IRC-Galleria

estafermo

estafermo

nauttii elämästää

Blogi

« Uudemmat -

tapahtumia tässä kuussa... Torstai 09.10.2008 20:20

Paljon ehtii sattumaan muutamassa kuussa. Veenukin oppi konttaamaan joku aika sitten, kävelee tukia vasten sekä kiipeää joka paikkaan. On niin iso poju enkä oikein vielä tajua sitä koska pari kk sitten oli vielä vaavi o_O Veenun 8kk neuvolassa painoa 11kg sekä pituutta 75cm, eli eipä mikään keijukainen ole :)

Oma osake ostettiin kerrostalosta. Marraskuun 15pv päästään tekeen remppaa ja heti jolukuun alussa pääsemme omaan kotiin. Ihanaa saada sisustaa koti mieleiseksi. Tosin aiheuttaa kauheasti stressiä ja päänvaivaa mulle toi sisustaminen :( Rahaa olen saanut palamaan kaikkiin uusiin huonekaluihin :DD

Olen viimein alkanut saamaan raskauskiloja pois,joka puolestaan meinaa että voin alkaa käyttämään pikkuhiljaa mieleisiä vaatteita xD Noo en yhtään ihmettele jos 30kg ei katoa noin vain :O

Isä sai toissapäivänä jonkun kohtauksen :`( Silloin aamulla oli kunnossa,ainoastaan ihmettelin ettei hän muistanut Veenua. Menin iltapäivällä uudestaan ja yhtäkkiä hän olikin ns. halvaantunut. Puhetta ei pystynyt muodostamaan eikä liikkumaan. Tilasin ambulanssin ja sen kanssa hän sitten meni TYKS:iin. Edelleenkin on siellä mutta ilmeisesti vähän lähtenyt toipumaan. Kävelee jo normaalisti,muisti vain mennyt kokonaan :( Ei muistanut edes mun nimeä. Se oli aika kova paikka kun menin vierailulle eikä oma isä muista lastaan. Ei tollaista saisi sattua niin nuorelle ihmiselle. Lääkärit antoivat ainakin toivoa että isän muisti palaa takaisin viikon sisällä... Toivon mukaan <3

[Ei aihetta]Perjantai 29.08.2008 02:11

Ei vois kyllä nyt yhtään enempää ärsyttää o_O Katoin eilen ja tänään Big Brotheria ja se helkutin Minna saa mun aivot kiehumaan.. Niin huomionkipeä ja ärsyttävä ämmä. Ja ei kauheesti huvittaisi nähdä sen valtavia roikkutissei :D En vain millään halua lopettaa BB kattomista,eli toivottavasti lähtisi pian pois... Niko on siinä kyllä niin hurmaava <3 Tänä vuonna,jopa näiden kahden päivän aikana on taidettu nähdä ennätysmäärä perseitä,tissejä sekä miesten sukukalleuksia :DD Niin kuin miehen munasta tehty kilpikonna,kylläpä niillä välähtää o_O

[Ei aihetta]Perjantai 08.08.2008 23:53

Poika oppi ryömimään eilen xD ihanaa... :) nyt se on jo niin iso eikä mikään pieni sylivaavi :( Saan jatkuvasti olla silmä tarkkana kun poika liikkuu ympäri kämppää. Olin vessassa ja Veenu oli kaatanut koiran vesikipon keittiön lattialle. Lattia lainehti vedestä,poika leikkii sen vden päällä ihan innoissaan,niin ja upotti lelujansakin veteen o_O on niin kpva menemään että huhhuh :D
Ja eilen sukelllettiin ensimmäistä kertaa yksin.Eli Veenu sukelsi ilman että hänestä pidettiin kiinni. Harmi kun ei ollut vedenalaista kameraa :(

[Ei aihetta]Lauantai 02.08.2008 04:14

huomenna(tai siis tänään) DBTL :D sitä olenkin vuoden odottanut. JOtenkoin mulle se on sama kuin muille vappu. Mutta sitten kiroan kyllä joko helkutin päivän jos tosiaan alkaa satamaan vettä/ukkostamaan :( Sitten onkin taas juhlimiset pitkäksi aikaa juhlittu ja nautin vain kotielämästä pojun kanssa :)

Semmosia ne ekat kerrat onPerjantai 09.03.2007 14:06
Mies: Hei.
Nainen: Terve.
Mies: Olipa kiva kun pääsit tulemaan, olen jo valmistellutkaiken.
Nainen: Juu, juu, mutta eipä tämä olekaan eka kerta sinulle.

