IRC-Galleria

ansu990

ansu990

menee lukioon. WHOT?! :D

SYKSYTiistai 19.10.2010 01:45

Oon kyl tosi aktiivinen kirjottelija.. :) Unohtunut kokonaan tonne fb:n puolelle. Will on nykyää päikys ja Neokin kasvanut kovasti. Pojat on oikein iloisia, kilttejä ja reippaita kaveruksia. Pasilla on nyt sairasloma töistä silmätulehduksen takia ja mä odottelen kovasti Wissyn päiväkotikuvia <3 Oon ihan jumissa, ko hilluin koirien kaa pihalla pari tuntia ja kestojäädyin melko pahasti.. Kohta käärmeen ruokinta ja unille. Will on nyt syyslomalla, joten kaikkee kivaa taas aamusta alkaen <3

Dami-hepo asuu uudessa tallissa ja vkl:na löydettiin pari reilun tunnin mittasta ihanaa maastoreittiä. Dreamy mun pitäisi noutaa samaan talliin tässä parin viikon sisään. Aada sai pentunsa ja ne lähti jo kasvattajalle, Nalle on rohkaistunut paljon, Pixy kasvanut isoksi neidiksi ja Fanni on ihana möllöitsensä <3 Katit ei tykkäää kylmästä, kaipaavat selvästi jo uutta kesää, ko voi möllötellä parvekkeella :) Ruu-vauva on kasvanut kovin. Akva kaipaa uusia asukkaita, jo tuo 6+6 lauma on niin mini tuohon mun superjättiakvaan. Veera-poni on ratsun tehtävissä mainio ja viel ko saisi kärryt hommattuu, niin oisi superia.

Oltiin Pasin vk sitten kaksin kylpylälomalla: torstaina Turkuun Ruissaloon ja perjantaina Vantaalle airport-hotelliin ja flamingoon. Tosi ihana reissu. Turus kierrettii kaupunkia, käytii merimaisemis kävelee, saatii paikan kauneimman näköalan omaava huone, Pasi tarjos jättihyvän päivällisen ja uimas oli superkivaa. Vantaalla katteltiin hotellissa se 2012 leffa (hyvä), uimas tosi hauskaa ja sit kierrettii jumbossa. Lapset haettiin lauantaina heti päivällä ja molemmat olivat viihtyneet loistavasti tädeillään :) Oli kyl tosi hienoo ja ehkä parin vuoden päästä uusiks lasten kera.

Sunnuntaina tai lauantaina viedään Will Edenin kylpylään Pasin kanssa. Siit tulee hauskaa :) <3 Ihanaihana syksy, paras perhe ja lauma, kaikki sujuu niin hyvin et ei muulla väliä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.