IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Silmät sammuuTorstai 21.03.2013 20:53

Eilinen sisälsi kouluilua, töitälöitä, pulkkailua, elokuvailua, kavereiden ja tuttujen näkemistä sekä baareilua.

Aamu alkoi atk:lla ja piti jotain blogia tehdä. Väsäsin sen ensimmäisten joukossa ja lopputunti meni nauraessa "Katso tulppaani"-taiteilulle Facebookissa. Tein toki joitain koulutehtäviäkin. Mr. Gary-opettaja vain selosti blogien hienouksia lopputunnit. Miten tagien merkityksen selittämisestä voikaan saada niin pitkän puhetulvan? ö___ö Mutta Gary on kiva ope, joten ei se haitannut.

Koulusta rientäminen suoraan töihin ja sieltä sitten seuraamaan, kuinka Humakit laskivat mäkeä! No joo, mie laskin pari kertaa myös, mutta silloin laskettiin kaikki yhtä aikaa jonossa. Kukaan ei kuollut, joten onnistunut tapahtuma.

Oli ihan huippua käydä Miika-isoveljen kanssa elokuvissa. Kiva saada välillä muistutusta siitä, että muistetaan toisemme :) Juteltiin kaikkea kivaa keittiössä samalla kun osa miun luokkalaisista lämmitteli olohuoneessa pulkkamäkeilyn jälkeen. Ihmeen hiljaa olivat siellä lähes koko ajan. Nynnyt PLÄÄ!

Leffa oli kivajeejee (8-pallo kyseessä siis). Karkit olivat hyviä ja sipsit olivat hyviä myös!

Miika lähtiessään:
"Ilmoitellaan. Ja voit huoleta soittaa, jos pojat alkaa baarissa häiriköidä sinnuu!" MWII ;;___;;

Itsehän siis lähdin Joenzoon keskiviikkoiseen yöelämään etsimään armeijasta vapautunutta ystävääni Touniiia. Tarjosin lonkeron Feverissä, jonka jälkeen hän karkasi poppiin. Tosiystävä. Ystävä. N00b.

Tosin löysin myöhemmin itseni samasta paikasta parin outokumpulaisen ahdistelun kohteena. Ei tarvinnut soittaa veljelle, mutta lähellä oli. Pelottavat outokumpulaiset. Tonikin vaan liihotti ovesta ulos vaikka huusin hätähuudon: "Toni, älä mee!"

Tosiystävä. Ystävä. N00b.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.