Mies: Älä jännitä, kyllä se hyvin menee.
Nainen: Hmmm... kyllä vähän jännittää.
Mies: Olen muuten ostanut tälläisen (näyttää), laitapas se päällesi.
Nainen: En! Älä pelleile!
Mies: En minä mitään pelleile.
Nainen: Sehän on typerä! Eihän sitä voi käyttää.
Mies: Pane päällesi, minun vuoksi.
Nainen: Okei, okei...

Mies: No niin, sitten aloitetaan, ensiksi istutaan.
Nainen: Mitäs sitten tehdään?
Mies: Otat sen käteesi.
Nainen: Yähh, inhottavaa.
Mies: Ei ole, sitten päästä kiinni toisella kädellä.
Nainen: Ja sitten?
Mies: Ja sitten vedät toisella.
Nainen: Näinkö?
Mies: Juuri niin, tämähän menee hyvin.
Nainen: No sitten?
Mies: Nyt otat suuhusi ja imet.
Nainen: Älä pelleile!
Mies: No en, en! Ime!
Nainen: Kyllä on inhottavaa, oletko ihan varma että näin tehdään?
Mies: Kyllä, oon tehnyt ennenkin, jatka vaan imemistä.
Nainen: (Imee) Mmmmmm...

Mies: No? Mitäs tykkäsit?
Nainen: Pikkasen suolasta.
Mies: Juu, mutta eikös ollutkin hyvää?
Nainen: Ei hassumpaa, mitäs nyt sitten?
Mies: Nyt levität jalkoja.
Nainen: Häh?!
Mies: Levität jalkoja.
Nainen: Näin meinaat?
Mies: Juuri niin, katsos jos ei levitä jalkoja niin ei pääse käsiksi.
Nainen: Okei, minä ymmärrän.
Mies: No niin, sitten otat sen taas käteesi.
Nainen: Mmmmm...
Mies: Ja kun olet saanut sen esille, otat suuhusi.
Nainen: Okei.
Mies: Aaah, sinne meni.

Nainen: Mitä tällä kermanvalkoisella? Pitääkö sitä kanssa maistaa?
Mies: Jos haluat.
Nainen: Jaaha, hmmmmm... hyvää!
Mies: Katsopas nyt minua, kun yritän näprätä esille sen pienen vaaleanpunaisen..
.
Nainen: Mmmmm...
Mies: Se voi joskus olla vähän vaikeaa, ja silloin voi käyttää suuta.
Nainen: Mmmmmmmmm...
Mies: Ja jos vähän imee, niin vielä parempi.
Nainen: Mmmmmmmmmmmmmmm...
Mies: No nyt!
Nainen: Jooooo...

Mies: No mitäs tykkäsit?
Nainen: Ei lainkaan hassumpaa.
Mies: Vieläkö haluat?
Nainen: Kyllä, mutta pitääkö tässä aina olla nämä rituaalit?
Mies: Kyllä se tämmöistä yleensä on kun rapuja syödään...

