IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Kantaa itsensä ihan itsePerjantai 30.05.2014 16:08

Kesän aikana taidan taas laihtua. Laina tuli ja maksoin äkkiä laskut ja vuokran ja kaikki jajajaja... Nyt jännitän sitä, että saanko lisää työvuoroja, jotta raha virtaisi omista ansioista eikä pankin armollisuudesta.

Haluaisin selviytyä ihan itse.

O ou o o o ouTiistai 27.05.2014 17:17

Opintolainameitsyys menetetty, snyff.

Viikonloppu, tulejo!Torstai 22.05.2014 22:06

Piettiin Jönin kanssa kiva partiokerta eli nyyttärit. Yhtään mukeloita ei saapunut, mutta puoli tuntia istuskeltiin auringon valaisemalla pihalla, höpöteltiin kivoja ja syötiin meiän omia eväitä.

Viime yöstä huomasi, että olen tämän viikon juossut aikataulujen mukaan. Heräilin noin tunnin välein ja olin joka kerta lähdössä töihin, kunnes tajusin katsoa kelloa ja huomasin, että vielä monta tuntia ennen heräämistä. Pari kertaa olin jo menossa pesemään naamaani ja harjaamaan hampaita, mutta onneksi kellon katsominen seivasi.

Nyt How I Met Your Motheria pari jaksoa ja sitten nukkumaan, koska huomennakin aikainen herätys. Huhu kertoo, että huomenna harkassa on ohjelmassa melontaa! Huijui.

TyökarpomaaniMaanantai 19.05.2014 23:31

Tänään oli ystäväpäivä! Aamulla miittailin T-Hennan kanssa kv-asioista, jonka jälkeen kipsuttelin kaupan kautta kämpälle vastaanottamaan huiman Videoproggis-porukan. Porukkahan oli huima ainakin osallistujamäärältään: kolme henkilömäisyyttä miun lisäksi, eli Sipa, Hepepsutin ja Laurrra:] Tällä kokoonpanolla väänneltiin päälle kolme tuntia videomateriaalia kasaan kampuksen muistovideota varten, joten aika tehokas tehotiimi oltiin!

Päivän kohokohta (ei pahalla, te muut) oli Enmppulian ja Nalattimen näkeminen <3 :] Päälle puolitoista tuntia istuskeltiin puistossa ja jutusteltiin Enmppulian kanssa niitä näitä. Nalatin vain tykkäsi karrrrvata, mutta häntä oli kiva rapsutella korvan takaa ja selästä. Raps raps.

Äsken Jöni kävi kahvilla ja puhuttiin kaikkea kivaa.

Päivä on nyt pulkassa jiuuu. Huomenna töitä, harkkaa ja töitä ja jälkimmäistä siksi koska bomo soitti ja pyysi ekstratöitä tekemään tämän ja ensi viikon ja totta kai suostuin koska töitä on kiva tehdä koska siitä saa rahaa joten toivotaan että paikka jonne menen on kiva jottei motivaatio tipahda whiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

jiaaaaPerjantai 16.05.2014 00:26

Tein superin intiaanitarinapajatsydeemin, joten olen superi. Tai siis jos se vaan nyt toimisi vielä käytännössä :D

Ps. enpäs tehnyt synttäripäivitystä, koska kyseisenä ilon päivänä palasin Belgiasta Suomeen, joten SIINÄ, KATSOKAA LAHJASATOANI:

Elikkäs herkkusuklaata Tömilta, "It's too expensive to eat!"-suklaata Stefanielta, pyyhe ja pesuaineita äitiltä, suklaamuroja Sädepyssyltä, paituli kummitytöltä (ja veljeltä ja veljen Hennanalta), korumaisuus pojkväniltä ja isiltä ja hänen uusioperheeltään sekä äidiltä vielä erikseen sain ennen reissua rahamaisuutta.

Ansaitsinko tämän kaiken? En tiedä, mutta olen kiitollinen. KIITOS.

