IRC-Galleria

dearmaisie

dearmaisie

These kids today, with their texting and murder

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 30.03.2012 23:23

vituttaa. voisin selostaa vitutuslistan mutta en jaksa kirjottaa niin pitkää tekstiä, joten mainitsen vain nämä muutama asiaa:

1. oon repässy ittelleni veikeen 38 asteen kuumeen jostain perseestä kolmessa tunnissa. olen muuten aika vitun kauheessa kunnossa atm.
2. toi rotta haukkuu mun korvan alla koko vitun ajan, yritä siinä puhua puhelimessa ku HAU HAU VITUN HAU KOKO AJAN oajoöaijojsa
3. en pääse eroon ajatuksesta, että edward cullen päätyy harryn sänkyyn. kiitos, fanfiction.
4. joudun lopettaa julian synttärit kesken, että pääsen JOHTAMAAN KAKAROITA. neljää. vitun. kakaraa. KOLMEN. johtajan. voimin. mä en tajua mitä vittua eeva kelas kun se ilmotti kolme johtajaa neljälle kakaralle, ku luultavasti toi kolmas ei ees pääse ja vaikka pääsiski ni ei TUU, koska ei huvita. ja tosiaan, tulen sit samana aamuna turkuun ja olen luultavasti krapulaisessa, ja tulee olemaan niin mun tuuria, että sillon joko on ihan jumalaton auringonpaiste, eli joudun käyttää arskoja koska silmät ei kestä, tai sitten on ihan sateista ja kaikki kattoo mua hassusti ku käytän arskoja ettei muksut nää mun silmiä. NÄIN.
5. sarasteen laskutus tulee menemään viiiituuuuiiiilleeeeeeen koska sitä ruvetaan ilmesesti karhuamaan mein lippukunnalta tai jotain. en ees tajua mistä vitusta repäsen rahat siihen. he he he.

VI
TUT
TAA.

ai niin ja vois tietty lisätä tähän sen et mul on ikävä tota piisamirottaa EIKU HETKI MITÄ kiiaa, en tiiä mistä piisamirotta tuli mutta pistetään se sen piikkiin että tykkään kuumeilla ja katoin äskön muumeja huvikseni.

mua sattuu. valtakunta pepsi maxista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.