kyllä asiat aina niin väärin onTorstai 21.09.2006 01:05

Minä olen tyttö, joka potkaistiin pois kotoaan, koska tunnustin äidilleni olevani lesbo.
Minä olen prostituoitu, joka työskentelee kaduilla, koska kukaan ei ota töihin transseksuaalista naista.
Minä olen sisar, joka puolustaa homoveljeään piinallisten, kyynelten täyttämien öiden läpi.
Me olemme vanhemmat, jotka hautasivat tyttärensä kauan ennen hänen aikaansa.
Minä olen mies, joka kuoli yksin sairaalassa, koska kumppaniani, jonka kanssa olin ollut kaksikymmentäseitsemän vuotta, ei päästetty huoneeseen.
Minä olen ottolapsi, joka herää painajaisiin, joissa minut viedään pois kahden isäni luota, jotka ovat ainoa rakastava perhe, joka minulla on ikinä ollut. Toivon, että he voisivat adoptoida minut.
Minä olen yksi onnekkaista, luulisin. Selvisin hyökkäyksestä, joka jätti minut koomaan kolmeksi viikoksi ja vain vuoden päästä pystyn luultavasti kävelemään taas.
Minä en ole yksi onnekkaista. Tapoin itseni vain viikkoja ennen lukiosta valmistumista. Taakka oli yksinkertaisesti liian raskas kantaa.
Me olemme pari, jotka saivat kiinteistönvälittäjän kannoilleen, kun hän sai selville, että halusimme vuokrata yksimakuuhuoneisen asunnon kahdelle miehelle.
Minä olen henkilö, joka ei ikinä tiedä kumpaa vessaa minun pitäisi käyttää, jos haluan välttää henkilökunnan kutsumisen paikalle.
Minä olen äiti, joka ei saa edes tavata synnyttämiäni, hoitamiani ja kasvattamiani lapsia. Tuomioistuin sanoo, että olen epäsopiva äidiksi, koska asun nykyään toisen naisen kanssa.
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jonka tukijärjestelmä yhtäkkiä viileni ja etääntyi saatuaan selville pahoinpitelevän kumppanini olevan myös nainen.
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jolla ei ole tukijärjestelmää, jonka puoleen kääntyä, koska olen miespuolinen.
Minä olen isä, joka ei ole koskaan halannut poikaansa, koska minut kasvatettiin pelkäämään kiintymyksen osoittamista toisia miehiä kohtaan.
Minä olen kotitalousopettaja, joka halusi aina opettaa liikuntaa, kunnes kuuli vain lesbojen tekevän sitä.
Minä olen mies, joka kuoli lääkärien lakattua hoitamasta minua heti, kun he saivat selville minun olevan transseksuaali.
Minä olen henkilö, joka tuntee syyllisyyttä, koska uskoisin voivani olla paljon parempi ihminen, jos minun ei aina tarvitsisi välittää yhteiskunnan minua kohtaan osoittamasta vihasta.
Minä olen mies, joka lakkasi käymästä kirkossa, ei koska en usko, vaan koska sen ovet suljettiin minun kaltaisiltani.
Minä olen henkilö, jonka täytyy piilotella sitä, mitä tämä maailma tarvitsee eniten: rakkautta.


Ole kiltti ja postita tämä edelleen, jos uskot homofobian olevan väärin.


Olet ulospäin suuntautunut, ja ystävällinen. Haluat tehdä parhaasi ihmissuhteissa, ja toisinaan toisten odotusten täyttämisen tarve muodostuu sinulle ongelmaksi. Sinulla on ihanteita, ja tunnet lojaalisuutta työnantajaasi ja perhettäsi kohtaan. Saatat luoda ihanteestasi itsellesi jopa epätodellisen mielikuvan. Haluaisit myös toisten suhtautuvan sinuun samoin. Tilanteet, joissa ei ole tarkkaa järjestystä, tuntuvat mielestäsi kaoottisilta. Tarvittaessa ohjaat asioita oikeaan suuntaan, mutta et vaadi päätösvaltaa yksin itsellesi. Ihmistyypilläsi on taipumus olla hieman liian kova itselleen, varsinkin jos oma suoriutuminen ei vastaakaan odotuksia. Kerrot muille avoimesti päämääristäsi, mutta johtotehtävissä saatat vaatia toisiakin toimimaan juuri sinun tavallasi. Kaltaisesi ihmiset saattavat helposti suuttua, varsinkin jos kokevat itse olevansa oikeassa ja toisten väärässä. Joudutkin tämän takia hillitsemään tunteitasi ja katsomaan asioita faktoina ottaaksesi etäisyyttä. Halusi auttaa toisia on niin voimakas, että saatat huomata tekeväsi paljonkin tarpeetonta työtä toisten puolesta. Varsinkin, jos tällaista ei arvostetakaan, turhaudut helposti. Sinun on vaikea sanoa ei, ja jos et pidä huolta elämästäsi, saattaa burn-out olla väijymässä sinua. Sovellut parhaiten ammatteihin, joissa voit puhua ihmisten kanssa kasvotusten. Valmentaja, myyntitykki, haastattelija, näyttelijä ovat sopivat ammatit. Jos joudut työssäsi hoitamaan matematiikkaa tai talousasioita, olet jatkuvasti poissa rytmistä. Olet lahjakas organisoimaan, motivoimaan, johtamaan ja opettamaan ihmisiä. Mutta älä ota näitä lahjojasi itsestäänselvyyksinä. Rakenna työsi puhetaitosi, empatian ja harmonian perustalle, niin olet onnellisimmillasi.


sopii kyl niin hyvin mulle :))

[Ei aihetta]Tiistai 13.06.2006 21:18- Minkä värisellä tuolilla istut nyt?
mustalla

- Minkä värinen paita sinulla on päällä?
musta

- Lempivärisi?
vaihtelee paljon. kaikki kivat :)

- Millainen logo/tausta sinulla on nyt kännykässä?
tipsun stondis :)

- Mikä on kännykässäsi soittoäänenä?
toisella tanssi kanssa enkeleiden ja toisessa hakunamatata

- Mikä susta tulee isona?
laihempi ja vapaaehtois avustaja afrikas

- Ketä mietit juuri nyt (mainitse henkilö nimeltä)?
markusta

- Montako tuntia nukuit viime yönä/viimeksi kun nukuit?
alle 7

- Tuorekurkku vai suolakurkku?
-tuorekurkku vissiinki

- joululoma vai kesäloma
kesä

- mikä on toinen nimesi?
-maria sekä B............

