IRC-Galleria

härämä

härämä

jos ei kelepoo osta helkama

ei se haittooPerjantai 27.01.2012 14:43

Raha suosio oman hehkeyden liiallinen tajuaminen ainiin totta tosiaan uusi tyttö-/poikaystävä tottakai myös seurapiirien vaihtelu kunnian himo lisänumeroiden saanti ikään menestyminen

Mikä kaikki vie ihmisen puhekyvyn? aika omituista, kaikki sitä ei synny mykkänä vaan mykäksi voi myös kasvaa. se ei ole kovin hienoa tai imartelevaa, tai mistä sitä tietää ehkä se mykkääntyneelle henkilölle on oikea kunnia saavutus! tapu tapu.

Vai onko se juuri sitä kusen kilahtamista sinne hiuspohjaan saakka? myrkyllistä ainetta kun syövyttää äänihuulet siinä samalla, tai mikä traakisempaa muuttaa äänen hyvin hyvin omahyväiseksi tai pintapuoleiseksi.

Mutta onneksi itse elän muutosten aikaa, mikään ei ole kovinkaan pysyvää ja kaikki hyppelehtii puolelta toiselle. joten turhaan murehdin kenenkään edes itseni mykkäytymisen mahdollisuutta tai juuri sitä itseään. sillä tulevaisuus kita ammollaan odottaa että syöksyn sen nieluun ja jään uiskentelemaan hänen sappinesteisiinsä. nousen ja löydän reittini peräsuolesta ulos ja huomaan olevani pitkän ajan kuluttua aikuinen.Antakaa minulle tuo kulta tuolta :(

HEHEHEHEH
Voisi kerätä ilmaa mahaan ja laittaa elokuvateatterin haisemaan miten olisi taru ja maija? ilma on hyvä, fiilis on hyvä, leffa varmaan paska mutta meidän asiallisella kritiikillä hyvä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.