IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Rantakivi-kansiot 2017Torstai 05.03.2020 10:28

Lue, mitä kirjoitin white dragon -kiven alle lisäyksiä tekstiin.

Tuohan on se bakteerin esiaste, joka tekee lehden. Vaaka-kuituinen sammal-lehti roikkunut alkeellisessa "bakteeri-kourussa", jos on ollut silloin tuossa asennossa. Toinen tunki levynsä päälle? Sammalet näyttivät pakkailevan sienikoreihin ainakin Grönlannissa. Eikun... ei kai se kouru kasvattanut mustan sametin näköisen mutkelon, joka matkaa suoraan alas...? Pelottavia mutkeloita. Lehti kasvaakin alhaalta. Musta lehtipari roikkuu lehden päällä... tulivat kourusta. Lehden kärjessä on jotkin ohjain-pinnat, mustille mutkeloille... Mikä se punainen "kirves-vartta" -osa on? Sekö se juutas teki sen kourun? Grönlanti kun opetti, että kourun ylin rengas rakennetaan ensin bakteerille. Nyt tajuan, että näin tuon muotoisen kourun toisessa kuvassa. Ilmankos sen jatkona oli nukkuvan kissan näköinen juttu.





WHITE DRAGON. Onko kiven ympärillä valkoinen lohikäärme? Mikä siinä on? Mustaa epäilyttävää putkea kiven juuressa taustalla. Musta juutas ujuttautunut kuvaan alalaidassa kiven juureen: valkea sisus paljastaa vain sen. Ja mitä mustaa kiven takana kiiltää? Ehkä mörköjä onkin olemassa. Nyt minä tajuan: lohikäärmeen pään vasen puolisko = 2 torvipäistä putkea nojaa toisiinsa, valkoisina. Valkoiset torvet jatkuvat "kuparipatsaan-vihreinä" lehtinä, jotka yhtyvät kuvassa päistään leveinä ruskeina. Veistoksellinen köntti. Matrix-köntti: kuppipäinen letku on ollut kiinni pyöreässä syvennyksessä. Möykystä lähtenyt letkuja, jotka poksahdelleet "maailmanlopussa" irti. Piti käsitellä paloina, koska oikea reuna kivestä oli paljon vaaleampi kuin muu. Mielestäni kivimurikan ja sen kivisten (varsien?) välissä on "Marsin kengänpohja", osa, joka on kuin lyhyt paksu laudanpätkä, jonka molemmat päät on koverrettu ohuemmiksi mutta ei samalta puolen. Eli kasvatettua möykkyä kannatellaan lyhyen lusikan päässä. (En ole oikeasti tsekannut, onko Marsissa juuri sellaisia, mutta jotain kengänpohjia siellä on, ja "lusikanpää"-rakennelman näköistä ja alustoilla möykkyjä - uskon tarkistamatta että ne on samanlaisia.)
Tutkin kuvan perusteellisesti 3 vuotta sitten, ja löysin lehtipeitteitä, mm, mutta jätin valkean kohdan tummentamatta, enkä nähnyt silloin tuota "lohikäärmeen päätä". Kuva on oikea, siinä ei ole mitään bluffia eikä siihen ole liitetty muualta paloja eikä piirrelty mitään. Eihän tämä ainoa elävä kivi ole, kun kaikki ne ovat olleet eläviä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.