IRC-Galleria

dearmaisie

dearmaisie

These kids today, with their texting and murder

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 05.07.2012 04:07

herätys viiden ja puolen tunnin päästä ja mitä mä teen, lagaan hereillä ja voisin käydä viimeisellä tupakalla vielä.

että huomenna sit kymmenen tuntia tota paskahommaa, okei ei se ees oo paskahommaa vaan tykkään siit oikeesti koska noi vaatteet on ihania JA MENNINKÄISIÄ AWWWWWW mutta silti. kymmenen. helvetin. tuntia. joku vois tappaa mut.

tahdon nähdä avengersin, ja tahdon hakata päätäni seinään, ja harkitsen tosissani kiipeäväni ulos ikkunasta. muuten hyvä mut tästä on pudotusta joku kolmisen metriä ja mun nilkat ei kuitenkaan toimi ni onnistuisin salee kuolemaan siihen.

hyi saatana, aloin ajatella liikaa ja mietin et HERRAJUMALA ENTÄ JOS OISINKI KUOLLUT KU OLIN KAHEKSAN. tai siis oisin kuollut jos jos jos ei ois refleksejä ja yhtä n. 20 cm korkeeta pihlajaa, ja hyi saatana, nyt ajattelen liikaa ja ketuttaa.

juoksen seinään, hyppään kaivoon ja hirttäydyn keltaiseen rukousnauhaan. NO EN VITTU TIIÄ.

ulkona tuoksuu kesältä ja mua melkeen itkettää ku mietin et mun pitäis oikeesti olla nukkumassa. mä haluan ulos, haluan kävellä pimeessä pitkin kaupunkia ja kiroilla sitä et haluan pois turusta mut silti olla onnellinen siitä et oon täällä, haluan mennä apteekin parkkipaikalle tupakalle boksereissa ja t-paidassa koska siellä ei koskaan oo ketään, ja haluan nauraa ihmisille jotka nauraa mun vaatetukselle jos siellä sattuuki olemaan ihmisiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.