IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

::: DMaanantai 16.11.2009 00:54

woou Sunnuntai 27.09.2009 16:53

nyt alakaa vipitön elämä
iha hyvi pärjää!:o

:-----------)Torstai 02.07.2009 23:05

tnä turqn ja huomena ruisssiii :>>>

bilee tynghäää

ps. älkää soitelko haluun olla rauhassa!
pss. en tiä mite pärjään kolome pv ilman galtsua, naamakirjaa ja bejeweled blitziä:o

SÖPÖÖÖÖÖ??Sunnuntai 07.06.2009 15:49

HYIVITTU et osaa olla ruma>:oo tommoset pitäs lopettaa, hyi oikeesti

<id333Keskiviikko 06.05.2009 21:57

MIE VAIHOIN NIKI
MIKS MUUTE SE EI VAIHU SILLEE KOMMENTEIHI ET SOLI MINÄ JOKA NII ON SANONU:OOOOYHYYY EI HAITTAA KYLLÄ, VOIN ALOTTAA PUHTAALTA PÄYDÄLTÄ::))))
VITTUKO MUN IDEAT ONNIII SUOSIITUJA AINAKO YRITÄN VAIHTAA NII JOKU ON JO OTTANU SEN
JA MUN IKÄ ON 17.33 NII TOI TULEE SIITÄXDD EIOIKEESTI MUT AIKA HIENO SATTUMA

8))Maanantai 23.02.2009 17:11

hei rakaspäiväkirja tänää oli todella omituine pv!
äitini hukkasi auton avaimet joten joutuin veivaa kouluun ja koska oli saatanasti lunta satanu eikä aura-autoo näkny tein tämän vaelluksen autoteitse.
en silti myöhästyny oppitunnilta ku vartin pyysin anteeksi käyttäymistäni ja anelin anteeksiantautumista. englannin oppitunnillamme oli menossa kuuntelu johon en ihan pääsy mukaa mut kylc siitä sitte, sain yli puolet pisteistä=))
pääsimme dataa toka tunnilla ja unohuin sitte sinne vielä välitunniksiki ja sitten luokseni riensi hyvä ystäväni usva no make up:OOOOOOOOOO
olin onnellinen huomatessani että olin pitempi kuin kukaan kavereistani sillä he ovat keskenkasvuisia teinejä. en ihan kuitenkaan hallinnut tätä kävelyä ja ollessani herkäsä tilassa nilkkani vääntyi mutta kehitetyistä rakennelihaksista tunnetut jalkani paikkasivat tilanteen nopeasti ja näin vältyin kaatumis kompleksilta.
minua ja henttua onnisti, sillä kaija ei ollu tavoiteltavissa eli meillä oli joku tyhmähuora paikkaamassa tätä tyhjää tilaa sydämmissämme kaijan poissa ollessa. käytimme tätä tilannetta häikäilettömästi hyväksi. muiden rehkiessä jäällä, me HÄSSITTIIN&DADAILTII<33333
marika kertoi meille, että onnekisi hän saa olla ilman housuja mummolassa -itse olen todella onnellinen et san olla housut jalassa isovanhempien luona vierailessani :))
heihei nähdään taas.
« Uudemmat - Vanhemmat »