IRC-Galleria

Raivostuttavaa!!Maanantai 17.08.2009 18:30

Just täällä selattuani huomasin, kuinka yks vanhempi nimim. sotajumala haukkui pientä tummaihoista poikaa täällä ircissä. Se saa vereni kiehumaan!!

Poikkeuksetta rasisteilla on äärimmäisen heikko itsetunto, ja siksi he tarvitsevat ihmisryhmän johon nähden tuntea ylemmyyttä, jota syrjiä ja jolle tehdä jopa suoranaista väkivaltaa. Siskoni mies on tummaihoinen, kotoisin Nigeriasta. Olen nähnyt, kuinka monet eivät tervehdi häntä, vaikka tietävät hänet, niin he kääntävät hänelle selkänsä, vievät omat lapsensa hänen luotaan pois, kohtelevat tätä miestä kuin ilmaa, vain koska hän on MUSTA. Niin, vain koska hän on ERILAINEN ihonvärinsä takia.
Rasistit ovat yksinkertaisesti tyhmiä. Luulen, että he pelkäävät erilaisuutta, että tummaihoiset purevat tai jotain. Surullista.

Tulen kasvattamaan omat lapseni avoimiksi ja suvaitseviksi ihmisiksi. Minulla on laaja ystäväpiiri; lapsista vanhuksiin, heteroista bi-seksualisiin, uskovaisista ateisiin, kuurosokeista pyörätuolissa istuviin ihmisiin. Heistä kaikista minä iloitsen. Tulen opettamaan lapsilleni, että tutustuvat ensin millainen ihminen on sisimmiltään, eivätkä katsoisi ulkokuoreen! Tulen takuulla aina sanomaan lapsillemme,että Jumala ja me isin kanssa olemme antaneet teille elämän, KÄYTTÄKÄÄ se hyvin.

Minä olen rasisti rasisteille!! Rasistit ovat kertakaikkiaan äklöjä tyyppejä! Että kiukuttaa tämä huutava vääryys! Murr, murr!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.