IRC-Galleria

helirinrin

helirinrin

elämän pieni komediapätkä
Oltiin "bilettämässä" Jussilla.

*köhkröhöm*

Ensin Salla tuli meille ja me lollailtiin joilleki salkkari-remixeille YouTubessa. Sit mentiin Jussille ja siellä oli sit Jennaan ja Jossua ja muita ja me pelattiin little big planettia. (>3<) Sit käytettiin Jaffaa ulkona ja heiteltiin toisiamme lumipalloilla :"D Olin taas vauhdissa kameran kanssa ja sain videolle sen ku Jussi viskas lunta miun päälle ! D: Enivei, sit katottiin kauhuleffa Cry Wolf ja se oli actually aika hyvä ja loppu oli tosi ovela. :D Sit taidettiin pelata ABBA Singstaria (tässä vaiheessap paikalla olivat enää minä, salla, jussi, jossu ja jenna). Miun, Jussin ja Jennan joukkue hävisi ihan komeasti Sallan ja Jossun joukkueelle. :---( Sit vaan häröiltiin jotain ja chattailtiin joittekin ulkomaalaisten kans netissä ja ite meinasin nukahtaa (oli keskiyö siinä vaiheessa). Sit virkistyin jossaki vaiheessa ku pelattiin jotain peliä ja syötiin jäätelöä. Jussi teki karkkipapereista lakin Sallalle ja Jenna sai kasvomaalauksen ja sit me soitettiin Jossun kaa jotain Jussin soitinta (en muista sen nimeä :--<). :DD Sitte me tehtiin jotain ja pelattiin sit sallan kans little big planettia.
Kuuden aikaan aamulla käytiin sitte ulkona kävelyllä ja oli kylmä. Jussi meinas lentää ja vaikutti muutenki siltä kuin ois kännis tjn. :"D Valvottiin siis koko yö. Joskus viideltä syötiin pyttipannua.
Puol seiskalta menin ite nukkumaan ja sammuin heti. Heräsin sit joskus jälkeen yhen ku iskä soitti. "Aamulla" sitte Jussi löytyi sammuneena sen vanhempien sängyltä, jossu sohvalta ja salla jussin sängyltä.

Jussin iloinen aamutervehdys minulle:
"Huomenta koira."
:---)

Myöhemmin pelattiin little big planettia sallan kans ja pelättiin tappajahaita joka meinas syödä meidät. 8(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.