IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Poraudutaan kiviin 4Sunnuntai 25.08.2019 01:08

TAU TAE TEE ovat 6:ssa (tau on myös ihminen), TAI sen sijaan lienee 8:ssa tai 9:ssä? RA ei saatakaan kuulua 6:een, vaan 3:een. RAATAA, rehkiä siten kuuluu 8:aan, mutta samaa tarkoittava IARTAA puolestaan 7:ään. Selvitys TOR:iin: sen alkuisia lähtee numerosta 7, jos katsotaan sanaa TORA riitana - ei sentään 1-6 -sarakkeen isompaan riitaan eli sotaan yllä. (Katson 2:n olevan hyvin vanha RII, se kuvaa sammakon ja kellumisen ylöspäin pomppaamista - ellen ole erehtynyt ja rii ei koskaan olekaan ollut numerossa 2.) TORA:n paikka yltää 7:stä 9:ään, TOR:n paikka 9:sta 10:een, ja TORO:n paikka 8:sta 10:een. HÄRKÄ-sanan paikka on 8 tai 10. (Bull-sanan mahdolliset paikat saattavat olla weta-wet-weto vastapäätä, eli 7-8-9 ?). Lisäksi korjaus sanaan KILO: se kuuluu 4:ään, ja siihen sanakaavassa liittyvä kill (& murha) kuuluvat 3:een. Murta=9. Murha & murta lähtevät muur:sta, 4:stä, joka myös tarttumista tarkoittaa, säännöillä ha=askel taakse, ja ta=hyppy vastapuolelle. (Tähän asti löytämiäni askelia ja hyppyjä ovat ainakin ta= to= tu= ko= ku= i. Ka= kä= ke= ki= ker= kiär= vas= va= ves= ve= vi. O=ho a=ha= u=hu= he. Edi= eri= eli= elu ... saattaa olla myös hyppyjä "tang"/"ang" tms (kaukaisia suomalaiselle), ja "pa", joka saattaa olla jokin iso hyppy täysin vastapuolelle?)

Ehkä tämä on hieman parempi nyt, vaikka on siellä taas virheitä.
Niin pieni ihmissydän on, niin avara ja pohjaton. Varoituksia elämään, muistilappuja ja ihmiselämän asioita ajalta, jolloin ei ollut kynää eikä paperia. Södäm on puolaa, ja tarkoittaa 7. Hjärta yhdistää sen ja sanan, jonka opin äidiltäni: "iartaa". Sydän ja voimapotku on samassa ruudussa... Mikä se on tuollainen armastus, kuin säär-leek/ben-liik/ben-leg/kinttu liikkuu? :)
Se joka puhui pedon merkistä ja ihmisen luvusta, tiesi näistä sanojen paikoista yhtä sun toista.
Olympia olisi hyvä löytö, jos sen löytäisi... mukavasti olisi peliä & kirbaj 2:ssa... samaan ruutuun saisi "olym" siten, jos lähtisi siitä, että 5:ssa olisi myrha. Jos taas käyttäisi tuota murha-sanan mur:aa, olum olisi 10:ssä. Jos menisi sillä mirhalla kakkoseen... se on olokapiän paekka... sholder solder... o-luun piä ... ei se ehkä se... :) Olym-pos: 4 orim 1 pass, yli riman pääs? Saap miro, katalaania, tietää että katsoi...= 6 tee 9 neg .... näk... näki... näki on savoks näk: merkitys ja paikka jotakuinkin yhtä katalaanin kanssa, silloin JOS miro on 9. Miilu? Smile? irto... barans ...



Taivaan ja säären paikka on vähän epäselvä, taivas ainakin on tietääkseni sekä 2:ssa että 7:ssä. Polvi on 7:ssä, mutta jos on sana "luona", kuin ilmakehä maata myötäilee, tai kuu ystävänämme, niin ystävähän olisi luonasi, ja sääri ja ystävä ovat sama - tosin, ettei vaan liian selkeäksi mene, niin eikös kaukoidässä ole sellainen ystävä kuin "san" (3)? JA 'ven' ylettää toisaalta toiseenkin suuntaan: periaatteessa ven voisi olla sama kuin ver. Siinä voi todeta, että 2 on oikea paikka sanalle ven. Säären paikka 2:n sijaan voisi olla myös järvi, 7, jossa olisi "kahlailu-matalaa". Vai missä säär-gåård sijaitsee? Sana taevas on lähes taeve, joka on nivelen vääntymä, siten taivas olisi 7. 7 on temppuilua kulmien ja kaarien kanssa, vanhin taivas lienee 2.

Teotihuacanilaiset leikkasivat sydämiä irti, ja "leikk södäm irta" EHKÄ on 777, jos en tehnyt virheitä noissa sanoissa. He piirsivät 777 pyramidin ulkoseinään valtavilla pedonnaama-riveillä. Ovatko seitsikot sitten heillä sanoja, niinkuin kauan sitten on näköjään suosittu saman numeron kolmois-litanioita jonain hienoina asioina? Vai tarkoittaako se Jupiterin vuotta yhteenlaskettuna Saturnuksen vuoden kanssa, josta tulee suurella tarkkuudella 777 ? Pyramidi kai rakennettiin siellä ja muualla säilymään, ja sitten se säilyi. Ehkä tarkoitus oli heidän tietoaan säilyttää? Ja sitä säilyi. Eikö Egyptissä sitten punnittu sydämiä? Rakennustaidon taidonnäytteen lisäksi näkyy kurkotus "hyvin kauas" ajassa.
Muinaisista intiaaneista puheenollen: kuulin tiedeohjelmassa tutkijan lausuvan muinaisten Mayojen kirjoitusta. Se oli kuin tekstiä takaperin. Ymmärrän sen, että he ja heidän Euraasialaiset esi-isänsä osasivat kääntää sanat takaperin, mutta ... se kuulosti tosiaan takaperin olevan, ja vaivalloista ääntää.


______________________________________________________

Youtube-videolta. Pötkylällä on samannäköinen varsi, kuin pienillä 2-reikä -"sienillä". Onkohan tuo näköharha, vai onko kalliolla tuollai...sia 2? Kallioita peittää lehtimäiset levyt, elämänpunosta näkyy siellä täällä, ja tämä rantaviiva kuvassa on kuin Marsista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.