IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

TeXtiii6969Tiistai 20.12.2011 23:00

On ollut hyvä viikko (vaikka Anzziii lähtikin eilen :<)! Tänään työskenneltiin Latexi333:n kanssa maailman ahkerimmin - eli ahdisteltiin ihmisiä ja yhtiöitä sähköpostein plus tehtiin meidän työpajaa Etiopiaan. JA TYÖPAJASTA PUHEENOLLEN, LateXi333 on älyttömän fiksumuksu (: Keksi uuden lautapelin Kaaoksen tilalle. Huomenna sitten kokeellisesti ponnistellaan pienesti sekin pläjäys.

Tärkeintä unohtamatta: päiväämme kuului myös Slotmanian pelaamista, Iltalehden lukemista netistä (SARJIKSET!!), Facebookissa pyörimistä, uuden apinapelin löytämistä ja pelaamista (sen pelaamiseen kului ainakin lähemmäs tunti :D), yleistä penseilyä sekä lopuksi LateXi333 keksi jälleen jotain "uutta": "PATAMM! Ammutaan tusseja kuminauhalla naulakon avulla ympäri luokkaa"-leikin. Ja meillähän oli auditorio käytössä ::::D Leikki loppui siihen, kun eräs tussi meinasi aiheuttaa vahinkoa.

Tänään oli siis itsenäistä työskentelyä ja tuo kaikki yllä oleva saatiin aikaiseksi koko päivän aikana. Tuntimäärä siis: 2-3 tuntia työtä, monta tuntia enemmän "työtä".

Huomenna sitten saadaan muulta ryhmältä turpaan, jos meiän aivoitukset eivät kelpaakaan
: D BRRRRHANA!

Niin ja opettelin tänään piirtelemään apinoita! Hiiri on saanut kaverin :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.