IRC-Galleria

dearmaisie

dearmaisie

These kids today, with their texting and murder

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.04.2012 01:32

"Pakko minun on kuitenkin yrittää. Tarjoudun vaikka kahteen ylimääräiseen jälki-istuntoon tai jotain, en tiedä..." Hän nielaisi suun täydeltä perunaa ja lisäsi: "Toivottavasti hän ei pidä minua kamalan kauan tänä iltana. Tajuatteko, että meidän täytyy kirjoittaa kolme tutkielmaa, harjoitella katoamistaikoja McGarmiwalle, kehitellä vastaloitsu lipetitille, piirtää pokkuroija valmiiksi ja aloittaa se typerä unipäiväkirja Punurmiolle?"
Ron voihkaisi ja katsahti jostain syystä kattoon.
"Lisäksi näyttää siltä, että alkaa sataa."

voi lonnukka, mitä tekisin ilman sua. hehe en tiedä, feeniksin kilta on kivaa. varsinkin kipeenä.

[Ei aihetta]Lauantai 31.03.2012 19:18

jos joku kehtaa väittää, että oksennustauto + pms on paha, niin voin kertoa, että korvatulehdus hakkaa kaikki :):):):):):):):)::):):):):)::):):)

ei täs mitää. että vitun hienoa päivää teilleki ku on niin kipee korva et silmissä lentää tähtiä ja oon mummulassa ja toi rotta eiku koira haukkuu mun korvan alla, se NIIN SALEE tietää et oon kipee ja sit se tulee aina mun VASEMMALLE puolelle haukkumaan et hau hau vaan. saatana.

kuolen.

HUOMENNA KOTIIIIIIIIIIIIIN PELAAMAAN VÄHÄ HARRY POTTER JA VIISTASTEN KIVEÄ ♥

[Ei aihetta]Lauantai 31.03.2012 15:48

mitä vittua täällä sataa lunta. tein lumityöt ja pelkäsin koko ajan pyörtyväni lumihankeen, arvostan kans kuumeilua ja sillee. =)=))= onneks en pistäny ballerinoja jalkaan, mul oli ne eilen jalassa viel koulussa D:

[Ei aihetta]Perjantai 30.03.2012 23:46

SAAAAAAAATANAN VITTU EI VOI VITUTTAA NÄIN PALJON.

en halua ttp:hen. en taho olla kaheltatoista aamulla turussa luotsaamassa neljää ipanaa kolmen johtajan voimin kävellen pitkin poikin, yöpyä koulumajotuksessa niiden kanssa, enkä itse asiassa tahdo maksaa siitä ainakaan 25 euroa, koska nythän kävi niin että lippukuntahan ei sitä maksa. VITTU JEE KIDI NÄIST KST. KIITTI KIITTI KIITTI.

tällä hetkellä on päällä paita jossa lukee piNkillä "partiolainen osaa", tosin se o on ruksittu yli, koska partiolaiset tunnetusti saa MITÄ no en tiiä MUT AAAAAAAA VITTU HEITÄN TEIDÄT KAIKKI ROSKIIN TAPAN KAIKKI AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

[Ei aihetta]Perjantai 30.03.2012 23:23

vituttaa. voisin selostaa vitutuslistan mutta en jaksa kirjottaa niin pitkää tekstiä, joten mainitsen vain nämä muutama asiaa:

1. oon repässy ittelleni veikeen 38 asteen kuumeen jostain perseestä kolmessa tunnissa. olen muuten aika vitun kauheessa kunnossa atm.
2. toi rotta haukkuu mun korvan alla koko vitun ajan, yritä siinä puhua puhelimessa ku HAU HAU VITUN HAU KOKO AJAN oajoöaijojsa
3. en pääse eroon ajatuksesta, että edward cullen päätyy harryn sänkyyn. kiitos, fanfiction.
4. joudun lopettaa julian synttärit kesken, että pääsen JOHTAMAAN KAKAROITA. neljää. vitun. kakaraa. KOLMEN. johtajan. voimin. mä en tajua mitä vittua eeva kelas kun se ilmotti kolme johtajaa neljälle kakaralle, ku luultavasti toi kolmas ei ees pääse ja vaikka pääsiski ni ei TUU, koska ei huvita. ja tosiaan, tulen sit samana aamuna turkuun ja olen luultavasti krapulaisessa, ja tulee olemaan niin mun tuuria, että sillon joko on ihan jumalaton auringonpaiste, eli joudun käyttää arskoja koska silmät ei kestä, tai sitten on ihan sateista ja kaikki kattoo mua hassusti ku käytän arskoja ettei muksut nää mun silmiä. NÄIN.
5. sarasteen laskutus tulee menemään viiiituuuuiiiilleeeeeeen koska sitä ruvetaan ilmesesti karhuamaan mein lippukunnalta tai jotain. en ees tajua mistä vitusta repäsen rahat siihen. he he he.

