IRC-Galleria

paska säkä!Sunnuntai 29.11.2009 18:48

Tajusin tos äskön et mun puhelin on sammunu muutama tunti sitte ku akku loppunu.. Että sikäli mikäli ollu yrityksiä soittaa tms niin ny voi koittaa uudesta:).

Oli aivan huippu tunti aamulla, mun jalat on vaan ihan sairaan kipeet, tulin hevosen selästä alas niin tuntu etten pääse käveleen :Dd.
Oli niin kiva mennä Sparella pitkästä aikaa ku siitä niin näki et se oikeesti tykkäs, laitoon sitä kuntoon niin se piti silmiä kiinni ja pärisi vaan ihan rentona, raasu niin onnellinen ku joku tekee sen kans♥
Pääsin sit loppujen lopuksi sinne selkään kun Titta ratsasti ensiksi, pelkäsin aluksi sitä et se on niin hirvittävän kuuma mutta ei se alta lähde :) paikallaan pomppii ja kiihdyttelee mutta niihinki saatiin sitte vähä vinkkiä. Meni kyllä välillä tosi hienosti, se vaan on niin mahtava tunne ku huomaa et se hevonen ymmärtää kaiken mitä haluat siltä<:
Saatais pikkusen vauhtia poies ni olis aivan mahtavaa sen kans :> ja se on vaan ihan musta kiinni koska esim. titan kans se menee melkee paikallaa kaikki askellajit:Dd oon nyt jotenki aivan ihastunu taas siihen hevoseen, toinen on niin ihana ku se oikiasti yrittää ja osaaki:)♥ Huomennaki meen ja nyt on pakko alotella uusiksi tuota ratsastusta, en anna ittelleni ikinä anteeksi jos tuo myydään, en saisi tuon parempaa hevosta mistää:):
Ainut huono puoli on se et neiti kiskasee päänsä vauhdilla alas kun siirrytään laukasta raviin/käyntiin, no ei aina.. hömppä ei kai oo tajunnu et pilotti tulee aikas äkkiä 170cm volttia alas :DD! Tuli kauhian pitkä stoori mutta oon aiva innostuksis, en olis uskonu:D!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.