IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

FakfakfakfakfakfakfakfakMaanantai 22.06.2015 10:46

Kolme yötä projektiin on. Laskin aivan itse tänäaamunajastressikalvaasisintäihanhelekutinpaljonuaaaaaaaOLISIPAJOVIIKKOOHI.

"Siaton oleskelu eletty"Maanantai 08.06.2015 20:45

Viikonloppu oli kyllä aikamoisen kiva pläjäys, koska kauan odotettu Yövissyn konsertti ja isi :) Isi oli rahakkaalla päällä, koska päästyämme konserttialueelle hää tarjosi makkaraperunat ja limpparin plus sponssasi osan upouudestahienostasuperistakauniistajännästäuudesta Nightwish-hupparistani JIUUUUU! Koko tapahtuma oli hyvä ja kuljeskeltiin kahdestaan koko ajan. Tuli nähtyä Sonata Arcticakin ensimmäistä kertaa livenä. Nightwishillä oli hirmuiset tulishowt ja raketit jajajajajajjaaja kaikkea kivaa ja jäNNÄÄ. Parasta oli kuitenkin nähdä pitkästä aikaa iskää kahestaan x)

Juha lähti vielä yöllä käymään ulkomailla. Olin kuulemma mutissut: "Elä lähe vielä." So sad.

Maanantain multihuipentuma oli Miiun ja Eevihmerän näkeminen :) Päälle viisi tuntia heidän luonaan vierähti, HUPS! Mutta minkäs teet kun seura oli niin hyvää.

No nyt on taasMaanantai 01.06.2015 19:08

Oho, olen taas ollut olevinaan niin kiireinen etten tänne ole ehtinyt tehdä mitään. Nytkin pitäisi kirjoittaa projektisuunnitelmaa, mutta jospa tämän jälkeen... ehkä... pakko olisi.

Viikonloppuna on luvassa isi-tytär-päivä, koska Yövissyn konsertti ja meillä molemmilla on sinne liput :) Joitain miun kavereita ja tuttujakin on siellä vissiin, mutta iskän seura voittakoon heidät. Isiä en olekaan nähnyt vähään aikaan ja soitinkin toissapäivänä hälle monen viikon hiljaisuuden jälkeen. Ärsyttää, kun viikonloput ovat lyhyitä eikä ole omaa autoa. Perjantai-illasta sunnuntaipäivään ei ehdi paljoa ihmisiä näkemään ja samalla itse lepäämään.

Tänä viikonloppuna hoidin kotiin kesän ensimmäisen palamisen, kiitos Kitttee ja aurinko. Vietettiin lauantaipäivä lähes koko ajan ulkona. Aamulla lähdettiin Juhan, Titiäisen ja Juhan siskonpojan kanssa urheilukentälle potkimaan palloa ja muuten vaan näyttämään liikunnallisilta ihmisiltä. Hyvin vierähti pari tuntia. Siitä sitten talsittiin Juhan ja Titiäisen kanssa kylälle, napattiin jäätelöt ja paistateltiin niiden kanssa lisää auringossa. Illan päätteeksi tallailtiinpyöräiltiin Juhan siskon luokse, jonne kestää kävellä noin parikymmentä minuuttia. Käpsittiin takaisinkin. Illalla naureskeltiin toistemme punaisuudelle. Sunnuntaina käytiin uudestaan urheilemassa, mutta sen verran oltiin väsähtäneitä että vain tunti vierähti. Mutta ulkoilma <3 Tänään kävin vain töissä ja muun ajan olenkin istunut koneella, kirjoittanut suunnitelmaa ja lorvinut.

Elokuussa olisi kauan kaivattu kuuden päivän palkallinen loma plus viikonloput eli neljä päivää, joten kymmenen päivää lomaa olisi tiedossa. Ja heinäkuussa ehkä Tampersööseen Aaronia moikkaamaan :) On siellä joku Tonikin vissiin. Ehkä. Kai.

Ikävöin taas hirmuisestiKeskiviikko 13.05.2015 21:25

Anzziii laittoi lauantaina: "Paljolti onnea! :)" ja vastasin: "Et edes sydäntä laittanut :"C Kiitos silti x)"

Nyt: "<3<3<3<3<3<3<3<33<<3<3<3<3<3<3<33<33<3<3<3<3<33 https://www.youtube.com/watch?v=fmE1ipx-Q6w "


Anssi <3 :"""""D

SynttärikirjoitusMaanantai 11.05.2015 15:12

Synttärit olivat ja menivät. Sain jopa lahjoja!

Sädettimeltä energiajuomaa ja kuivakakun, JoniAinolta energiajuomaa ja MyLittlePony-karkkisingon (siis sellainen jonka kurkusta saa naposteltavaa, nihahaa), SauliHennaAlisaMeealta huopatossut kesän pakkasiin, äidiltä pesuaineita, deodorantin, pienen sukaapatukan, palapelin ja rahhaa (=äiti ilmeisesti elää joulua - pitkän harkinnan jälkeen tilasin Game of Thronesin kaudet 1-4), isiGalilta IIIISON SUKLAARASIAN (oli hirmu iso, vieläkin on suklaata jäljellä!) ja miehekkeeltä rannekorun (melkein kävin itkemään kun paketin avasin ja näin mitä on sisällä). Aaronilta sain kuvan nalle-potasta (yksisilmäinen nalleballe, mutta hirmuisen söpö) ja Laurikin soitti. Toni kommentoi Facebook-seinälleni: "Lol". KIITOS KAIKILLE.

