IRC-Galleria

dearmaisie

dearmaisie

These kids today, with their texting and murder

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 31.01.2011 01:09

mitä vanhemmiksi vartutaan
sitä tyhmemmiksi muututaan
enkä minä ainakaan
mistään tiedä paskaakaan

LAAAAAAAAA MULLA ON KELAFIILIKSET MITÄ KETTUA

ohahhaha

VITUN TEINITSunnuntai 30.01.2011 23:28

EN VIPPAA SYDÄMII

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.01.2011 01:49

en osaa piirtää tuon persoonan huulia lol

ihasama vois mennä vaik soittelemaan koska anna ei ole kotona eli se ei vikise laaaaaaaaaaaaa

tai sit en, voisin mennä nukkumaan.

ammun kaikki.

asvalttiprinssi, osa IIISunnuntai 30.01.2011 01:43

Mä kuulen portaista tuttua matalien äänten jyminää, joka enteilee urheilijoiden ilmaantumista keskeyttämään mun rauhallisen iltapäivänviettoni. Toden totta, pian palo-ovesta pelmahtaa sisään koko lacrossejoukkue. A. Roberts tulee ekana (sen etunimi on Alexander, mä tiedän sen koska sitä sanotaan etunimeltä, mutta G. Way on edelleen mysteeri siitä syystä, että kaikki sanovat sitä yksinkertaisesti Geeksi), ja ennen kuin mä olen ehtinyt vetää jalkani pois sen jalkojen alta, sen kenkä, joka on suurin piirtein kokoa viisikymmentä, on jäänyt kiinni mun jalkaan ja A. Roberts meinaa lentää nenilleen lattialle, voi kettu, nyt tulee turpiin. A. Roberts kääntää katseensa muhun.

"Vi-tun friikki", se sanoo, painottaa tun-tavua ja pitkittää friikin ärrää niin, että se oikeastaan sanoi frrrrrrriikki. Voi kettu. Se sylkäisee mun valkoisen kauluspaidan rintamukselle jäätävän kokoisen mällin nuuskaa, ja mä mietin, lähteeköhän tuo ruskea tästä paidasta ikinä pois. Jos ei lähde, äiti listii mut, jollei Sean ehdi ensin... luultavasti ehtii, koska äiti tulee kotiin vasta ylihuomenna. Tai niin se ainakin väitti. G. Way ja muut haavipalloilijat nauravat katketakseen siinä vieressä, ja mä huomaan, miten G. Wayn luokse juoksee yksi cheerleadereista (niiden vetäjä, olettaisin), se nostelee tosi raivostuttavasti jalkojaan niin että hame varmasti nousee ja esittelee sen ei-niin-peittävillä alushousuilla ja läpinäkyvillä sukkahousuilla peitettyä persettä. Nyt mä taas muistan, miksi joitain sanotaan teiniperseiksi. Tyttö kapsahtaa G. Wayn kaulaan ja suutelee sitä huulille, mä en voi kiskoa katsettani irti niistä kahdesta, voi kettu, voi ketun kettu, voi ketun kärpänen ja mitä vielä, mä olen kuollut jollen pian revi katsettani irti siitä -

asvalttiprinssi, osa ILauantai 29.01.2011 23:59

Jos nyt katsotaan, että Billie Joe Armstrong ei lukenut Siepparia ruispellossa ja tienaa tätä nykyä miljoonia dollareita vuodessa, niin mitä ketun väliä yksillä yhteiskuntaopin muistiinpanoilla?

i'm so i'm so starstruckLauantai 29.01.2011 15:33

ima see julia idag. ♥

[Ei aihetta]Lauantai 29.01.2011 14:36

AAA MINÄ LEIJUUUN

i haz guitarrrrLauantai 29.01.2011 14:18

som heter lynette ;___;

vittu ko jees.Lauantai 29.01.2011 10:57

oli mukava yö.

SAAN KITARAN LAAAAAAAAA

[Ei aihetta]Perjantai 28.01.2011 22:47

ei me olla vajaita julian kaa, muuten vaa suunnitellaan miten pyöritään hansan vartijoita karkuun.