IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Kesälomaviikko, viikko, viikko u uuTiistai 16.07.2013 16:01

Lauantaina oli isoveljen häät. Hän eikä nykyinen vaimo karannut alttarilta, joten hyvinhän koko homma meni :") Välillä piti kääntää katse seiniä kohti kun meinasi tippaa linssistä pukata, sniff! Olivat jopa ensimmäiset live-häät joissa olin, ohhoh.

Kuskin hommiksihan se sitten meni, mutta jopa omastakin mielestäni ajoin hyvin äidin Volvolla vieraita parkkikselle. Yötä vasten vielä läksin Joenzoohon seikkailemaan isin Volvolla.

Sunnuntaina vähäsen rokkailin med Sädetin, Sipa ja Aleksei. Kahden jälkimmäisen kanssa pyörin koko päivän, kun Sädettimen piti mennä hommiloisiin.

Laineen Kasperia, Imagine Dragonsia, Mustaschia ja Sigur Róssia tuli katsottua ja kuunneltua. Käytiin me joitain muitakin aina vähäsen vilkuilemassa, mutta jalkasäryt käskivät siirtymään muualle istumaan.

Kolmelta pärähtää käyntiin toinen päivä aluevalvontaa. Eilen oli työparina mukava tyyppinen, puhuttiin koko kuusi tuntia vaan kaikkea mahdollista ja moikkailtiin ihmisille ja esitettiin olevamme tärkeitä henkilöitä. Toivottavasti tänäänkin sattuu hyvä tuuri työparin kanssa. Ja huomenna!

Ai niin, saatiin muuten Sädettimen kanssa asunto. Pääsen pois kissojen valtakunnasta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.