- Mikä on viimeisin sana jonka sanoit?
Sulo, saatana

- kenelle sen sanoit?
sulolle

- Mitä odotat tällä hetkellä eniten?
jussia,lämmintä kesää yms :)

- Millä kulkuneuvolla viimeksi liikuit? (auto, linja-auto, pyörä jne.)
pyöräl

- Mitä pelkäät tällä hetkellä eniten?
varmaanki sitä et miten mun elämäni käy syksyllä

- Mikä on toiveammattisi?
erotiikka alalta ;) no ei,joku keskostenhoitaja tms.

- Voisitko kuvitella olevasi opettaja?
liikunnan ope,rääkkäisin kaikkii ja pakottaisin koko ajan liikkumaan,liikkumaan ja liikkumaan.

- Minkälaista liikuntaa harrastat?
lenkkeilyy,punttist pian sekä teen vatsalihaksia joka ilta.

- Mitä kuuntelet juuri nyt?
en mitää

- Montako lävistystä sinulla on?
täl hetkel yks,mut pian lisää

- Missä lävistykset ovat? (nenässä, huulessa, korvissa jne.)
navassa

- Mitä sinulle tulee mieleen sanasta vaahto?
romanttinen ilta :)

- Minkä nimistä lehteä luit viimeksi?
ilta-sanomat tai cosmo

- Minkä merkkistä huulirasvaa käytät?
......

- Onko tylsää juuri nyt?
- totta mooses

- Keneltä sait viimeksi viestin kännykkääsi?
hm... pomolt tai sit iidalt

- Minkä väriset hiukset sinulla on?
t.ruskeet

- Mitä kappaletta inhoat?
niit on paljonki,varssinki markuksen kpl...

- Kampaatko hiuksesi joka päivä?
joo

- Kuinka usein käyt saunassa?
en oo käyny puoleen vuoteen :( ei oo saunaa :S

- Minkä merkkinen polkupyörä sinulla on (jos on)?
- en muista

- Minkä merkkistä ja tuoksuista suihkusaippuaa käytät?
hunaja

- Minkä värinen hiusharjasi on?
sininen

- Ilkka, Pete vai Katri?
ilkka

- Kuka ihminen on tällä hetkellä lähimpänä sinua?
kultani

- Minkä numeron sait viimeisimmästä kokeestasi?
5-

- Minkä laulun sanat menee näin: "sä olit perhonen, jonka siivet eivät kauas kantaneet. sä väsyit kylpyhuoneeseen."
Apulanta - Ilona

- Mikä on tavoitteesi?
laihtua 15kg sekä saada kesäl paljon rahnaa

- Mitä katsoit viimeksi telkkarista?
näkijä

- Mitä kanavaa katsot eniten?
kolmosta ja nelost

- Mihin maahan haluaisit matkustaa?
bulgaria,sunny beach

- Mitä söit viimeksi?
puol litraa mansikkajädeä,jossa sulatettua suklaata päällä

- Oletko ikinä jäänyt luokallesi:
noup

- Oletko ihastunut johonkin:
kultaani ja koiriini

- Oletko koskaan ollut ihastunut opettajaasi:
joo,joskus ihan pikku skidinä

- Lempieläin:
koirat tietty

- Oletko koskaan hakannut ketään:
joo. ja tai no lyöny monest

- Kenen kanssa puhut eniten puhelimessa:
minnan,iidan ym

- Vietätkö paljon aikaa internetissä:
joo,aina välillä mutten onneks oo joka sekunti täällä

- Vihaatko koulua:
en,tai ainakaan mein

- Onko sinulla sosiaalista elämää:
joo,mut ei tarpeeksi

- Pidätkö matkustamisesta:
joo ku olis rahaa

- Oletko hemmoteltu:
en tod.

