IRC-Galleria

Living with DBSKTorstai 10.12.2009 20:18

Whii, kopioin joltain tän, kiitos ja anteeksi :D Soitin sufflelle ja sitten vaan vastauksia kattomaan ^^



1. Olet mökillä Jaejoongin, Changminin ja Yoochunin kanssa. Nukahdat sohvalle yksin, mutta aamulla kun heräät vieressäsi on Jaejoong. Hän sanoo: "Didn't Know To Love"

2. Otat rannalla aurinkoa ja katselet ihmisiä kun yhtäkkiä tajuat DBSK:n poikien tulevan rannalle vähän matkan päässä sinusta. Katselet heitä vaivihkaa kun Yunho lähtee kävelemään luoksesi. Hän istuu viereesi sanoen: "My Destiny" (no ooh)

3. Parhaalla ystävälläsi Junsulla on syntymäpäivä. Mietit mitä ostaisit lahjaksi ja otat Changminin mukaan ostoksille. Kultasepänliikkeessä hän ehdottaa: "Balloons" (:D:D minnie)

4. Törmäät Junsuun kotitalosi rappukäytävässä. Hän katsoo sinua omituisesti ja kuiskaa: "Must Be Dreaming" ("ME TOO!" :OO)

5. Olet alkanut tapailla mukavaa poikaa (/tyttöä). Ystäväsi Yoochun on kuitenkin salaa ihastunut sinuun. Eräänä iltana olette tulossa kotiin elokuvista kun hän ottaa sinua kädestä ja sanoo sinulle silmiin katsoen: "Hey! Girl" (umm..hey?)

6. Olet loukannut jalkasi ja makaat kotona sairastaen. Yhtäkkiä ovesta tulee Jaejoong. Hän rientää luoksesi huudahtaen: "Let Me Hear Your Voice!" (ooow :3)

7. Olet juuri eronnut poika(/tyttö)ystävästäsi. Olet surullinen ja masentunut, mutta suostut lähtemään ystäviesi kanssa ulos. Törmäätte hampurilaisravintolassa DBSK:hon. Muut juttelevat iloisesti, mutta Yunho huomaa sinun olevan hiljaa ja vaisu. Hän tulee lähellesi ja sanoo: "Bomb Bomb Bomb" ("he must be crazy")

8. Olet tarjonnut DBSK:lle majapaikan kotoasi heidän lomansa ajaksi. Tulet eräänä päivänä kotiin ja Yoochun tervehtii sinua ensimmäisenä huutaen: "Are You A Good Girl!" (nah)

9. Sinä ja Jaejoong olette ensitreffeillä. Hän saattaa sinut kotiin ja kotiovellasi nojautuu lähellesi kuiskaten: "Candy Man" (ööö? 8D)

10. Olet kauan ollut ihastunut Changminiin. Eräänä päivänä rohkaistut pyytämään häntä treffeille ja hän vastaa: "Girls Don't Know" (<minnie tykkää pojista3)

11. Olet ravintolassa Junsun kanssa. Huomaat lattialla hämähäkin, joita pelkäät ja alat kiljua. Junsu pelastaa sinut nostaen syliinsä ja sanoo: "Strong Baby" (entä "OMG SUN!"?)

12. Olet seuraamassa poikien tanssiharjoituksia. Tuijotat ihastuksissasi hikisiä poikia ja hetken päästä Yunho sanoo sinulle silmää iskien: "Super Rabbit" ("yup, he's crazy")

13. Olet vaateostoksilla ja menet sovituskoppiin. Avaat kopin oven ja siellä onkin paidaton Yoochun. Tuijotat hänen kroppaansa kunnes hän sanoo vaativasti: "Get Me Some" (OKEI :DD)

14. Haluat lähteä lomalle, mutta et saa kaveria mukaan. Kaverisi kaveri Changmin on kuullut suunnitelmistasi ja ehdottaa: "I'm Not Coming To Your Party" (se on mulle jotenki niin hapan ):)

15. Tapaat ensimmäistä kertaa parhaan kaverisi poikaystävän. Huomaat heti että hän näyttää tutulta ja sitten tajuat että se on Junsu! Tervehditte ja Junsu sanoo sinulle: "Your Man" (vähän ristiriitainen tilanne ;p)

16. Puhelimesi soi ja näytössä vilkkuu tuntematon numero. Vastaat ja kuulet Jaejoongin äänen. Hän sanoo: "Oh, Ah, Oh" (OMO, puhelinseksiä jj:n kanssa?!)

17. Katsot Yunhon kanssa jalkapalloa mutta peli ei kiinnosta sinua yhtään. Huokailet tylsistyneenä, mutta yhtäkkiä Yunho sammuttaa tv:n ja kääntyy sinuun sanoen: "Feels So Right"

18. On syntymäpäiväsi. Kesken juhlien Changmin vie sinut tyhjään huoneeseen ja ojentaa lahjansa suudellen sinua poskelle. Katsot häntä hämmästyneenä ja hän sanoo: "Clear Te Area"

19. Olet kutsunut pojat pikkujoulujuhliin. Yoochun haluaa välttämättä pukeutua joulupukiksi. Sinulla on vain tonttupuku, jota katsoessaan Yoochun toteaa: "Love Is Blind" (ja otan tän loukkauksena : D)

20. On tullut aika hyvästellä pojat kun he lomansa päätteeksi lähtevät takaisin Koreaan. Saatat heidät lentokentälle ja vilkutat heille itkuisesti. Pojat ovat jo menossa turvatarkastuksesta läpi kun Junsu kääntyy ja huutaa sinulle: "Shake It!" (XD junsuuuu. odotin taas sen huutavan "OMG SUN!". pettymys!)




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.