Nyt parempi ollaSunnuntai 27.04.2014 21:22

Ilmeisesti sain appiukolta hyväksynnän olemassaololleni, koska pyyteli uudestaankin käymään - jopa ilman hänen poikaansa saan kuulemma käydä vierailemassa. Huh huh, jännitys on ohi ja tilalla mukava olo! Eikä ahdista yhtään, vaikka olinkin jo päättänyt että vasta vuoden seurustelun jälkeen suostuisin tapaamaan toisen vanhemmat. Ensin Juhahaa sai suostuteltua puoleen vuoteen, sitten neljään kuukauteen ja öö, itse asiassa vasta kuuden päivän päästä meillä tulee kaksi kuukautta täyteen. Nyt ei kyllä pitänyt miun päätös, kuinka noloa... Mutta ei haittaa, kun ei ahdista. Enemmän pelotti ahdistuminen kuin appiukon näkeminen. Ahdistusta ei ole kuitenkaan tullut ja tuskin tulee, joten jess, hyvältä vaikuttaa yhä.

Mitä muuta? Vielä koulutehtävät tyrkyttävät itseään, mutta sainpahan tusut ja ruokalistan tehtyä harkkaohjaajalle ensi viikonlopun leiriä varten. Nyt pitäisi selittää englanniksi sanat kehitysvammainen ja integraatioajattelu, joten jihaa... haa... haa... jii...
Inhoan aikatauluja. Nyt peukut pystyyn, että pomo antaa miule ke-pe-illat vapaiksi töistä, jottei miule tule 17-19 tunnin päiviä. AIJRfeirajäaejriaejrioaejroä<rae. Eikä vieläkään ole kuulunut, että olenko saanut vapautuksen töistä Belgia-matkan ajaksi.

INHOAN AIKATAULUJAJAJAJAJJREIASJREÄIJRAIERKEa.

huhhuhijoijooijjiojiojiojoiTiistai 22.04.2014 13:36

Ensimmäinen harkkapäivä alkaa ihan kohta, KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK.
Viikonloppu meni hyvin ja mukavaisesti, kiitos kysymästä. Perjantaina oli Humak Musical ja sain paljon kehuja ja ihmetystä Frank-pukeutumisestani (Jenima: "Kato, Sipa, miten kuumalta se näyttää!"). Huihui, ihan punastuin monta kertaa. Viitsi vitsi, nauroin aina vain räkäisesti.

Loppuviikonloppu menikin Juhaaan ja Titiäisen kanssa plus sunnuntaina, totta kai, kävin myös virpomakierroksella. Alisaurus 1 vee virpoi miut myös, tui tui <3

Oli lomaviikonloppu ja tänään arki läimäisi raskaan kätensä harteilleni. Videoproggis, ruotsin tentti, partio-leiri, vankilavierailun purku, erkan oppimispäiväkirja, theseus-tehtävä, myk-esseet, myk-tentti, kehittämistehtävä, menetelmäopinnot-tentti, työt, kesälomapäivien ajankohdan päättäminen, Belgia-reissun kaikki jutut... LOLLOLLOL MINÄ EN VOI PYSÄHTYÄ.

Koska koulutehtävien välttelyKeskiviikko 09.04.2014 21:01

10 persoonafaktaa
1. Syntymäpaikka? – Joensuu.
2. Hiusten väri? – Vaalea.
3. Hiustyyli? – Etuhiukset kaartuu kasvojen oikealle puolelle kulmakarvojen yläpuolelle, takahiukset yltävät johonkin keskiselän paikkeille.
4. Lävistyksiä? – Normaalit korvalävärit.
5. Silmien väri? – Sinivihreäharmaat, pääpaino vihreässä.
6. Kengän koko? – 38-39.
7. Mieliala? – Motivaatiota etsivä. Hiukan uninen jo.
8. Tuoksu? - Jaa'a, en tiedä.
9. Lempimusiikki? – Kaikki, mikä sopii mielialaan.
10. Oikea vai vasen? – Oikeakätinen.