- Juotko paljon vettä:
joo,nyt juon 2l päiväs

- Mitä hammastahnaa käytät:
pepsodent

- Onko sinulla kännykkää:
on joo

- Jos on, niin minkä merkkinen:
sony ericsson joku uusi ja nokia n 70

- Onko sinulla rusketusta:
pikkaisen,lisää saa tulla :)

- Ärsyynnytkö helposti:
riippuu ihmisistä kenen seuras oon,mut joo

- Miten purat vihaasi:
keinoja on monenlaisia ;)

- Oletko töissä:
valitettavasti

- Haaveiletko paljon:
kyllä,varssinki töissä

- Millaisen tatuoinnin haluaisit:
otan pian timonin,tai sit navan ympärille tai sitten sulon piirretty-kuvan

- Mikä on viimeisin kuulemasi kohteliaisuus:
vittu sulla on kaunis selkä(!!!)

- Voisitko seurustella itseäsi vanhemman kanssa:
koko ajan

- Milloin oksensit viimeksi:¨
pitkä aika. viimeks ku join tooosi paljon

- Kengännumerosi:
en halua myöntää

- Millainen olo sinulla on tällä hetkellä:
väsyny ja ärtyny

- Mainitse yksi huono puolesi:
olen liian erilainen ku muut sekä lihava

- Menisitkö naimisiin rahan takia:
en ikinä...!!

- Oletko enemmän äidin vai isän poika/tyttö:
isin tyttö

- Kirjottavatko ihmiset nimesi väärin?
joo

- Jättäisitkö sukunimesi, jos sinusta tulisi kuuluisa?
no olen muutenki pian vaihtamassa

- Henkinen ikäsi
liian aikusmainen

- Oikea/Vasen/Molemmat kädet?
molemmat löytyy :) mut oikee

- Puhutko muita kieliä?
cähän saksaa,englantia ja ruotsii.

- Elätkö elämääsi juuri nyt?
joo mut en parhaimmillani

- Vihaatko itseäsi?
tavallaan. tai siis mahaanu

- Onko sinulla pahoja tapoja?
joo,kellä nyt ei

- Jos elämästäsi tehtäisi elokuva, mikä sen nimi olisi?
??

- Osaatko laulaa?
en

- Tykkäätkö viettää aikaa yksin?
en todellakaan.

- Onko elämäsi ollut hienoa tähän mennessä?
no voishan sen niinki sanoo

- Oletko muiden mielestä kaunis?
en todellakaan
Oletko itsevarma?
no joo... en oikeestaa

- Tajuavatko muut sinut aina väärin?
joo

- Poltatko?
en onneks oo niin tyhmä :)

- Luetko sanomalehtiä?
aina ku jaksan mennä mutsil

- Käveletkö sateessa?
eiku ryömin

- Oletko satuttanut itseäsi?
joo just viilsin käden auki

- Ollut rakastunut?
todellakin

- Uinut alasti?
no kuka suomalainen nyt ei olisi uinut alasti kännipäissään???

- Ollut leikkauksessa?
jossain 4

- Nukkunut ulkona?
joo ja tänä kesänä perinne jatkuu

- Ollut syömättä yhtenä päivänä.
joo viikonki ja huomenna taas viikko

- Nukkunut vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa samassa sängyssä harrastamatta seksiä?
joo

- Nukkunut koko päivää?
ehkä kerrab

- Ollut TV:ssä tai radiossa?
joo

- Onko sinulla yhtään homoseksuaalista ystävää?
o

- Paras inside-vitsinne?
niit on paljon,varssinki mul ja minnasl

- Kenen luona olit viimeksi?
äidil

- Kenelle nauroit viimeksi?
yhdel hannu oraval

- Kuka nauroi sinulle?
kaikki työntekijät

- Kuka sai sinut kuumaksi?
yks hottis

- Ketä ajattelit?
.....

- Kenen kanssa katsoit viimeksi elokuvan?
maukan


[Ei aihetta]Perjantai 09.06.2006 11:26

HaaSTe <3

- nimesi?
mona

- Ikäsi?
17 piakoin :D

- Syntymäkuukautesi?
heinäkuu

- Missä asut?
Vakkel

- Kuunteletko nyt jotakin musiikkia, mitä?
En just nyt..

- Mitä sinulla on päälläsi?
rintsikat ja tyylikkäät yöpöksyt...

- Poltatko kynttilöitä?
joskus ku haluun jotain romanttista

- Milloin olet viimeksi heilunut imurin varressa?
pari pv sitten

-Oletko koskaan seurustellut?
olenhan minä...

- Mikä on suosikkilomasi?
kesäloma ja niin rentouttava talviloma :)

-Minkä kirjan olet lukenut viimeksi? Piditkö siitä?
joku ihan paskan,en muista nimee...

