IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Oon jo noin tunnin vertaillut Ponunettiä muihin nuorisotiedotuskanaviin ja tuntuu vain entistäkin köyhemmältä ololta :D Onneksi pääsee kehittämään koko hommaa, niin ehkä saadaan nämä pohjoiskarjalaiset nuoret (sekä Pohjois-Karjalan alueen nuoriso- ja järjestötyöntekijät!) innostumaan hommasta.

Tänään vapaailta pitkästä aikaa! Vois imuroida, koska Ella on näemmä nykyisin liian kiireinen nukkuessaan aamusta iltaan ja juoksennellessaan milloin missäkin. Kaksi päivää sitten viimeksi siivoiltiin ja hyvinhän noita makaronimuruja näyttää juoksentelevan pitkin lattiaa kiljuen aina aamuisin kilpaa leivänmurujen ja kissankarvojen ja kaikkien muiden epämääräisten roskien kanssa:
"Hihih, Henna, koitappa ottaa kiinni, ihiiih~!!"

Ruokiksella äiti ja isoveli käyvät pistäytymässä kahvittelemassa ja mehuilemassa. Kävin jopa nappaamassa parit vaniljadonitsit kaupasta moisen tapahtuman kunniaksi + olen Saulille muuttoavusta velkaa munkkikahvit, joten käyköön nyt tämä vaihtoehto :D

Huomenna Tim Burton-ilta Sipan kanssa. Katsotaan Sweeney Todd (jos Ellan paholaiskopioversio toimii), Big Fish ja Dark Shadows. Herkkuja, herkkuja! Eli ranskalaisia ja kananuggetteja med ranskanperunamaustesuola ja ketsuppiloinen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.