IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Pitkästä aikaa syön ruoaksi pelkkää makaronia. Oh, memories... En jaksa tehdä kunnon ruokaa eikä ole aikaakaan moiselle, en jaksa käydä kaupasta lisukkeita eikä ole aikaa oikein sillekään. Kohta taas kipsuttelemaan töihin ja sieltä tukiviittomaan kurssille.

Mietin, että milloin miun hermot pamahtaa lopullisesti riekaleiksi :D Onneksi viikonloppu on jo lähellä.

Ei kun on vasta tiistai. A B C D E F U C K...

Mutta eilen hermoshoppailin lähes kaikki loput rahani tililtä pois, koska tänään tuli palkka. Shoppailuterapia, mwah!

Voihan persiusasteSunnuntai 21.09.2014 13:52

En päässytkään värikuulasotimaan tänään :C Pipiuuu...

Puhun liikaa ja liian vähänKeskiviikko 10.09.2014 23:20

Taas aivan eksynyt olo. Silmiä nukuttaa.
Eilen Titiäinen ja Juha tulivat tänne Joenzoohon. Lähdettiin kävelylle ja Titiäinen polki pyörällään. Lähes kymmenen kilometriä samoiltiin ympäri Joenzoon hoodeja Koulukadulta Jokiasemalle, Jokiasemalta Linnunlahteen, sieltä jäähallin takaa Otsolaan, josta kaupunkiin ja torille jätskille. Tauon jälkeen matka jatkui rantaa pitkin uudelle kävelysillalle ja sen ylitykseen ja takaisin. Sitten kirkon takaa takaisin kämpälle.

Pari tuntia siinä vierähti, mutta kivaa oli. Jos kaloreja laskee, niin eiköhän se ihan plusmiinusnollaksi vetänyt, koska Juha kävi vielä illasta hakemassa grilliltä makkaraperunat. Palvelu pelaa :D

Pidin tästä päivästäKeskiviikko 03.09.2014 21:24

Selvisin läpi 15 tunnin päivän. Nyt jos hiukan väsyttää.

KauhistuttaaTiistai 02.09.2014 18:36

Jäipäs eksynyt, haikea ja hiukan rikkinäinen olo Anssimaisuuden hyvästelystä :C Nähtiin eilen sattumalta kaupungilta ja mokoma ilmoitti muuttavansa Lappeenrantaan ensi viikolla! Istahdettiin sitten alas pariksi tuntia ja vaihdeltiin kuulumisia ja pohdiskeltiin hänen elämänmuutostaan. "Nytkö sie sitten jätät miut? :C" Ketä mie nyt halaan, kun Anssi on pois?

Nyt sitten jään ihan miehettä tänne Joensuuhun. Pois ovat menneet Lauri, Toni, Aaron ja nyt Anssi. Onneksi Miiu-pieni on vielä täällä. Ja muuan Juha noin 70 km päässä.

Mutta silti!
Sain katsottua How I Met Your Motherit loppuun (kaikki yhdeksän kautta, sinne meni kesä) ja päätin panostaa enemmän sosiaaliseen elämään. Tai no panostaa ja panostaa... Lauantain jälkeen ihmiset ovat taas alkaneet pitää minnuu yhteyttä, kun näkivät miut elossa ja hyvällä tuulella. Höhöh, vaikka olinkin sinä iltana enemmän puhelias kuokkimaan tulleelle Laurille kuin muille suloisille apinamaisuuksille.

Huomenna läksiäissynttäripöppööjeejihuukivanähäkaikkiataas-pippalot ja viikonloppuna Aaronin tykö, uihh! Toniakin ehkä nään, jos en nyt satu kuolemaan (kuten hän ystävällisesti asiasta mainitsi).

Ensi viikolla näen myös Miia-pientä pitkästä aikaa <3 Paitsi jos eksyn Karsikossa.
LOL, lähden ensi viikonlopuksi Tamperseeseen. Tänä kesänä en kauemmaksi ole matkustanutkaan.

Peeäs, olen paras. Olen maksanut jo puolet Belgia-velastani noin neljässä kuukaudessa, eli aika etuajassa koska maksuaikaa yhteensä 15 kuukautta. Plus maksoin jo opintolainaakin takaisin maagiset 50 euron kolikkoa. Leijun ehkä hiukan, mutta nyt pitääkin leijua, koska en tiedä milloin varattomammat ajat taas koittaaaaaaAAaaAAaAAaaa.

Plus pidän miun ukosta hirmu paljon, koska hää vihjaili uuden kannettavan ostamisesta ja sumpli jo osamaksupolitiikkaa. Ei sillä, tällä koneella on paljon tunnearvoa, onhan tämä matkannut jo vuoden 2009 joulusta saakka miun mukana aina Nuva-elämöinnistä hummisteluun. Niin paljon tähtipölyä koneessani noilta ajoilta. Siis mitä.
Pitkästä aikaa aloin tekemään yhtä keskeneräistä esseetä ja nukahdin sikäli. Päiväunet, nam.

Forever WATKeskiviikko 30.07.2014 18:15

Eilen palasin töiden ääreen ja ihme kyllä vielä ei ole tullut kaipuuta takaisin lomalle - vaikkakin olisi ollut mahtavaa nukkua vielä toinen viikko putkeen toisen vieressä kun moiseen jo tottui. Byhyy, olen nyt yksinäinen :C Paitsi näin kyllä tänään Jonia ja Ainoa. Plus eilen näin Lauran. Ja toissapäivänä vietin aikaa rannalla Sädettimen ja Saaran kanssa. Huomisesta en tiedä ja oletettavasti ylihuomenna palaan Kitteen kylille pyörimään.

Ehkä en olekaan niin forever alone kuin välillä tuntuu.