IRC-Galleria

dearmaisie

dearmaisie

These kids today, with their texting and murder

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 03.07.2012 21:20

onneksi en koskaan kuole vitutukseeni.

takana yheksän tunnin työpäivä, joista noin kuusi käsittelin SAMETTIA. oikeesti, onko mitään inhottavampaa? oho on sittenkin, nimittäin sen kiinnittäminen lippalakkiin jos on sellanen muovijuttu pään suojaksi. JUMALAUTA MUA ÄLLÖTTÄÄ MUSTA TUNTUU EDELLEEN SILTÄ ET MUN KÄMMENISSÄ ON IHOTTUMAA KU OON RÄPLÄNNY SITÄ SAMETTIA, ja arvatkaa mikä tässä on parasta? SE VITUN PASKA _VENYY_. siis paska ei vaan sametti.

lisäksi koin tänään mahdottoman, siis OIKEASTI mahdottoman tilanteen matkallani bussipysäkille. MUN JOKA VITUN IKINEN NELJÄ BUSSIANI MENIVÄT SAMAAN AIKAAN PERÄKANAA OHITSE KU YRITIN JUOSTA PYSÄKILLE EHTIÄKSENI EDES YHTEEN NIISTÄ. no, molopääkuskeja ratissa ja peili on uus keksintö selkeesti, koska venasin sit vartin seuraavaa. ja sit mua kehattiin vielä katsoa hassusti kun ragesin puhelimessa "HAISTA VITTU HAISTA PASKA PAINU VITTUUN MUN ELÄMÄSTÄ"-tyylisesti. no ei voi mitään jos vähän harmittaa.

AI NIIN JA KATOIN VIMPAN JAKSON DR. WHO'N KAKKOSKAUDESTA JA EN KOSKAAN ITKE KU DOCTOR _ITKEE_TARDIKSESSA_

jos mulla ois tardis, ni mua ei kyl kauheesti itkettäis. hullu äijä. mut toisaalta, jos mulla ois itteni (olettaen et oisin AJAN HERRA ei vittu mikä käsite), joka olis ollu ECCLESTON ja TENNANT ni sit en AINAKAAN itkis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.