IRC-Galleria

itkupisara

itkupisara

Perustulo nyt!!!!!! vitu

Selaa blogimerkintöjä

Det var länge sen n____mTiistai 24.11.2009 22:50

"Femmeilenkö miä sitten keskenäni??!"
Vkl; sunnuntaina nukkumaan puoli kahdelta mitä ihanimmin seurauksin..

Ma.
"Normally students say they can't sleep because of the stress during test weeks. Seems like miss Uuksulainen doesn't have this problem."

Joo, ei! Miss aina-niin-tunnollinen-oppilas Uuksulainen herää 12:20 ja myöhästyy matikan valmistavalta, joka alkoi 12:05. Siinä sitten juokset kahta ja puolta kilometriä ja olet oikein reippaana laskemassa logarithm shittiä olemattomalla kaappiin unohtuneella studies-laskimella 8) Hyvähyvä.

"Sulla on unenlahjoja o___O !"

Ti.
09:00 matikan koe, olin koululla jo 7:50 stressaamassa ja panikoimassa ja hyppimässä väliä kaappi-dataluola-vessa-dataluola-käytävä. Ei kivaa. Reputin taas, en osannut kokeessa paskaakaan.

Anniina on kuoreensa vetäytyvä nenällinen alfauros-kilpikonna joka raapii tovereitaan kovaa sille päälle sattuessaan. *Desinfioi kaulassa iloisesti punoittavia verinaarmuja*

Ja ruotsin valmistavalla oltiin kanssa aktiivisia. Tottakai. Mitäs muutakaan.

Enköhän mie tempase kokeesta nyt vähintään 10+++:aa. Hååh. Jag e så bra i svenska.

Ainiin, poliisista soitti Anniinalle ja Markukselle; Markus joutuu meneen poliisilaitokselle kertomaan koko tarinan pyöräkolarista - Helmille ei tarvinnut siis soittaa, kaikki tarvittava informaatio saatu irti; PHEW. Olisin mennyt ihan lukkoon jos joku poliisi ois saatana soittanut minulle. KIITOS, että armahditte.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.