IRC-Galleria

amplitude

amplitude

Thought it was a plane crash

SpotifyTorstai 23.04.2009 21:02

Miksi rakastan Spotifya:

1) Helppo:
Kuka tahansa osaa käyttää sitä. Kaikki on tehty niin simppeliksi, ja turhia härpäkkeitä ei ole lisäilty.

2) Playlistit ja musiikin jakaminen kaverien kanssa:
Playlistit pysyy tallessa vaikka käyttäis Spotifya toisella koneella. Aina omat musat "mukana". Kavereiden kanssa playlistien jakaminen on ihan naurettavan helppoa ja "Collaborative playlist" mahdollistaa kavereiden kesken musiikin helpon jakamisen ja löytää helposti uusia bändejä! Lisäksi kaverille playlistin tekeminen on kuin tekis mixtapen tai polttais CDn - erona se, että se on helpompaa ja nopeampaa! Myös yksittäiseen biisiin linkkaus on mahtava ominaisuus!

3) Laillisuus:
Artistit saa omansa, me saadaan omamme. Mukavaa kaikilla.

4) Nopeus:
Ei lagaa lähes koskaan (poikkeuksia on jos on esimerkiksi 13 torrentia tulossa samaan aikaan) ja biisien kelaaminen tapahtuu nollaviiveellä.

5) Musiikin kuuntelu/löytäminen "Radio"-ominaisuudella:
Uutta musiikkia on helppo löytää "Radio"-ominaisuuden avulla, sieltä klikkailee mitä haluaa ja millä tavalla niin musa alkaa soida. Ja mikäli joku kappale miellyttää, sen voi lisätä playlistiin talteen myöhempää kuuntelua varten.

6) Levyt joita ei löydä kaupoista/netistä/mistään:
Esimerkiksi vanhoja jazz ja blues levyjä, tuntemattomampia reggaeartisteja jne jne... "Radio" päälle ja vaha hämyjazz soimaan. Voiko olla parempaa?

Vielä kun saadaan se iPhone applikaatio niin se on siinä! Veikkaan että jossain vaiheessa tulee myös integrointia kotiteattereihin ja mahdollisesti myös kannettavia musiikkisoittimia jotka toimivat ikäänkuin nämä Mokkula-modeemit. Eli soitin jossa fyysistä muistia hyvin vähän (vain cachea varten) ja sisällä SIM-kortti 3G yhteyttä varten-> rajaton määrä musiikkia mukana ja playlistien siirto koneelta soittimeen kävisi pikavauhdilla. Olisi aivan mahtava!

Myös stereot joissa olisi sisäänrakennettu Spotify-client olisi aika täydellinen olohuoneessa.

Odottelen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.