- Mikä väri kuvastaa sinua ja miksi?
musta,olen nykyään melko tylsä ja väritön :DDD

- Mitä näet edessäsi (tietokoneen lisäksi)?
Kameran,paljon paperei,meikkei ja sulon

- Oletko ollut tänään ulkona? Mitä teit?
käytin just koirat ulkona

- Kuinka usein matkustat bussilla?
no ennen joka pv nyt ei oikeen rahaa siihen luksukseen :)

-Mistä ostat yleensä vaatteesi?
vähän kaikkialta

- Onko sinulla lemmikkieläintä? Jos on, minkä niminen? Jos ei, haluaisitko?
joo on,kaks hassua koiraa Sulo ja Tipsu

- Oletko neulonut koskaan mitään?
Olen,se olikin joskus ihan mukavaa kunnes tunsin itseni vanhukseksi neuloessani

- Millainen lompakko sinulla on?
valkoinen,seppälästä

- Mitä odotat elämältä?
paljon kaikkee,ainakin työt olis kiva juttu ja uudet tuttavuudet...

- Minkälaisen auton haluaisit vai haluaisitko ollenkaan?
en haluu,oon niin kyrpääntyny niihin,ni ei kiitos

- Mitä aiot tehdä vuonna 2006?
vaik mitä. jos raha sallii,matkustelen siellä sun täällä

- Mitä ikimuistoista teit vuonna 2005?
rakastuin ihanaan ihmiseen ja vaik mitä muuta

- Kuka on rehellisin tuntemasi ihminen?
juho,liianki rehellinen....

- Miltä kyntesi näyttävät?
viilatuilta ja siisteiltä,varmaan ekaa kertaa :)

- Millainen sää ulkona on?
viileää ja pilvistä

-Tärkeimmät ihmiset elämässäsi
Mangusti,kultani ja muut ystit/kamuset :) sekä koirat ´<333

-Oletko menettänyt ketään läheistäsi?
olen,liian monta ja rakasta

-Asia joka saa sut surulliseks?
yllä mainittu ja köyhyys

- Asia joka saa sut iloiseks?
Ystävät,koirat,kultani ja biletys

- Mitä harrastat?
lenkkeilyy ja pian punttist

- Biisi joka saa sut surulliseks ja miksi?
ei tuu nyt mieleen

-Mitä pelkäät?
kidutusta,kuolemaa sekä osittain valtavii hämiksii

-Hirvein muisto?
pikkuserkun kuolema, muutto turkuun yms...

- Ihanin muisto?
niit on niin paljon,varssinkin Zazun,mangustin,VaGinan sekä mirvan kans vietetty aika kasil

-Onko sulla mesee?
On..

-Kesä vai talvi?
eteläs kesä,mut lapis talvi

-Syksy vai kevät?
Kevät.. xD

-Lempi ohjelmasi?
sinkkuelämää,o.c,4400, lost ym...

Kun olet tehnyt tämän haasta 4 ihmistä. ;D

haastan :
TANJI
milja-
jaande
Szance

................Sunnuntai 21.05.2006 21:48

1. Nimesi? Mona
2. Mahdolliset lempinimesi? Rusina
3. Ikäsi? koht 17
5. Horoskooppisi? Jellona
4. Keitä perheeseesi kuuluu? paljon lapsii :) ja vanhemmat+elukat
5. Asuinpaikkasi? turku/vakke
6. Kansallisuutesi? suomi
7. Seksuaalinen suuntautumisesi? - hjetero


PLUS PIENET LISÄKYSYMYKSET:

1. Syysi tämän gallupin aloittamiseen? oli tylsää... :)
2. Paljonko kello on? - 18.27
3. Tämän hetken tunnelmat? väsyttää

SITTEN SIIRRYMME VARSINAISIIN KYSYMYKSIIN:

