IRC-Galleria

innksu

innksu

Joillakin on luurankoi kaapis, mul on hautausmaa.

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

« Uudempi -

Nyt saatanaPerjantai 13.12.2013 11:38

Pitkästä aikaa tuli nyt pakollinen tarve purkaa johonki tää!!!1

Eli siis "cutest couple" -videot
Ja tällähän tarkoitan näitä videoita, missä pariskunta kuvaa ihan tällee suoraasanottuna pelkästään ku ne nuolee toisiaan ja hyppii sylii ja halailee niin hirrrrween hercästi. Tähän voisin laittaa linkiksi ehkä kuuluisimman näistä videoista (pyörinyt mm. facebookissa) niin tajuatte mistä on kyse >Ja siis hyvänä kakkosena perässä tulee vähemmällä vaivalla Windows Movie Maker:illa tehdyt Mc Mane -riimeillä höystetyt kuvavideot.

Ja siis pointtini oli se et mikä järki näitä on jakaa sosiaaliseen mediaan miljoonien tuntemattomien ihmisten katsottavaksi? Ymmärrettävää tämmönen toiminta sillee yhteisiks muistoiksi tms. Mutta siis miksi julkisuuteen?
Itellä tulee ainakin semiawkward -olot ku kattoo keskimäärin 5minuuttia sitä kun toiset pussailee ja kiehnää toisissaan :D
En seurauksina näistä muuta keksi kun katkerat sinkut joille tulee entistä paskempi fiilis noita videoita katsellessa, kun itsellä ei ole samalaista suhdetta, ja varsinaisen parisuhdekumppanin puuttumista unohtamatta. Ja näiden videoiden myötä sinkkunaolo vain pahenee.
Tai sitten nää mullapas on parempi suhde, kun sulla -ihmiset jotka sit uppaa näitä samalaisia videoita nettiin, ja sen takia tää vitun ihme touhu leviää kuin syöpä. Kokeilkaa ihan huviksenne kirjoittaa Youtuben hakukenttään "cute couple" ja kattokaa sitä määrää?!

Itselläni ainakaan tulisi mieleenkään jakaa muille noin semi-intiimisti omaa parisuhde-elämää että siitä pitäisi kuvata pilvilinnavideo. Eikö se oma parisuhteen sisältämä elämä kuulu ihan pelkästään sulle ja sun kumppanillesi, vai onko se tarpeellista kuvata videoo pussailusta ja jakaa sitä sosiaalisessa mediassa?

Ja ei, en itse ole katkera sinkku ja itke paskaa parisuhdettomuutta näiden videoiden myötä, vaan mua suoraansanottuna ällöttää tollaset :D

Mutta jos täällä on joku tuollaisen videon tehnyt ja uppaaja TAI joku joka noita tykkää katella, niin kertokaa mulle että MIKSI?

Kuittaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.