä vedenpaljoudesta.

http://crap.teurasporsaat.org/?i=6970
« Uudemmat -