1. Millainen on unelmiesi nenä? - emmä tiiä :D
2. Minkä muotoinen olisi unelmiesi televisio? - semmone joka o littee varmaa
3. Minkä väriset hampaat Marsilaisilla on mielestäsi? - pinkit
4. Tiedätkö, kuka on Vladimir Horowitz? - ... e.
5. No kuka se on? Jos vastasit edelliseen kyllä, kerro ihmeessä. Jos vastasit en, arvaa? - joku venäläine karvakorva.
6. Kenen kanssa mieluiten soutaisit Atlantin yli? kamujen <33
7. Kuka/mikä on elämäsi hyönteinen? hmm... kukka kärpänen
8. Minkä antaisit nimeksi nelihäntäiselle, myrkynvihreälle hamsterillesi? - Nannie
9. Kenen toivoisit pumppaavan sydäntäsi, jos se ei olisi automaattinen lihas? markuksen <3
10. Oletko todella elossa vai onko se vain ihmiskunnan sinuun iskostama olettamus? elossa
11. Osaavatko kärpäset uida? jos ne veteen heittää,ni ne vaan pyörii siinä
12. Onko sinulla lempi seksifantasiaa? - ehkä... emt.
13. Jos on, niin kerrohan millainen? salaisuus :)
14. Onko isäsi fiksu mies? - ei.
15. Oletko syönyt saippuaa? - kyl päiväkodissa ku kiroilin :(
16. Ovatko Muumit pelottavia? - ei.
17. Mikä on maailman turhin asia? niit on monii.... liian monta
18. Mitä saat yleensä kuulla ulkonäöstäsi? läski :D
19. Matkustaisitko Kuuhun, jos saisit tilaisuuden? totta helvetis :D
20. Oletko koskaan tuuminut millaista olisi olla sika? helppoo :)
21. Ovatko ruotsalaiset viisaita? en usko,niitten kielikin jo kertoo siitä
22. Jos kuristat smurffia, minkä väriseksi sen kasvot muuttuvat? oisko pinkiks :)
23. Miksi kaukosäädintä painetaan kovempaa kun patterit ovat loppumassa? jotenki immiset on vaan niin tyhmii :D
24. Onko homoerotiikka mielestäsi kiihottavaa? - nojaa
25. Mihin avaruus loppuu? sitä ei kukaan tiedä....
26. Onko outoa rakastaa Disneyn piirrettyjä? - ei,ne on ihanii <33
27. Mitä kirosanaa käytät kaikkein eniten? Vai kiroiletko ollenkaan? vittu...
28. Mikä on maailman tärkein kysymys? rakastatko.
29. Kenen kanssa haluaisit harrastaa seksiä? Perustele. Markuksen, ku se on mun ihana villipeto... <33
30. Millaisessa tilanteessa on hyväksyttävää lyödä poliisia? ku ne alkaa liian vittumaisiks
31. Ovatko delfiinit söpöjä? - joh
32. Oletko koskaan puhunut vain päästääksesi ääntä? joops. pakko sitä aina suuta aukoo
33. Tajuatko edes itsekään miten typerältä se kuulostaa? jooh :)
34. Puhutko paljon itseksesi? - en kai, ehk joskus
36. Mitä on tärkeintä boikotoida? emt
37. Inhoatko kastematoja? ne on ällöi
38. Mille koirarodulle on ominaista sininen kieli? -chow chow
39. Valehteletko usein? jos tilanne todellakin vaatii sen,aika paljon opeille ku ei oo tehtävät ajoissa valmiina :))
40. Kenelle valehtelit viimeksi jostain asiasta? pikkusiskolle
41. Hyi sinua, etkö tiennyt, että valehteleminen on rumaa? - vois olla paljo rumempaa jättää valehtelemat.
42. Oletko koskaan tippunut katolta? joo pienenä
43. Tuntuuko sinusta joskus, että avaruusoliot ovat yön aikana käyneet ryöstämässä aivosi? pakkohan ne jonkun on olla vieny ku niin tyhmäks muuttunu
44. Oletko rehellinen itsellesi? melkeinpä aina
45. Onko sinun koskaan tehnyt mieli vetää jonkun nalle vessanpytystä? pienenä teinkin sitä
46. Miksi blondeja pidetään tyhminä? sellainen yleistetty käsite
47. Kenen opettajan kanssa voisit asua saman katon alla, jos olisi pakko? - e kenenkää!
48. Mitä asiaa kadut eniten? monia. liian monia... ehkä sitä että ylipäätään menetin vanhat kamut
49. Oletko luulosairas? ehk joskus
50. Pidätkö maksalaatikosta? lempi ruokaa melkeinpä :)
51. Kumpi; Barbie vai Bratz? barbie,ei niin lutka ku Bratz
52. Mikä on hölmöin juttu mitä olet ikinä tehnyt? juonu kaljaa sekoitettuna jogurttiin,missä oli myös ketsuppia,salaatti kastiketta jne :)
53. Mikä naisten rinnoissa viehättää miehiä? niille on jääny vauvana tissi halu,ku liikaa imetetty :)
