IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Tykkään susta niin että halkeenSunnuntai 22.06.2014 21:53

Hyvä juhannus, mahtava juhannus, varsin ihana ja erilainen juhannus. Lähdettiin Juhan kanssa perjantaina Ruunaankoskille kalastelemaan ja lauantaina palailtiin Joenzoon cityelämään. Sain uistellavirvelöidä JA melkein sain Taimi-nimisen kalankin koukkuun. Tai no, en tiedä oliko miten lähellä, mutta nyki ja sitten se kalamaisuus hyppäsi vedestä ja Juhankin mukaan se oli iiiiiiiiso. Ei kuitenkaan lähtenyt matkaan, mutta kivaa oli opetella uisteluvirvelöintiä. Plus lauantaina lähdön aikaan sain upotettua kolmannen ja viimeisen uistimen kosken pohjaan... :D

Kiva oli pitkästä aikaa nukkua teltassa (Juhan teltta) ja syödä retkieväitä (Juhan piikkiin meni). Syötiin pihvejä ja paljon makkaraa! Plus saatiin aina nuotio syttymään, joten kai partiolaisuus on tehnyt miulle tehtävänsä :)

Ai niin, ja vaihteeksi kuskin nakki nasahti, vaikka olinkin juotavaa itselleni sinne koskille varannut. Hurjana tyttönä join sitten kaksi siideriä lauantai-iltana. HUI.

<3
Muhahh, saan opintotuen heinä- ja elokuulle! Palkkakin juoksee kivasti, joten ehkä saan sittenkin kivan kesän ja lomaakin jossain vaiheessa. Kunhan tämän kuukauden selviän, niin pääsen irtautumaan kouluhommistakin JIUUUUUUUUUUU.

Tule hyvä juhannus, älä tule paha juhannus!

AI NIIN ja näin Anssimpanssia, kun käytiin kesäkerholaisten kanssa Vesikkoilemassa. Taas oli hirmuinen ikävä, mutta onneksi Anzziii on aina kiva. Tuli siis isompi ikävä.

Ilmeisesti jeekkujekkuSunnuntai 08.06.2014 22:37

"Grillikastiketta", totesi iskä tutkiessaan miun pyörän hajonneen takakumin sisärenkaan ulosantia.

PäivitystilannettaKeskiviikko 04.06.2014 23:06

Heinini ja mie ollaan viimeiset mohikaanit tällä päivällä Videoproggis-miitissä. Anuuu ja Saarara olivat mukana myös, mutta joutuivat luovuttamaan joskus kolmannen tunnin jälkeen. Nyt on menossa viides tunti ja kuudes lähestyypi jo aika urakalla.

Eikä videolle näy loppua, uahh.

Kesä alkaa vaikuttaaaaa vaik vaikSunnuntai 01.06.2014 23:49

Viikonloppu oli kiva, viikonloppu oli mahtava. Olisi voinut jatkua pidempään, koska oli mukavaa ja huominen tentti alkaa jo painaa fiiliksiä. Saa nähdä, että miten käy. O'ou!

Kantaa itsensä ihan itsePerjantai 30.05.2014 16:08

Kesän aikana taidan taas laihtua. Laina tuli ja maksoin äkkiä laskut ja vuokran ja kaikki jajajaja... Nyt jännitän sitä, että saanko lisää työvuoroja, jotta raha virtaisi omista ansioista eikä pankin armollisuudesta.

Haluaisin selviytyä ihan itse.

O ou o o o ouTiistai 27.05.2014 17:17

Opintolainameitsyys menetetty, snyff.

Viikonloppu, tulejo!Torstai 22.05.2014 22:06

Piettiin Jönin kanssa kiva partiokerta eli nyyttärit. Yhtään mukeloita ei saapunut, mutta puoli tuntia istuskeltiin auringon valaisemalla pihalla, höpöteltiin kivoja ja syötiin meiän omia eväitä.

Viime yöstä huomasi, että olen tämän viikon juossut aikataulujen mukaan. Heräilin noin tunnin välein ja olin joka kerta lähdössä töihin, kunnes tajusin katsoa kelloa ja huomasin, että vielä monta tuntia ennen heräämistä. Pari kertaa olin jo menossa pesemään naamaani ja harjaamaan hampaita, mutta onneksi kellon katsominen seivasi.

Nyt How I Met Your Motheria pari jaksoa ja sitten nukkumaan, koska huomennakin aikainen herätys. Huhu kertoo, että huomenna harkassa on ohjelmassa melontaa! Huijui.

TyökarpomaaniMaanantai 19.05.2014 23:31

Tänään oli ystäväpäivä! Aamulla miittailin T-Hennan kanssa kv-asioista, jonka jälkeen kipsuttelin kaupan kautta kämpälle vastaanottamaan huiman Videoproggis-porukan. Porukkahan oli huima ainakin osallistujamäärältään: kolme henkilömäisyyttä miun lisäksi, eli Sipa, Hepepsutin ja Laurrra:] Tällä kokoonpanolla väänneltiin päälle kolme tuntia videomateriaalia kasaan kampuksen muistovideota varten, joten aika tehokas tehotiimi oltiin!

Päivän kohokohta (ei pahalla, te muut) oli Enmppulian ja Nalattimen näkeminen <3 :] Päälle puolitoista tuntia istuskeltiin puistossa ja jutusteltiin Enmppulian kanssa niitä näitä. Nalatin vain tykkäsi karrrrvata, mutta häntä oli kiva rapsutella korvan takaa ja selästä. Raps raps.

Äsken Jöni kävi kahvilla ja puhuttiin kaikkea kivaa.

Päivä on nyt pulkassa jiuuu. Huomenna töitä, harkkaa ja töitä ja jälkimmäistä siksi koska bomo soitti ja pyysi ekstratöitä tekemään tämän ja ensi viikon ja totta kai suostuin koska töitä on kiva tehdä koska siitä saa rahaa joten toivotaan että paikka jonne menen on kiva jottei motivaatio tipahda whiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

jiaaaaPerjantai 16.05.2014 00:26

Tein superin intiaanitarinapajatsydeemin, joten olen superi. Tai siis jos se vaan nyt toimisi vielä käytännössä :D

Ps. enpäs tehnyt synttäripäivitystä, koska kyseisenä ilon päivänä palasin Belgiasta Suomeen, joten SIINÄ, KATSOKAA LAHJASATOANI:

Elikkäs herkkusuklaata Tömilta, "It's too expensive to eat!"-suklaata Stefanielta, pyyhe ja pesuaineita äitiltä, suklaamuroja Sädepyssyltä, paituli kummitytöltä (ja veljeltä ja veljen Hennanalta), korumaisuus pojkväniltä ja isiltä ja hänen uusioperheeltään sekä äidiltä vielä erikseen sain ennen reissua rahamaisuutta.

Ansaitsinko tämän kaiken? En tiedä, mutta olen kiitollinen. KIITOS.