IRC-Galleria

any[[

any[[

SC: anu.kiminki

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

KielikoruKeskiviikko 14.04.2010 09:17

1v <kieli> <hymy>

Kaunistelematon HoroskooppiSunnuntai 21.02.2010 19:52

Kaksonen on niin vauhdikas, ettei kukaan kerkeä edes muodostamaan mielipidettään tästä rasittavasta vieteri-ihmisestä. Mikäli täpötäydessä juhlasalissa kuulet sen vittumaisimman ja kovaäänisimmän nauruäänen, siellä on kaksonen. Yleensä hän on kertomassa jotain itsestään eikä edes huomaa, että kukaan muu ei naura. Mikäli haluat seurustella kaksosen kanssa, muista laittaa hänet sähköaitaukseen lähtiessäsi kotoa, sillä palatessasi et löydä häntä mistään. MOTTO: "Ai minä?" TYÖPAIKKA: Mahdollisimman meluisa paikka, esim. baari. AUTO: Mikä tahansa, jos siellä on cd-soitin


Pitääkö edes yhtään paikkaansa? :DD
julkaistu tänään klo 10:11

"Metalliyhtye Entwinen keikkabussi paloi lauantaiaamuna poroksi Ähtärissä. Autossa nukkunut bussin kuljettaja ehti pelastautua palosta.

Orkesterin keikkabussi tuhoutui perustuksiaan myöten tulipalossa Ähtärissä lauantaiaamuna. Bussin yläsängyssä nukkunut kuljettaja ehti juuri ja juuri pelastautua palavasta autosta.

Bussin lisäksi orkesterin koko soitinkalusto tuhoutui. Palosta aiheutui orkesterille arviolta 50 000 euron vahingot.

Viranomaisten mukaan palo sai alkunsa kaasulla toimivasta säteilylämmittimestä.

Goottimetallia soittava Entwine-yhtye oli illalla esiintynyt Ähtärissä ja soittajat olivat nukkumassa paikallisessa majoitusliikkeessä. "

-Yle Pohjanmaa


Tilannehuone: Ähtäri 18.04.2009 8:20:13 liikennevälinepalo: keskisuuri
-Metalliyhtye Entwinen keikkabussi tuhoutui täysin tulipalossa Kaijantiellä. Bussin mukana paloi myös arvokkaita soittovälineitä. Autossa nukkunut kuljettaja heräsi paloon viime hetkellä ja pääsi omin avuin ulos saaden vain lieviä palovammoja.
- Vanhemmat »