54. Kenen kanssa haluaisit mennä naimisiin? toivottavast en vielä pitkiin aikoihin kenenkään kaa
55. Entäpä kenet tahtoisit työntää parvekkeelta alas? en paljasta ;)
57. Oletko kuuhullu? pikkuisen... täysikuun aikana
59. Onko Suomi hyvä maa? Perustele. joo kosk lordi voitti :D
60. Kuka on maailman seksikkäin nainen? emt
61. Entäpä seksikkäin mies? markus <33
62. Miksi marsuja kutsutaan marsuiksi? .........
63. Ovatko amerikkalaiset tyhmiä? joo ja niitten laki kans....
64. Oletko koskaan kokeillut huispausta? en onneks,ties mikä olis murtunu ku koitan lentää :)
65. Tiedätkö edes mitä se on? kyl
66. Uskotko joulupukkiin? tottakai
67. Onko lohikäärmeitä ollut olemassa? luulenpa että ne on ollu mun esi isii :D
68. Onko sinulla lyhyt pinna? joo liianki usein
69. Mikä on mielenkiintoisin asia maailmassa? onko jeesuksen asiat oikeesti valhdeltu ja oliks se naimisis
70. Milloin viimeksi kerroit jollekin rakastavasi häntä? pari pv sitten
71. Oletko koskaan viillellyt itseäsi? ehkäpä
72. Mikä on anteeksiantamattomin teko koko maailmassa? tahallinen tappo/murha ja toisen vahingoittaminen. kiduttaminne on kauheeta... nii ja lapsiin kohdistunu väkivalta sekä seksuaalinen koskettelu.....!!!
73. Mitä tekisit, jos joku opettajistasi yrittäisi iskeä sinua? nauraisin
74. Onko appelsiinimehu hyvää? on
75. Jos avaruus on ääretön, niin mistä sen tiedetään olevan ääretön? ku kukaan ei oo löytäny sen päätä mistään
76. Oletko koskaan koettanut työntää päätäsi muurahaispesään? en onneks,tyhmäkö olisin??
77. Missä haluaisit harrastaa seksiä, jos saisit valita paikan? hawajilla ja jossain romanttises paikas....
78. Kuinka vanhana opit lukemaan? 6 tai 7
79. Oletko koskaan ajatellut olevasi outo? kylläpä
80. Kuka on maailman turhin julkkis? nykänen,martina,paris sekä marika F.
81. Entäpä tyylikkäin julkkis? .....
82. Oletko koskaan imenyt suoraan maitoa lehmän utareesta? ei oikeen oo tullu mieleem
83. Mitä kieliä osaat puhua? suomee,jonkin verran saksaa,ruotsii ja enkkuu
84. Onko Seth Green söpö? kukas se on???
85. Kenen kanssa menisit mieluiten alasti suihkuun? salaisuus :)
86. Millä olennolla on häntä ja sarvet? Mein pikku pirulla.sulolla :D
87. Kumpi oli ensin; kana vai muna?muna varmaanki
88. Mikä eläin äidistäsi tulee ensimmäisenä mieleen? diiva chihua
89. Ovatko mursut kivoja? tulee mieleen yks antti,eli onhan ne....
90. Oletko koskaan uinut järvessä vaatteet päällä? olen,aina ennen ku asuin lapissa
91. Millainen sää pihalla on? synkkä... liian kylmä
92. Onko sinulla oma hengaaja joukossasi? noup
93. Tekeekö mielesi Vaasan Ruispaloja juuston kera? nälkä ollu jo monta viikkooo,et kyl tekis
94. Oletko henkisesti vai fyysisesti kiero ihminen? emt
95. Miksi Nasse-setä on vihainen? ei nasse koskaan oo vihainen :))
96. Jos murhaisit jonkun, miten tekisit sen? en ikinä tappais ketään,mut jos se olis tehny jonku maailman kamalimman asian ja mun pitäis tappaa se,niin luult ampumalla....
97. Uskotko keijuihin? tottakai,Helinä :))
98. Tiesitkö, että joka kerta, kun joku kieltää uskovansa keijuihin, yksi keiju kuolee? tiesin siks mukamas uskonki niihin
99. Söisitkö kuolleen Tarantellan, jos saisit vastineeksi 10 000 euroa? (Mieti tarkkaan, oletko varma että pystyisit siihen?) onneks kuolleen,kyl söisin
100. Oletko koskaan ennemmin vastannut näin typeriin kysymyksiin? joo


LOPPUKYSYMYKSET:
1. Tykkäätkö roikkua pää alaspäin? oli se joskus kivaa
2. Osaatko murista? tottakai,oonhan jellona
3. Onko kaapissasi jo valmiiksi verinen kirves? aina


1. Oletko helpottunut, että tämä gallup loppui? joo.pääsen syömään
2. Kuinka kauan sinulla kului tämän tekemiseen? joku 15min
3. Ja olet vielä täysin järjissäsi? en oo koskaan ollutkaan
4. Onko minulla syytä pelätä?joop
« Uudemmat -