IRC-Galleria

härämä

härämä

jos ei kelepoo osta helkama

Blogi

- Vanhemmat »

73Maanantai 18.10.2010 00:56

zeppo

71Maanantai 04.10.2010 18:58aa-aa-aa :o

67Tiistai 28.09.2010 21:19siis nyt niin posahti aivot seinälle.
aluksikin OK minulla ei ole tissejä ja ymmärrän jos jollain on tissit ja haluaa esitellä niitä mutta on tisseissäkin nyt saatana eroja on tanakoita ja löysiä hyvän näkösiä ja paskoja. MITEN KUKAAN HALUAA OTTAA KUVAA TISSEISTÄÄN JOTKA NÄYTTÄÄ IHAN PERSEELLE!? PERSE VAOLLE?! kiva mulla on kaksi persettä edessä ja takana ylhäällä ja alhaalla olen yhtä persettä koko ihminen.
Ja jos nyt ihan ajatellaan niin tissithän ovat rasvakudosta (paitsi jollain miiralla jolla ei muuta olekkaan kun meloonia ja kunnon maito tykit ilman vauvaa) niin että hihhulihei vaan.
JA MIKSI AJATELLAAN että voin ottaa kuvan noin tisseistäni vittu ole samantien ilman paitaa nyt on jo ihan sama jos nännitkin näkyisi koska tuossa on 80% tissisi pinta-alasta.
ja en tiedä miksi minua oikein kuvotti kun tuo kuva räjähti koneeni näyttöön ja samalla lensi aivot ja silmäkalvot seinälle, tai miksi minua ärsyttää tälläinen?! no voisin kuvitella sen ainakin johtuvan siitä että nuoret naiset on nykyään vain pelkkää tyrkytystä, pelkkien miesten takia otetaan kuva tisseistä ja no ota samantien vaginasta ja pernasta ja kohdusta.
jos ei itsekkään arvosta itseään paskaakaan niin hyvä odottaa sitä keneltäkään muulta. mutta ehkä nämä henkilöt 90% suomen nuorista on lukinneet tulevaisuutensa alkoholisti naishakkaaja miehen ja strippi baarin varaan. aamen

17Perjantai 02.07.2010 02:41

YÄK minun rauhallisen dataus hetken pilasi joku saatanan yö perhonen joka yhtäkkiä hyökkäs seläntakaa pimeydestä ja lensi suoraa koneen näyttöön eli yritti sapotoida minun datisteluja eli sillä on salaliitto jonkun kanssa mutta niinkuin aina pahoille agenteille käy, niin tapoin tämänkin lyömällä sitä muistilappu pinkalla. >:(

hyrr se oli pelottavaa.


- Vanhemmat »