IRC-Galleria

TIISTAI 30.6.09Perjantai 26.06.2009 03:41


Ensi tiistaina kuu ja pluto ovat oikeassa asemassa jupiterin kiertoon verrattuna, tämän ansiosta sosiaalinen keskustelutaitosi tulee olemaan aivan omaa luokkaansa, mutta tänä aikana suositeltavaa olisi pysyä lähellä kotiseutuasi sillä hyvät asiat ovat päättäneet kerääntyä arki-elämäsi keskeiselle kentälle. Ystäväsi töistä eivät ole erityisen seurallisia tänä ajankohtana, joten on aivan loistava ti laisuus elvyttää suhteita entisiin lapsuuden kavereihin ja tuttaviin.
Rakkauselämäsi tulee olemaan tiistaina yhtä tasaista kuin isoisoiso isäsi sydänkäyrä, joten sinun on tehtävä sille jotain, tavallisen ravintola-illan sijaan vie parisi jonnekki rahvaanomaiseen kuppilaan tai ökykalliiseen syöttölään, jotta hän oppisi arvostamaan tavallista rytmiänne.
Juhannuksen loppumisesta aiheutunut masennus on parantunut jo monelta yksityisyrittäjältä ja tämä näkyy myös alennusmyyntien muodossa, pienen kiertelyn jälkeen löydät pari aivan vastustamatonta tarjousta kaupoista missä et ole koskaan edes käynyt, mutta tämä kerta muuttaa asian toisin, pyydäthän kanta-asiakaskorttia samalla kun asioit siellä.
Huomaat sään olevan aivan omiaan ulkoilulle ja saatat päättää mennä ulkoilemaan tavallisen illanvieton sijaan ystäväsi kanssa, älä kuitenkaan ota kahta ystävääsi mukaan tai tulet jäämään keskustelun ulkopuolelle.

<3

tää on kuulkaas melkee iha oikee!!! :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.