IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Että on ihanaa olla täällä päin maailmaa taas :) Eilen olin Takataskussa Ellan kanssa miulle tuntemattomien ihmisten keskellä. Tuli muuten jo melkein liikaa kommentteja siitä, että näytän alaikäiseltä. Muun muassa kommentti: "Kun sie tulit ovesta sisään niin mie katoin jo että mitä helvettiä, mistä lähtien tänne on alettu päästää viistoistavuotiaita? Siis ei pahalla vaan hyvällä." Örrr, tulipa siis välillä jostain syystä likainen olo siellä vanhojen ihmisten jäädessä tuijottamaan kulmakarvat heiluen. Mutta onneksi siellä oli myös Ella ja Ellan tuttuja ja mukavia ihmisiä ja loppujen lopuksi hauskaa oli :)

Sittenpä tänään päädyin opistolle ja huomasin pian istuvani tuttujen ihmisten keskellä. Voi luoja, ensimmäistä kertaa kuukausiin ajatukset tuntuivat ihmeen kevyiltä ja tuntui että hymyilin ja nauroin enemmän kuin tein mitään järkevää :D Oma luokka, voehh! Välillä sitä unohtaa, millainen pelastus tuollainen porukka oikeasti on.

Tosin oli jossain vaiheessa sellainen stop-hetki itsellä kun tsiigailin Nupy09 ja Nup08 -ryhmiä ruokalasta eikä siellä ollutkaan kuin meitä ja Nuva11-porukkaa. ÖRRRR!

JA ENSIPÄS VIIKOLLA METSÄÄN RETKELLE!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.