IRC-Galleria

Jälleen kerran olen menettänyt hermoni ihmisten idiotismiin, sekä vähäiset rippeeni uskosta ihmiskuntaan.

Facebookissa kavereissani on eräs nimeltämainitsematon himokristitty, joka kannattaa turkistarhausta ja susien lahtaamista. Tänään tuo kyseinen henkilö sitten jakoi seinälleen Iltalehden artikkelin turkistarhauksen kieltämiseen liittyvästä kansalaisaloitteesta varsin osuvalla tekstillä: "Ah♥".

Aivan asiallisesti menin siihen sitten kantani ilmaisemaan, niin ei, eikös minut pian tuomittukin sanoin "niin, yhähän metsästä löytyy sun rakkaita susia, punakettuja ja minkkejä, ei muutako lähet niitä halailehen sinne pöheikköhös ja perustat sinne sen sun kommuunin sorrettujen ystävies kans.". Eihän siinä mitään, kyllä tällaiseen kohteluun on vuosien varrella tottunut, mutta kun kyseisellä turkistarhauksen kannattajalla ei tuntunut tuon parempaa argumenttia olevan. Eikä asiaan auta edes se, että latelisi vaikka minkälaisia faktoja pöytään - idiootti mikä idiootti.

Tulinkin tässä siihen tulokseen, että kaikkien turkistarhauksen kannattajien tulisi kokea turkiseläimen kohtalo. Kuinka loistokas ja mieltä ylentävä elämä olisikaan syntyä pieneen häkkiin, joutua eroon emostaan seitsenviikkoisena ja syödä päivittäin yksipuolista rehua, joka koostuu pääasiassa teurasjätteestä, kalasta ja viljasta, höystettynä kaikella niinkin herkullisella kuin esimerkiksi ketun ja supikoiran ruhoilla, maissigluteenilla ja eläin- ja kasvirasvoilla.

Jokusen kuukauden kuluttua pääsisitkin keinosiemennettäväksi. Ensin kiimasi taso mitattaisiin sähkövirralla toimivalla kiimamittarilla, josta hyvässä lykyssä saisit kohtutulehduksen. Mikäli olisit uros, sinut kiinnitettäisiin jokaisen siemennesteen ottokerran ajaksi sitä varten tehtyyn telineeseen niskapihdeillä.

Jos sinua ei siitoseläimeksi valittu, ja kun loppujen lopuksi vajaan vuoden päästä syntymästäsi sinut olisi aika lahdata, jotta turkkisi saataisiin jonkun pyylevän porvarimuijan puuhkaksi. Saattaa kuulostaa suurelta helpotukselta verrattuna elämääsi ahtaassa häkissä, mutta sitä se ei ole. Vaihtoehtoja on kaksi: joko suuhusi ja ahteriisi tungetaan elektrodit, jolla sähköä johdetaan kehosi läpi, tai sitten mahdollisesti sinut lukitaan monien muiden eläinten kanssa pieneen koppiin, johon johdetaan auton pakokaasua. Lisäksi koska juuri tähän aikaan turkistarhaajat ovat kiireisiä, homma tehtäisiin todennäköisesti ammattitaidottomien apulaisten avulla, mikä ei ainakaan lisäisi kuolemasi kivuttomuutta.

Mielestäni jokainen turkistarhauksen kannattaja saisi kokea tämän kohtalon. Tosin tuskin se heitä haittaisi, saavathan he sairasta tyydytystä eläinten tappamisesta turkiksiksi, vaikka olisi monia muita eettisesti hyväksyttävämpiä tapoja vaatettaa ihmiskunta. Miksi siis perseestä suuhun kulkeva sähkövirta ei olisi kiihottava kokemus?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.