IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

liukuhihnarockLauantai 28.05.2011 02:41

Nyt leirikoulut ovat ohitse, saa siis taas palata arkeen ja kevätjuhlastressailuun. Ois kyllä voinut jättää tulematta tänä viikonloppuna kotiin. Tosin tänään näin pitkästä aikaa ystävää ja samalla tuli kuunneltua musiikkiopiston bändejä.

Muuten oisin voinut jäädä asuntolalle. Kevätjuhlastressissä on jo tarpeeksi, alkaa vetää tiukille taas nämä oman perheen kuviot siihen lisänä :) Söpöä, I know.

Liikaa ajateltavaa, argh! Huomisen päivän vietänkin mitä ilmeisemmin yksin. Tai en tiedä. Örrörrörörörrörörrrr!

Mutta aurinko on paistanut koko päivän! Ihanata, hmmh. Ja Essiä tosiaan oli piristävää nähdä pitkästä aikaa. Ja isin kanssa oli kiva jutella tänään. Ja söin jäätelöä. Joten maailma hymyilee aika kivasti. BRRRRBSANSAA!

Piies. Bloodhound Gang pelastaa iltaa mukavasti jälleen :D Löysin pari kappaletta, joita en ennen ole kuunnellutkaan. I'm the least you could do, awwnam.

unetONTorstai 26.05.2011 08:42

Vielä kaksi tuntia ja yövuoro on ohitse! Noin 22 h valvottu siis. Yhdet päikkärit meni torkkumalla, mutta hyvin tuntui riittävän (: Tietääkseni yksikään asiakkaista ei ole yön aikana kuollut nukkuessaan, mutta viimeistään aamulla todetaan haaverit ja sattumukset yms. :D No joo, tuntuu että ei tuolla mitään ole tapahtunut.

Eilen oli taas jännä päivä. Vaihteeksi. Rakentelin tandem-suksia ja sain taas Erkiltä isällisiä hymyjä kun kävin kyselemässä yhtä ja toista. Miian kanssa sitten naulailtiin sukset kasaan.

Muuta en päivästä hirveästi enää muistakaan. Yö on mennyt datistellessa ja katsellessa elokuvaa. Äsken puhuttiin Tonin kanssa kunnolla ensimmäistä kertaa koko yöhön :D

Nyt minnuu vähän nukuttaa, mutta enköhän kaheksaan asti jaksa. Sitten aamupalan kautta nukkumaan. Mwii.

week will endMaanantai 23.05.2011 00:02

Viikonlopun saldo: Ilosaari, Hammaslahti, Ilomantsi, Bepop, opiston ranta.

Hoehoe. Ollut tekemistä ja näkemistä. Ens viikolla leirikoulusysteemejä jälleen.

Socialistic (s)talkingSunnuntai 22.05.2011 00:52

Kannatti jäädä opistolle viikonlopuksi, nhihhii :D

Eilen näin kymppiluokan kaveria Ilosaaressa, hengailtiin vähän aikaa kahdestaan. Sitten soitti Markus ja kutsui portaille istumaan. Sieltä löytyi lisää tuttuja - nuvia taas vaihteeksi sopivasti ja vähän päälle ::D

Yöllä sitten ajeltiin Hammaslahteen ja sieltä lopulta opistolle.

Tänään rannalla evästelyä sekä autossa istumista. Niin! Ja yllärireissu Ilomantsiin.

Vielä yrittävät Tivoliin houkutella :S

DiibadaabaMaanantai 16.05.2011 22:29

Kadulla on kuumaa, kadulla on kuumaa...

Paikka...!Sunnuntai 15.05.2011 01:09

Tutorkoulutus ja ihastuin ryhmääni aivan täysin D': Ja tännään hyö lähtivät pois, argh! Onneksi jäi paljon ihania muistoja. Ainakin miulle ja eiköhän heillekin. Mm. Metsään retkelle-leikin laulu. Tshhtshh!

Tänään kyllä nauratti ihan kauheasti taas vaihteeksi :D Syystä ja ilman syytä. Aww.

Eilisen ensimmäiset naurut tulivat siitä, kun joku toinen ohjaaja katsoi minua ja Jesseä ja kysyi: "Ootteko työ jotain sukua, tyyliin sisaruksia? Ilmeilette niin samalla tavalla!" "Öö... Ei olla." :D

Huhhuijjaa! Vauhdikas elämä.

Ryhmä 5. ~<3
Hei olen Henna ja opiskelen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi.

Olen viettänyt ompelukoneen kanssa ihanaa aikaa <3

Silmäliinoja on ollut kiva tehdä (:

Whihhiuh!Keskiviikko 11.05.2011 01:37

Tänään oli ihana päivä kaikin puolin taas (:

Leirikoulussa tuli oltua töissä ja sain kiipeilyttäjäkokemusta itselleni. Lapset olivat mahtavia :D Puhuivat mukavia ja kertoilivat hassuja.

Koulun jälkeen oli kyllä Tahdon nukkumaan!-fiilis, mutta sitten Lauri ja Toni houkuttelivat kauppailemaan. Seuraavaksi löysinkin itseni rannalta chillailemasta ja elämä oli mukavaa 8>

Väsytysmaksimus! Vois yheltätoista yrittää nukkumaan käydä niin ehkä huomenna ei nukuttaisi silmiä :D
Olipas taas vaihteeksi viikonloppu täynnä hauskaa elämöintiä : D

Perjantaina tuli taas nähtyä ihmisiä, mm. kymppiluokan aikaista tuttua. Marikin oli mukana pyörimässä. Ja kyllä, olin Feverissä + loppuillasta teletappikukkuloilla, mutta jälleen pidin selväpäistä linjaa (: Niin moni on mutristanut suuta kuultuaan perjantaipaikoistani että piti nyt tuokin tylsä fakta kertoa. Ettäs tiedätte. Bläybläyäbläyblää!

Lauantai-sunnuntai menikin Outokumpuilemassa D: Larbbailu meni mahtavasti taas, vitja että taas sai nauttia pelistä. Monet antoivat arvonimiä "Pelin ärsyttävin hahmo"-tittelistä "Pelin kusipäisin hahmo"-nimeen:D:D Eli hyvin onnistui jne.

Ai niin, varoituksen sanana pakko mainita, että huomenna voin olla vähän tööttööttööt. Viime yö venähti vahingossa pitkäksi nuotion ääressä istuskellessa ja unet jäivät kolmeen ja puoleen tuntiin (about). IHHIHHIIH.

Huomennakin pitäisi herätä kuudelta. Viimeistään puoli seitsemän. Voi persuas. Mutta huomennahan onkin THE HUOMINEN, ooh! Hihhihhii, kutittaa x>

wäääwääwääPerjantai 06.05.2011 20:31

Ohhoh, ei tarvitsekaan yksin kaupungissa nysväillä (8 Ihhiih, oon nuva-opiskelija ja olevinaan sosiaalinen!

KIVVAA.

Vihreä poni.