IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

LOMALOMASunnuntai 23.08.2015 19:53

Viimeinen kesälomapäivä alkaa olla päätöksessään. Kaksi- ja puoliviikkoisen loman aikana on kerennyt tekemään paljon. Olen käynyt Virossa (päivän reissu jiuu), Klaukkalassa, Kouvolassa (päivä Tykkimäellä, vasta loppupäivästä alkoi hieman puhalluttaa HUHHUH miten hurjia laitteita), Kitteellä (loma-ajan tukikohta) ja Puhossalossa isin luona, Kuusojalla metsässä retkellä, ja loma päättyi nyt Sotkamon kautta Joenzoohon. Loman aikana kerkesin aiemmin mainittujen asioiden aikana ja lisäksi shoppailemaan, käymään elämäni ensimmäistä kertaa hieronnassa, lukemaan kolme kirjaa, kirjoittamaan projektirapsan loppuun ja aloittamaan MYK-esseen (jälleen kerran, köh köh), katsomaan veljen tyttöjä aika monena päivänä jopa hihii <3, näkemään muita sukulaisia ja toisen puoliskon sukulaisia (ja tietenkin itse toista puoliskoa kun hänen luonaan loisinkin), osallistumaan isotädin synttärikekkereille, keräämään mansikoita, mustikoita ja metsävadelmia (jälkimmäisten olemassaolo yllätti miut), heittelemään diaboloa, uimaan kaksi kertaa (+ säären verran), neulomaan villasukat MELKEIN loppuun (höhöh, ehkä niiden valmistuminen siirtyy vielä toisella vuodella :D), käymään savusaunaa ensimmäistä kertaa elämässäni, veneilemään, matkustamaan moottoripyörän sivuvaunussa (ensimmäistä kertaa elämässäni) ja perhokalastamaan (sain kaksi harjusta, toisen karkuutin ja toisen päästin menemään - olivat muuten elämäni ensimmäiset kalasaaliit). Ennen lomaa pidin parina viikonloppuna loman aloittajaiset ja käväisin ensin Tampereella näkemässä ex-kämppistä ja sitten Oitissa tädin luona.
Ehkä unohdin jotain, mutta kai mie pääpiirteet osasin kertoa. Kaikesta tekemisestä huolimatta hyvin rento loma oli. Eli loma 5/5.

jeirjlarnefesrnMaanantai 10.08.2015 09:21

KESÄLOMA <3 Elikkäs ensimmäinen lomapäivä oli keskiviikko. Lähdettiin ke-to-yönä Juhamaisuuden ja Titiäisen kanssa ajelemaan Häslinkiä kohti. Puotettiin Titta tädilleen ja Juhan kanssa jatkoimme matkaa kohti VIROA UU. Otimme auton mukaan ja siinä sitten koisailtiin kaikki odotusajat (laivaan pääsy, laivasta poistuminen jne.). Virossa metsästelimme aikamme Prismaa, mutta lopulta päädyimme shoppailemaan SuperAlkossa. Kävimme siellä noin kolme-neljä kertaa, myyjät eivät kyselleet enää henkkareitakaan viimeisillä kerroilla :D Söimme überhyvää ruokaa überhalvalla läheisessä ravintolassa. Saatiin sieltä ohjeet Prismaankin, mutta päätettiin shoppailla läheisissä liikkeissä. Koska pari-kolme tuntia oli mennyt Juhan (ja joo joo, vähän miunkin) shoppailuihin, sai Juha loppuajan raahautua miun perässä kaikissa mahdollisissa putiikeissa. Ihme kyllä yhtään paria korviksia ei tarttunut mukaan:O Ostelin vain joululahjoja ja tuliaisia. Itselleni katselin ja sovittelin kenkiä, mutta Juhan kanssa muisteltiin että netistä tulisi halvemmaksi tilata. Eilen tilailinkin kahdet lopokkaat :D

Perjantaina käytiin Tykkimäellä ja en tahtoisi myöntää, mutta kai mie olen jotenkin vanhentunut. Titiäisen kanssa pyörin laitteesta toiseen ja voin kertoa, että jo maailmanpyörä oli lähes liian jännittävä kokemus. Se vielä pyörähti kaksi kertaa. Ensimmäisen kierroksen jälkeen olin jo hurraamassa poispääsyn kunniaksi, mutta virne hyytyi sitä mukaa kun poistumisramppi jäi taakse. Oli hauskaa kyllä, pointsit Titiäisen huimapäisyydelle. Onneksi hää ei halunnut ihan hurjimpiin laitteisiin :"D Juha katseli vain sivusta aluelippunsa kanssa. Tylsimys.

