IRC-Galleria

Uus.Tiistai 02.01.2007 17:14

Uusvuos ja uudet kujeet. Joo ei hitto kyl tuntuu ihan hullulle kun miettii et vähän aikaa sitte sitä jouduttii lokkii röökii ja hengattii jossai odekal tai medekäl tai jossain yhtä fiksus mestas ja laskettii et 2007 vuonna sitä ite on 18 ja nyt sit on se vuos tullu.
Uusvuos meni railakkais tunnelmis. Jäin sittenki Helsinkii ja oli kyl jees saada vanha porukka taas kasaan. Niin tosiaan kun suurin osa siitäki porukasta on jo häipyny baareihin, mut no nyt ei oo enää paljoo jälel ni meitsiki on siel! :D Toisaalta miettii haluuko sitä kuitenkaa täyttää vielä 18. Sitä on oottanu niin kauan et täs rupee tuntee ittensä jo ihan vahukseks. Mä en haluu tulla aikuiseks ikinä. :D
Oli kyl oikeesti ihan häröö ku eilen piti tulla sit takas Heinolaa kun koulut alko tänään(tosin mä viel päätin jäädä nukkuu darraa pois). Sitä oli jo melkein unohtanu kokonaa asuvansa täälä koska mä tunnen olevani kotona ku oon Helsingissä ja siel on mun kaikkeni, kaverit ja suku, ja muutenkin viettäny koko elämäsä sielä ni on hyvin vaikeeta ajatella ettei ite asu siel enää.
Oli kyl niin ihanaa päästä nyt ihan kunnol olee Helsingis. Kerkes käymää eri kavereidenkaa kahvilla ja muutakin. Yleensä ylipuolet asioista jää tekemättä koska ei se viikonloppu oo koskaa mikää pitkä aika ku siel käy. Oli muuten ihanaa et saatii meiän nelikko vihdoin taas yhessä juhlii uutta vuotta ja darras syömää pitzaa.<3
Oikeesti turhauttaa ihan sikan kun tääl Heinolas ei oo nuorisolle mitään ajanvietettä. Kahvilat menee kiinni viideltä eikä tääl oo mitää ostoskeskusta mis pyörii ympyrää ja mennä sinne istuu kahville. Ja sitkun kelaa et tääl pitäs olla viel 2½vuotta. Edelleen mä tykkään kaikist ihmisit tääl jne mut siis kun on tottunu täysin erilaiseen elämään niin kyl pistää vähän välii ramasee ihan huolel. Ennen sai juosta kalenterin mukaan ja millonkaa ei ollut aikaan itelleen, nyt ei ookkaan muutaku aikaa. Iso-tätini rupes puhuu jotain et josse yrittäs järkkää mua stadii skolee mut toisaalta sit taas emmä haluu jättää tätä kaikkee tänne. Oma asuno ja nää ihmiset tääl ja muutenki tulis kyl salee aika moine luovuttaja fiilis ja opetustyyli ja kaikki ois varmasti erilaiset. Helsingis ois aika moinen duuni et sais maksettuu vuokran ku siel ne on huomattavasti korkeemmat ja himaa en kyl oo palaamas.
Pikkuproidi tuli tänne messii hakkaa mun koneel (ku se on parempi ku sen) CS (jota boikotoin edelleen kovasti) ja tytskän pitäs tulla täs viim huomen. (:
Mutta joo tätä tekstii taas ruvennu syntyy aika tarpeeks. :D Uude vuoden kuvii tulee heti kun eevi saa siirrettyy ne kuvat jollekkin koneelle kun se taas temppuilee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.