IRC-Galleria

amplitude

amplitude

Thought it was a plane crash

They are the loneliestPerjantai 27.02.2009 02:16

Take a broken love song

[Ei aihetta]Tiistai 24.02.2009 02:09

rupesin miettii mite hyvä bändi Placebo joskus oli ja miten paska se on nykyään. pitäs osata lopettaa tai pitää tarpeeks pitkä breikki.

http://www.youtube.com/watch?v=SYzApsIV8Bw

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.02.2009 03:43

Mene Wikipedian etusivulle ja paina Satunnainen Artikkeli. Se on bändisi nimi.
Paina satunnaista 4 kertaa; ne ovat bändisi jäsenten nimet (tässä kohtaa voit hyväksyä vain henkilöistä kertovia artikkeleita)
Paina satunnaista artikkelia uudelleen; se on albumisi nimi.
Paina satunnaista artikkelia 10 kertaa; ne ovat kappaleiden nimiä albumillasi.

Bändi - A Young Girl Reading
Jäsenet - Jim Marshall, Jimmy Orlando, William Lehman, Lucienne Bréval
Albumi - Sexual conflict
Kappaleet - Crayford Urban District, Beau Jack, Nova Scotia Route 316, Roman Catholic Archdiocese of Agrigento, Saint-Michel-et-Chanveaux, Christian Adolph Klotz, The Birthday Party, Woodlawn Stakes, Philautus variabilis, Gordon model

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.02.2009 02:32

kun olin tänään Camdenissa, käppäilin edestakaisin syöden kiinalaista ruokaa ja huomasin musiikkikaupan joka oli sulkemassa oviaan ja loikkasin sisään ja sanoin että: "sorry, but I won't be here for long!" ja kysyin halvinta teräskielistä akustista kitaraa. "this one right here, 60 quids... ah fuck me, take it for 55..." herra sanoi. laskin sitten rahoja siinä ja tulin tulokseen että mulla on tasan 50 ja muutama hassu lantti. sanoin että nyt on sellanen tilanne ja se kekkulinaama sano että viisviis on se millä se irtoo... näytin sille lompakkoa ja sanoin että ei oikeesti nyt oo enempää "fifty quids and some odd pennies is all I have!!" se vaan kahmas ne kolikot mun kädestä ja nauro että "take the guitar, go home and be happy, 'cus I won't be. I get fucking sixty pences profit from that guitar, now leave before I change my mind!" :D siinä sitten vaihettii cheersit ja lähin ilosesti kitarani kanssa ulos.

sen pituinen se