Eilen nähtiin Miika-velilöisen kanssa ja juteltiin päälle puoli tuntia mukavia. Sauliakin näin, mutta miun keskittyminen oli ehkä enemmän hänen tytöissään kuin hänessä :D Hups. Miun veljet ovat parhaita.

OON AIKUINEN KOSKA OON AMATIKORKKEESATiistai 04.08.2015 15:28

Olen Hummanoidi-Lauran luona ja tehdään kouluhommiloisia - eli hää kirjoittaa obbaria ja mie spölörölööplörektia. Hänen päässään soi Levoton prinssi ja minulla parodia kyseisestä biisistä: Munaton prinssi. Oh my.

Vähän aikaa sitten tapahtunut keskustelu välillämme:
HLaura: "Anteeks kun keskeytän, mutta nyt tuli hämärä kohta..."
Mie: "Liikaa sieniä?"
HLaura: "Ei..." *tuijottaa kannettavansa näyttöä* "Vaan miten ilmaisen tämän..." *pölisee vakavana opparistaan*

Hää ei vissiin ymmärtänyt miun kysymystä .____. Enkä miekään ihan heti ymmärtänyt hänen lauseitaan.

ViikonloppujaTorstai 23.07.2015 20:19

Iloisen saarimainen rokki oli mahtavavavava! Rantabaari ei vetänyt paljoa miun työvuoron aikana väkeä, mutta onneksi meitä oli monta mukavaa ja hauskaa samassa veneessä nauramassa pask... idioot... tyhm... helekutin randomeille jutuille. Pientä kilpailua herätti muun muassa tölkkien avaus: kassatyöntekijät tehkööt työnsä, mutta tölkkien avaus työllistäköön lisää ihmisiä NIIN. Olin jopa armelias ja annoin muidenkin availla tölkkejä. Buha. Ha. Ha. Haa. Laitettuamme putiikin luvan kanssa sovittua aikaisemmin kiinni meidät hätyyteltiin siivoilemaan VIP-aluetta. Siellä ei kyllä ollut pariin tuntiin mitään siivottavaa, mie ja L ryhdyttiin työpariksi käyskentelemään nurmikkoaluetta tupakantumppien ja muiden roskien löytämisen toivossa. Vähän käytiin huilailemassakin välillä. Salaa. Ihihihihii pahikset hihihi.

Lauantai ja sunnuntai meni Juhan kanssa esityksiä ja kojuja kierrellessä. Ei me 24/7 yhdessä kuljettu, mutta aika paljon kuitenkin. Sain sunnuntaina haluamani bataattiranskalaiset <3 Lauantaina pääsivät loppumaan miun hintavertailujen keskellä, byyh. Hankin itselleni myös puusormuksen ja kaksi paria korvakoruja. Siinä miun festarihankinnat (plus ranskalaiset lihapullilla ja vietnamilaista ruokaa naaaaammm).

HUOMENNA MIE LÄHEN TAMPEREELLE AARONIN TYKÖ. Aloitan matkan Tonin kanssa (en tiedä odottaako innolla vai kauhulla) ja matkustan hänen kanssaan bussilla JoenZOOsta Häslinkiin. Sieltä sitten Aaronin luokse whiuuuuu ja sunnuntaina takaisin. JÄNNÄÄ.

Pitäisi kirjoitaa rapsaa, mutta...Tiistai 14.07.2015 14:40

Elokuussa on luvassa KESÄLOMA. Suunniteltiin Juhan kanssa suurta matkaa :D Lähdetään Tykkimäelle kera Titiäisen ja miun serkun plus eksytään Viroon, kun olemme vieneet Titiäisen tädilleen.

Olin hyvä äitipuoli ja ostin liian pienen paidan tytölle lahjaksi _b Kävin nyt ostamassa samanlaisen mutta erilaisen mutta silti samanlaisen vaikka vähän erilaisen paidan ja nappasin mekonkin hälle ekstraksi :)

Viikonloppuna on rokki! Työskentelen taas anniskelussa. Viimeksi tämä tapahtui vuonna 2012. Perjantaina työvuoro ja la-su rokkailua plus maanantai on vappaaaaaaa JIUUUU.

hustrhuTorstai 02.07.2015 14:43

HUHHUH stressi HUHHUH.