10 Asiaa rakkauselämästäsi
1. Oletko koskaan ollut rakastunut? – Kenties.
2. Uskotko rakkauteen? – Ja vihaan ja iloon ja suruun ja kaikkiin mahdollisiin tunteisiin.
3. Oletko ihastunut? – Olen. Kivasti.
5. Onko kukaan särkenyt sinun sydämesi? – Rikki, poikki, piu pau. Mutta ei se haittaa, miusta on tullut mitä miusta on tullut.
6. Voisitko pettää kumppaniasi? – En. Vaikka koskaan ei tiedä, mitä elämä eteen tuo.
7. Oletko koskaan rakastanut/ihastunut, mutta et ole kertonut tälle? – Monet kerrat!
8. Pelkäätkö sitoutumista? – Jos tämä nykyinen juttu menee mönkään, niin entistä enemmän kyllä :D Tähänkin asti ollut vaikeaa moinen.
9. Onko sinulla koskaan ollut salainen ihailija? – Ei muistu mieleen. Ei kukaan ainakaan ole vihjannut moista.
10. Uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä? – Joillakin se voi toimia niin.

10 Sitä sun tätä
1. Rakkaus vai raha? – Rahallinen rakkaus. Viitsi vitsi. Rakkaus.
2. Rakkaus vai ystävyys? – Ystävyys on rakkautta.
4. Yhden yön juttu vai suhde? – Suhde.
5. TV vai Internet? – Internet.
6. Pepsi vai Cola? – Pepsi!
7. Villit illat baanalla vai rauhalliset illat kotosalla? – Molempia.
8. Värilliset vai musta-valkokuvat? – Värilliset.
9. Puhelimitse vai kasvotusten? – Kasvotusten. Tai no, riippuu asiasta ja omasta sekä toisen mielentilasta.
10. Mese vai sähköposti? – Sähköposti.

10 Oletko-koskaan-asiaa
1. Oletko koskaan jäänyt kiinni hiippaillessa ulos? – Olen.
2. Oletko koskaan käynyt naku-uinnilla? – Olen. Joskus kauan, kauan sitten.
3. Oletko koskaan tehnyt jotain, mitä kadut? – Olen, mutta ei tekemätöntä tekemättömäksi saa.
4. Oletko koskaan lyönyt vastakkaista sukupuolta tosissasi? – En muistaakseni.
6. Oletko koskaan syönyt litraa jäätelöä yhden vuorokauden aikana? – Olen :D Nannaa. Ei ole kyllä pariin vuoteen tullut sitä harrastettua.
7. Oletko joskus halunnut toisen niin paljon että sattuu? – Jep. Typerä minä.
8. Oletko koskaan itkenyt elokuvaa katsoessa? - Olen monesti. Onneksi harva on nähnyt, phihihii.
9. Oletko koskaan karannut kotoa? – En kotoa.
10. Oletko koskaan kompuroinut ja loukannut itsesi? - Joskus tuli kengännauhoihin kompasteltua. Oveen päin kaaduttua. Luistimet jalassa juostua. Nilkkoja taitettua. Kompastuttua. Hmm, joskus.

10 Jotain-turhanpäivästä asiaa
1. Kaipaatko jotakuta tällä hetkellä? – Kylllläää, hieman ainakin.
3. Puhutko kenenkään kanssa? – Juhalle ja Jannelle Facebookissa.
4. Oletko tylsistynyt? – En oikeastaan.
5. Oletko saksalainen? – En tietääkseni.
6. Oletko koulussa? – En. Kivasti kämpällä istun tietokoneen äärellä ja täyttelen tätä gallupia siinä toivossa, että saman verran tekstiä ilmestyisi erityiskasvatuksen orientaation oppimispäiväkirjaankin. Dhololohohoholololo.
7. Oletko kynttilöiden polttelija? – Silloin tällöin. Tuoksukynttilät ovat kivoja.
8. Oletko idiootti? – Aina joskus kyllä.
9. Tykkäätkö jostakusta tällä hetkellä? - Kyllä! :)
10. Kaipaatko jotain tällä hetkellä kovasti? – Herkkuja. Ei kun...