Olen kyllä ollut pyllypää pitkin elinvuotta 22, mutta jospa näiden myötä osaisin ottaa takapakkia ja tehdä ikävuodesta 23 kiltimmän.

Jos unohdin jonkun lahjan, niin voevoe. Arvostan silti.
Vallan hyvät vappupyhät ja viikonloppu takana! Torstaina läksin juhlimoimaan Jonin ensiviikkoisia synttäreitä ja samalla sain kun sainkin lahjan myös itse + puhalsin kakusta kynttilät Jonin kanssa :O Lahjaksi sain JoniAinolta pullon Ediä ja karkkiaarreponin, joka sylki kurkustaan karkkeja miun suuhun (kesti noin viisi minuuttia, ennen kuin karkit loppuivat HUPS)! Sädetikku antoi miulle Redbull-tölkin ja pikkuisen kuivakakun, sööööböä :] Jonille annoin lakupussin, vaikka sen sisältö menikin yleiseen käyttöön muidenkin suihin. Hieman taisin olla iloliemissä, mutta ei se haittaa, koska katsottavana oli LegoBatman-leffa ja meno oli muutenkin rennon lennokasta.

Vappu tuli vietettyä Iloisessa saaressa hummanoidien poppoolla. Neljä ja puoli tuntia istuttiin ja pikniköitiin. Oli nimittäin aijjaijjaij aivan komiat eväät! Hirveästi kaikkea syömistä ja hiukan myös juomistakin. Tällä kertaa olin vähän enemmän iloliemien vallassa (höhöh, kerrankin HUPSIS), mutta onneksi meno tasottui juna-aseman rauhaisassa taukohuoneessa. Muut lähtivät katsomaan jäämäistä kiekkoa ja itse menin odottelemaan junaa noin tuntia ennen kuin se edes saapui.

Viikonloppu menikin kivasti Juhan ja Titiäisen kanssa ja Alisaurusta ja Meeapinaakin näin pikkuisen aikaa! Sydän suli taas kaikista näistä pikkutytöistä. Titiäisenkin kanssa lauantaina oltiin parvekkeella ja puhalleltiin saippuakuplia jokunen aika : D <3

Tänä aamulla stressi valtasi ajatukset ja herätti miut epätoivon tunteeseen, mutta onneksi saavuttuani tänne ihanaiselle kämpälleni helekutin sotkuiseen huoneeseeni avasin heti tietokoneen ja pitkän etsinnän jälkeen löysin opparin mallisivut. Naputtelinpa tuossa rungon projektisuunnitelmalleni ja huomenna kunhan töistä, Lauran luota ja kaupungilta pääsen, kirjoitan vähän tarkempaa tekstiä ja suunnittelen muutenkin tarkemmin tuota miun projektia, sen sisältöä ja etenemistä.

HÖHÖÖÖÖ NIIN VARMAAN OIEJRIOWAJRIOEJIRJIEALRJIAEÖJRÖIEJAR.

Kun aivastaa, aivot voivat heiluaTiistai 28.04.2015 21:55

Huomenna opistolle pers... opiskelemaan, jihuu!

Kannattaa aina myöhällä aktivoitua: tutoroinnin rapsa on kirjoitettu, kopioitavat todistukset on löydetty, opintopistekartoitusta on tehty ja mieltä askarruttavia kysymyksiä opintoihin liittyen on kirjattu ylös.

OoodeJOOoOOoo, nyt nukkumaan.

hupsansaaSunnuntai 26.04.2015 21:44

Koska Keski-Karjalan messut. Sinne meni rahat ennen kuin tajusin estää itseäni. Silti ei kaduta : ]
Ensimmäinen päivä harjoittelua takana ja voisinpa jopa todeta: olipas mukavaa. Ihmiset ottivat miut hyvin vastaan ja kurkku on kipeänä kaikesta juttelusta.

Voi olla, että tämän harjoittelun jälkeen tiedän millaiseen paikkaan haluaisin työllistyä.

Huomenna mie käyn äänestämähässä.
332 valokuvaa tilattu, shiiiiit. Päälle 36 euroa toimituskuluineen, onneksi ei pahemmin halunnut syödä euron kolikoitani. Enkä edes käynyt kaikkia miun kuvakansioita kunnolla läpi :D

Eilen käytiin katsomassa Fast&Furioussi 7 ja ei edes syöty kaikkia karkkeja! Tosin tänään syötiin ne heti ensimmäiseksi kun herättiin, hups... Elokuvan lopussa piti kyllä pidätellä miehisiä kyyneleitä, koska Paul. Hyvä leffaloinen oli, vaikkakin tappelut olisivat saaneet olla lyhyempiä -> olisi jäänyt enemmän aikaa ajokohtauksiin wrönnönönönnönnöö.

Kahdeksatta elokuvaa odotellessa, jos sellainen vielä tulee!