IRC-Galleria

anniinainen

anniinainen

Punapää vilukissa.

3e/1h+kahviTiistai 09.06.2009 19:55

Vaeltelin täällä Tampereella yksinäni äsken, kirjastoa etin ja samalla vähän mietin meniskö leffaan MUT DI DII löysin keitaan aavikon keskeltä eli NETTIKAHVILAN. <3

Enää neljä päivää töitä! Ihan hauskaa ollu, väsyttäny iha simona aikaset aamut (työvuorot 8-14) mut kahvin voimalla pärjänny :---D (*juonu 6 kuppia tnä*) Vanhukset on aika hassuja. Ekana päivänä töissä olin valvomassa mummelia kun se söi ja tää sitte alkaa kinumaan että syöttäsin sitä sanomalla mm. "Jos et syötä niin... minä kuolen!!!"ja "Sinä olet ainoani, rakkaani, armas!" :
DDDD
Ei ollu nauru lähellä ei (plus se alko välillä laulamaan iha täysillä XD)

AHHAHA pääsin kuin pääsinkin Sauna open airiin. Olin sunnuntain! Nightwish oli aika om nom nom ;_; ja Kamelot (sain nimmarit, kiitos pikuserkun) ja Kotiteollisuus (näin Hynysen paljaan perseen) jajajja Stratovarius mut se ei ollu niin... järisyttävä. Ja saatiin kans olla todistamassa kosintaa ko juontaja kosi sen vaimoa 8D oli hienoa.

NYtte pittäis lähteä yksin harhailemaan Hervantaan, linkkuaikatauluista ei tietoa. (pst. Anette, kuljen linkulla 23!! XDDD) Yksinäinen nuudeliateria tyhjässä neljän hengen kodissa. ;_; Täti on jossain huihai hukassa.

Takas Ouluun joskus sunnuntain ja maanantain tienoilla :
D o/

((Ps. Yöpymispaikan piha-alueella on sokea kissa. ;___; <3))




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.