IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

ViikonloppujaTorstai 23.07.2015 20:19

Iloisen saarimainen rokki oli mahtavavavava! Rantabaari ei vetänyt paljoa miun työvuoron aikana väkeä, mutta onneksi meitä oli monta mukavaa ja hauskaa samassa veneessä nauramassa pask... idioot... tyhm... helekutin randomeille jutuille. Pientä kilpailua herätti muun muassa tölkkien avaus: kassatyöntekijät tehkööt työnsä, mutta tölkkien avaus työllistäköön lisää ihmisiä NIIN. Olin jopa armelias ja annoin muidenkin availla tölkkejä. Buha. Ha. Ha. Haa. Laitettuamme putiikin luvan kanssa sovittua aikaisemmin kiinni meidät hätyyteltiin siivoilemaan VIP-aluetta. Siellä ei kyllä ollut pariin tuntiin mitään siivottavaa, mie ja L ryhdyttiin työpariksi käyskentelemään nurmikkoaluetta tupakantumppien ja muiden roskien löytämisen toivossa. Vähän käytiin huilailemassakin välillä. Salaa. Ihihihihii pahikset hihihi.

Lauantai ja sunnuntai meni Juhan kanssa esityksiä ja kojuja kierrellessä. Ei me 24/7 yhdessä kuljettu, mutta aika paljon kuitenkin. Sain sunnuntaina haluamani bataattiranskalaiset <3 Lauantaina pääsivät loppumaan miun hintavertailujen keskellä, byyh. Hankin itselleni myös puusormuksen ja kaksi paria korvakoruja. Siinä miun festarihankinnat (plus ranskalaiset lihapullilla ja vietnamilaista ruokaa naaaaammm).

HUOMENNA MIE LÄHEN TAMPEREELLE AARONIN TYKÖ. Aloitan matkan Tonin kanssa (en tiedä odottaako innolla vai kauhulla) ja matkustan hänen kanssaan bussilla JoenZOOsta Häslinkiin. Sieltä sitten Aaronin luokse whiuuuuu ja sunnuntaina takaisin. JÄNNÄÄ.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.