FakfakfakfakfakfakfakfakMaanantai 22.06.2015 10:46

Kolme yötä projektiin on. Laskin aivan itse tänäaamunajastressikalvaasisintäihanhelekutinpaljonuaaaaaaaOLISIPAJOVIIKKOOHI.

"Siaton oleskelu eletty"Maanantai 08.06.2015 20:45

Viikonloppu oli kyllä aikamoisen kiva pläjäys, koska kauan odotettu Yövissyn konsertti ja isi :) Isi oli rahakkaalla päällä, koska päästyämme konserttialueelle hää tarjosi makkaraperunat ja limpparin plus sponssasi osan upouudestahienostasuperistakauniistajännästäuudesta Nightwish-hupparistani JIUUUUU! Koko tapahtuma oli hyvä ja kuljeskeltiin kahdestaan koko ajan. Tuli nähtyä Sonata Arcticakin ensimmäistä kertaa livenä. Nightwishillä oli hirmuiset tulishowt ja raketit jajajajajajjaaja kaikkea kivaa ja jäNNÄÄ. Parasta oli kuitenkin nähdä pitkästä aikaa iskää kahestaan x)

Juha lähti vielä yöllä käymään ulkomailla. Olin kuulemma mutissut: "Elä lähe vielä." So sad.

Maanantain multihuipentuma oli Miiun ja Eevihmerän näkeminen :) Päälle viisi tuntia heidän luonaan vierähti, HUPS! Mutta minkäs teet kun seura oli niin hyvää.

No nyt on taasMaanantai 01.06.2015 19:08

Oho, olen taas ollut olevinaan niin kiireinen etten tänne ole ehtinyt tehdä mitään. Nytkin pitäisi kirjoittaa projektisuunnitelmaa, mutta jospa tämän jälkeen... ehkä... pakko olisi.

Viikonloppuna on luvassa isi-tytär-päivä, koska Yövissyn konsertti ja meillä molemmilla on sinne liput :) Joitain miun kavereita ja tuttujakin on siellä vissiin, mutta iskän seura voittakoon heidät. Isiä en olekaan nähnyt vähään aikaan ja soitinkin toissapäivänä hälle monen viikon hiljaisuuden jälkeen. Ärsyttää, kun viikonloput ovat lyhyitä eikä ole omaa autoa. Perjantai-illasta sunnuntaipäivään ei ehdi paljoa ihmisiä näkemään ja samalla itse lepäämään.

Tänä viikonloppuna hoidin kotiin kesän ensimmäisen palamisen, kiitos Kitttee ja aurinko. Vietettiin lauantaipäivä lähes koko ajan ulkona. Aamulla lähdettiin Juhan, Titiäisen ja Juhan siskonpojan kanssa urheilukentälle potkimaan palloa ja muuten vaan näyttämään liikunnallisilta ihmisiltä. Hyvin vierähti pari tuntia. Siitä sitten talsittiin Juhan ja Titiäisen kanssa kylälle, napattiin jäätelöt ja paistateltiin niiden kanssa lisää auringossa. Illan päätteeksi tallailtiinpyöräiltiin Juhan siskon luokse, jonne kestää kävellä noin parikymmentä minuuttia. Käpsittiin takaisinkin. Illalla naureskeltiin toistemme punaisuudelle. Sunnuntaina käytiin uudestaan urheilemassa, mutta sen verran oltiin väsähtäneitä että vain tunti vierähti. Mutta ulkoilma <3 Tänään kävin vain töissä ja muun ajan olenkin istunut koneella, kirjoittanut suunnitelmaa ja lorvinut.

Elokuussa olisi kauan kaivattu kuuden päivän palkallinen loma plus viikonloput eli neljä päivää, joten kymmenen päivää lomaa olisi tiedossa. Ja heinäkuussa ehkä Tampersööseen Aaronia moikkaamaan :) On siellä joku Tonikin vissiin. Ehkä. Kai.

Ikävöin taas hirmuisestiKeskiviikko 13.05.2015 21:25

Anzziii laittoi lauantaina: "Paljolti onnea! :)" ja vastasin: "Et edes sydäntä laittanut :"C Kiitos silti x)"

Nyt: "<3<3<3<3<3<3<3<33<<3<3<3<3<3<3<33<33<3<3<3<3<33 https://www.youtube.com/watch?v=fmE1ipx-Q6w "


Anssi <3 :"""""D