VI
TUT
TAA.

ai niin ja vois tietty lisätä tähän sen et mul on ikävä tota piisamirottaa EIKU HETKI MITÄ kiiaa, en tiiä mistä piisamirotta tuli mutta pistetään se sen piikkiin että tykkään kuumeilla ja katoin äskön muumeja huvikseni.

mua sattuu. valtakunta pepsi maxista.

[Ei aihetta]Perjantai 30.03.2012 22:42

oon taas mummulassa ja toi koira kuuli kun vaihdoin jalkojen asentoa ja rupes haukkumaan. hyvin menee.

en tiiä kans, paapaa, vähän vituttaa-aa-aaaaaaaaaaaaaaaa ja tahdon tupakkaa ja oon vaihteeks korvatulehduksinen pieni poika ja toi rotta haukkuu mun korvan vieressä ja olen kipu. voi kaka. ja ööää mite ois mulla on pikkuisen ikäväinen tai jotain siihen suuntaan viittaavahkoa, vittu mitä paskaaaaaaaa

[Ei aihetta]Perjantai 30.03.2012 01:56

Sinä olet kaunis.

Sinun silmäsi ovat suljetut. Huulillasi on viimeisen hymyn häivä, hiusrajastasi on valunut pieni, pyöreä ja kauniin punainen pisara alas otsaa pitkin, se on pysähtynyt sinun tumman, nypityn kulmakarvasi yläpuolelle. Ihosi on kalpea, saa sinut näyttämään vielä kauniimmalta. Valkoinen lumi on pudonnut puusta valkoisille kasvoillesi ja vaaleille hiuksillesi. Märkä, tummanharmaa laatoitus rikkoo vaaleuden. Se palauttaa mieleen, että sinun ei kuuluisi maata siinä.

Minun pitäisi auttaa sinua, ja silti minä en tee mitään. Minä en pysty riistämään katsettani sinusta, sinä makaat jalkakäytävällä, vaikka sinun ei pitäisi. Sinun kuuluisi seistä siinä, ei maata. Valkoisuus paistaa silmään.

Valkoinen on kuoleman väri.oon siis tosiaan ollut joskus seiskalla, eksyin lukemaan jotain vanhoja raapaleita ja omgosh en tiedä en ehkä kestä, koska nyt tuli ikävä ja pfft. en tiedä, en kestä.

[Ei aihetta]Perjantai 30.03.2012 01:06

fe6a7cb4a7f52868d85e7af37d1b99db.jpg

olen mummonpotkijaPerjantai 30.03.2012 01:03

tiekkö sen tunteen, kun joku idiootti ysikutonen on käyny siwassa nyysimässä röökiä, ja sua pyydetään avaamaan laukkus, koska kaivoit sieltä puhelimen esiin et voit soittaa roosalle et mitä tuon ku siel ei ollu pepsi maxia. sitten laukussa on cosmopolitan, kokonainen paketti papereita ja avaamaton paketti puruja.

ei mitää, cosmoahan mulle tilataan ja muro oli käyny ostamassa paperit ja purut aikasemmin. he he vitun he, oli aika veikeetä.

ja tää koko tapaus sattui tosiaan sinä aikana kun mun kuului olla partiossa. :))))))))))))

[Ei aihetta]Torstai 29.03.2012 11:48

539709_310428692356912_171478376251945_749869_1182498893_n.jpg

iteki aina synnytän voldemorteja tähän maailmaan