IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

liuliuliuliuuuTiistai 30.08.2011 16:57

Mahtavaa olla koulussa :D ÖrrrrH!

Kohtapas saan kohtakohtakohta sellaisen vuokra-nimisen sopimuksen kätösiini, jotta voin sen tussilla tuhraista jotenkin.

ÖMMMÖMMÖÖMMMM.

Piies. Koulussa on mahtavaa mutta osa porukasta on kyllä aika negatiivisella päällä :C Harmi.

HYMYILYTTÄÄ SILTI!

tralalalalolPerjantai 26.08.2011 16:11

Tänään Joen Yö, beibet!

WRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISunnuntai 21.08.2011 23:42

Päätös: kävin saunassa, lähden vasta huomenna täältä. Ensin Niittyslahtis ja sitten Joenchuu.

Örörörör. Viikonloppu on tuntunut ihmeen lyhyeltä vaikka alkoikin jo torstaina :D

Ensi viikolla onkin Joen Yö, ainakin huhu kertoo niin. Siispä siispää, ehkäpä vietänkin viikonloppua Joensuussa lomalla kaikesta? :' ) Sounds like an aeroplane!

BujaaSunnuntai 21.08.2011 19:15

NUKUTTAA.

Pitäisikö käydä saunassa ja sitten lähteä Joensuuhun bäin vaivaivaivaai lähteä suoraan Joensuuhun vaiVAI lähteä vasta huomenaamuna?

ÖRÖRÖRÖR.

Silmät meinaavat nukahtaa. Muuten ajatukset laukkaa ja on hurjaa.

Ja mehän oltiin metsässä retkellä!Perjantai 19.08.2011 20:46

Oltiin luokan kanssa metsässä maanantaista torstaihin _b Hieno reissu oli ja tulipahan paljon tehtyä. Välillä kyllä tuntui lomalta, kun lusmuilutti niin hitosti :D

Nukuttiin yöt teltassa / E.T.:ssä laavun ympärillä ja vähän matkan päässä uudet Nuvalaiset nukkuivat sisällä rakennuksessa. Harmitti heidän puolestaan, telttailu on kyllä aika hieno kokemus : ( Ja ei me pieneltä konfliktiltakaan vältytty, tuli vähän ruokasotaa kun kaikki söivät kaikkien ruokia olevinaan ja niin :D

Meillä oli viimeisenä yönä "Pelastellaanpas tässä Eve metsästä!"-operaatio. Ihmeen hyvin sujui - lukuunottamatta paria kohtaa, kuten esim. "Onhan E.T. mukana?" "Joo on!" "Okei, kenellä se on?" *hiljaisuus* :D Oli aika fail. "Kyllä mie sen teltasta heitin ulos!" kuului viimein kommentti. No, Eve selvisi hengissä. Olevinaan murtunut jalka etc.

Pidettiin muuten pelastuspartio-häslingin jälkeen vielä Nuva-kastekin. Ai että uudet Nuvat rakastivat meitä vielä seuraavana aamunakin, kiitos eeppisen herätyksen ja vielä eeppisemmän ohjelman <3 Ihhiih.

Nyt chillaan flunssassa kotona ja mietin, että mitä hittoa mie täällä oikein teen. Eilen jo kilahti ja eipä kiinnostaisi pahemmin haastella mitään äidin eikä isän kanssa. Haluan hittoon täältä, mutta näkipähän reissunkin jälkeen että asiat vaan pahenivat kun lähdin. Ei täältä voi siis lähteä ennen kuin on pakko. Eli ilmeisesti sunnuntaihin asti jaksamista taas. Ja varmaan en sinne Lappiinkaan ole sitten lähdössä. Vaikea lähteä arvailemaan ensi kuun tilastoja perheenjäsenten mielialoista. En vaan jaksaisi olla kotona.

ÖRRRR. Onneksi meidän luokka on täynnä ihania ihmisiä. Helpotti ihan hirmuisesti saada välillä niitä haleja ja hymyjä metsäilyretkeilyn aikana :)

OHHHHOH, MITEN SE NYT TUOLLEENLauantai 13.08.2011 02:44

Tänään oli luonnontuntemusta ja sain yhden pisteen kahdestatoista. A'ha, sainpa siis huonoimman tuloksen meiän luokasta : D

Onneksi yhtään Lumotinta ei ollut kuulomatkan päässä _b
Että on ihanaa olla täällä päin maailmaa taas :) Eilen olin Takataskussa Ellan kanssa miulle tuntemattomien ihmisten keskellä. Tuli muuten jo melkein liikaa kommentteja siitä, että näytän alaikäiseltä. Muun muassa kommentti: "Kun sie tulit ovesta sisään niin mie katoin jo että mitä helvettiä, mistä lähtien tänne on alettu päästää viistoistavuotiaita? Siis ei pahalla vaan hyvällä." Örrr, tulipa siis välillä jostain syystä likainen olo siellä vanhojen ihmisten jäädessä tuijottamaan kulmakarvat heiluen. Mutta onneksi siellä oli myös Ella ja Ellan tuttuja ja mukavia ihmisiä ja loppujen lopuksi hauskaa oli :)

Sittenpä tänään päädyin opistolle ja huomasin pian istuvani tuttujen ihmisten keskellä. Voi luoja, ensimmäistä kertaa kuukausiin ajatukset tuntuivat ihmeen kevyiltä ja tuntui että hymyilin ja nauroin enemmän kuin tein mitään järkevää :D Oma luokka, voehh! Välillä sitä unohtaa, millainen pelastus tuollainen porukka oikeasti on.

Tosin oli jossain vaiheessa sellainen stop-hetki itsellä kun tsiigailin Nupy09 ja Nup08 -ryhmiä ruokalasta eikä siellä ollutkaan kuin meitä ja Nuva11-porukkaa. ÖRRRR!

JA ENSIPÄS VIIKOLLA METSÄÄN RETKELLE!

awwsansaaKeskiviikko 10.08.2011 15:05

Opisto ja opiston puhelut :D "Osaatko yhtään sanoa, minkälainen se tutor-avain on?"

HaHAH!

It will be "team EllArska".Tiistai 09.08.2011 21:31

Hiiihhh, kohtapas muutto edessä!

Ensi viikon leirin jälkeen voisi yrittää enemmän kamoja viedä vaikka. Tai sitten syyskuussa, riippuen mistä roikkuen.

Kelaakin voisi ystävällisesti heitellä tekstillä täytetyillä papereilla, jos he vaikka vastaisivat setelikkäällä tukolla.

I'm ASSking a Questionare: vaikuttavatko vanhempien tulot, vaikka vaihtaisi kirjat eri kaupunkiin? Miulle on heitetty idea, että jos miun kirjat eivät osoita miun asuvan samassa taloudessa kuin iskä niin isän tulot eivät sitten vaikuttaisi ja nönnönnöö.

I don't know.

This day was rational and...Sunnuntai 07.08.2011 20:35

Tuli taas huomattua, että vieläkin jaksan ihmetellä sitä että on ystäviä.

Essi tuli Tanskasta takaisin.


Voi luoja että oli ikävä.