IRC-Galleria

AAAAAAAaaaa ♥Maanantai 30.11.2009 14:36

oliks ees paras viikonloppu ikinä ?!

lauantai eka "miitti" stadis ja sit empulle ödsklflsdkl =DDD oli kivaa.

sit sunnuntain ton kohellukse jälkee hengasin ellan kaa millo missäki millo kenenki kaa ja ehittii pariks tunniks mennä meille herkån ja ellan kaa ja sit tuun jäähallile ehk about tuntii enne ko ovet aukee. pikku paniikki ku ei mul ois ollu mtn seuraa ja jonottelin sit siin kaikkien kivojen kaa ja assu otti mun kamat KIITOS ASSU :---) ei tarttenu mennä narikkaa. ja no sit pääsen sinne kentälle siin jossai vaihee, jänskätti. ehk siin vaihees joku 7 tai 8 rivi. sit siihe tulee ainaki satu siihe taakse ja ah huojentavaa oli olla sit sen kaa siel =)) ku oikeesti vähä panikoin sitä yksin siel olemist ku kuitenki kivempaa olla kaverin kaa.
ihana ryysis siel kentäl sit siin jossai vaihees. päästii hivuttautuu eteepäin nii oltii sit lopulta jossai ehk 3 tai 4 rivis 8---) khehe siistii vai siistii tunnin jonotuksel ?
lämppäämäs siis now, now every children, paper rout ja YOU ME AT SIX !!1
you me at six oli kyl iha sairaan hyvä ! ja veti viel suht pitkän setin lämppäribändiks, ku oli sentää mont lämppärii viel.
oli vähä tiiviit tunnelmat siel khyl ::: D mut kyl siel pärjäs. sit ku ne turvamiehet anto vettä, nii ei toki ollu paita ja naama ja kaikki iha märkii ja välil ei ain saanu ees suuhu sitä : D
PARAMORE OLI NIIN HELVETIN SIISTI OIKEESTI ♥
aaaa ihanaihanaihana. ja sain nii hyvii kuvii ja aaa. en ees voinu uskoo sitä todeks ja ku ne alko soittaa emergencyy nii hui vaa jtn kylmii väreit ja aaww the only exception ja kaikki ihanat aaaaa o.o
JA JEREMY<3 minu mies ah kur
ja hayley oli ihana ! vaik oiski ollu kivempi jos sil ois ollu ne oranssit/punaset hiukset takas. :oo
keika lopuks sit josh heittää niit plekui siel nii vittu yks lentää suoraa mun jalkoihi MUT EN SAANU SITÄ :
( yh oisin nii halunnu sen mut en oikee ehtiny. nyyhky kyyhky.
MUT OLI IHA SAIRAA SIISTII JA KIITTI KAIKILLE SEURAST JOIDE KAA HENGASIN OOTTE IHANIA MUS MUS

JA KIITOS ENNEN KAIKKEA PARAMORE
rakastan niitä taas vähä enemmä.

ps. jos jollai ois paramoren tai you me at sixin settilistaa jossai muistis tai muistas tai jtn nii sais kertoo mulle :----)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.