IRC-Galleria

joppis89

joppis89

tää galleriahan on ihan perseestä...

En tiedä..Maanantai 16.03.2009 23:42

Mä en todellakaan tiedä, mitä sydämeni haluaa,
Se vain kulkee ympäriinsä ja tekee mitä tahtoo...
Mä olen iltaisin istunut pimeässä silmät kii,
Ajatellut sinua, hei, miettinyt meitä..

Joo meikäläinen otti muutaman päivän saikkua kun meinaa taas ääni lähtee ja pomolta tuli heti törkeet valitukset, en kyl ymmärrä millä eväillä se mulle valittaa.. Mä oon kuitenkin hoitanut tässä duunini vitun hyvin ja saanut myytyä. Sillä ei todellakaan oo varaa laittaa mua sieltä pihalle.. Ihme ämmä.. Alkaa kyl ottaan hieman nuppiin sen valitus kun joka kerta kun oon poissa niin se rupee sönkkään et johtuukohan se duunipaikasta, et kannattaisko tyyliin harkita lopettamista siellä. Sen ämmä lopettamista mä voin kyl harkita ihan vakavissani.. No ihan sama mitä se sössöttää, ei se mua saikuista voi pihalle laittaa, tai voi mut raastuvassa nähdään :D
No mut mulla oli kiva viikonloppu enkä jaksa miettiä sen ämmän juttuja. Mä mietin ihan muita juttuja tai oikeestaan ihan muuta ihmistä :D Toivottavasti otetaan taas pian uusiks :D

huoh, mikä työpäivä..Torstai 12.03.2009 18:19

Jos tänään ei olis ollut palkkapäivä olis kyllä seonnut pää töissä.. Ihan täyttä skeidaa taas vaihteeks, en tiä mikä asiakkailla oli taas ongelmana. Kyllä nyt tuoppi tai parikin maistuis. Onneks huomena on perjantai niin voi mennä sit ottamaan vähän enemmän kun muutaman, jos onnistun pitään passini tallessa. Tosin ei oo kyllä vielä seuraa katsottuna, mutta kyllä mä jonkun juopon aina löydän :D Sen ei pitäs tuottaa ongelmia, omanlaisiaan löytää aina :)

Tässä on lakanut lähiaikoina toivoon hirveesti, että jäis vaikka rekan alle :) Ei vaan, mut alkaa vaan ärsyttään kun noita "ihailijoita" tuntuu olevan välillä liiaksikin. Ehkä se rekan alle jääminen muokkais tota naamaa sen verran, että ahdistelijat siirtyis jonkun muun kimppuun :D Ei vaan, kyllä mä pärjään. Oonhan mä niin sisukas ja sulavasanainen tyttö :D Niin radiossakin sanottiin :)

RIP TipsuTorstai 05.03.2009 22:50

Rakas lemmikimme Tipsu nukkui viime yönä pois.. Aika kauhee paikka tais olla meidän koko perheelle.. Mä en edes mennyt töihin kun itkin aamulla niin paljon. Toivottavasti sillä on hyvä olla missä ikinä se nyt on.. Käytiin hautaamassa se Palmujen takapihalle, siellä sen viimeinen lepopaikka siis on.

Hyvän näkönen namu :DTorstai 26.02.2009 18:33

Oli melko hauska päivä töissä tänään :) Meidän uus varastomies taitaa olla ihastunut muhun. Se tuli kyseleen multa ihan normaalisti miten menee, sitten en muista mitä puhuttiin mutta yhtäkkiä se vaan laukas että "sä oot kaunis", mä vaan siihen että "enpä tiedä siitä", sitten se sano että "tai oikeastaan olet oikea namu". Siinä mä koitin sit allekirjotuksia tilausvahvistuksiin laittaa naama punasena, naurua pidätellen ja kiitellä. Loppu päivä menikin sen takia sit melkosten naurukohtauksien merkeissä kun mietin asiaa :D
Se vaikuttaa kyllä kans kivalta, eikä näytä miltään möröltä.. Ja on se kyllä ihanaa, että töissäkin on tollasia pieniä piristyksiä päivän mittään :)
Ensin mä ajattelin ite siitä, et sitä vois yrittää mut mun "sisäinen saalistaja" Katos taas heti kun muhun näytettiin hieman kiinnostusta.. Aina se on niin.. Ehkä mä oon vähän outo :D

JEEEEEE!!!Maanantai 23.02.2009 14:23

Vittu jeeee! Mun passi löyty. Se olikin toisessa löytötavaratoimistossa niin saan sen jo tänään :D JEEE!!

Mä taas osaan, prkl...Maanantai 23.02.2009 12:45

Miten voi olla mahdollista, että hukkasin passini taas. Tää on jo varmaan viides kerta. Onnistuin hukkaan sen vielä kaiken lisäks ENNEN kun pääsin edes baariin perjantaina. En sitten jaksanut lähteä edes koittaan ilman henkkareita. Oli sit kunnon kalsarikänni viikonloppu..
Huoh, perkeleen löytötavaratoimistokaan ole auki kun vasta huomena ja sit jos passi ei oo siellä, joudun hakeen uudet paperit keskiviikkon vasta tai siis sen hakemuksen tekeen. Ja enhän minä sitten niitä kerkeä saamaan ennenkuin on taas jo viikonloppu. Miten voi olla näin.. Ei tuu kesää.. Siitä passistakin pitäs tehä katoamisilmoitus mutta jos teen sen ja se passi sit löytyy, en voi enää itekään sitä passia käyttää.. Mä osaan vaan olla näin tumppu. Helvetin perkelen vittu!! Tän takia mulla ei edes oo minkäänlaista motivaatioo olla töissä..

jee jee perjantaiPerjantai 20.02.2009 13:48

Onneks tänään on perjantai. Pääsee baariin. Keskiviikkona jo tosin juotiin pääskyn kanssa mun kämpillä kalsarikännit :D Hauskaa oli. Eilen oltiin sit illalla ajelemassa ja Jannekin oli mukana. Sekin oli ihan kivaa, vähän vaihtelua tuohon kotona istumiseen. Taas mä lusmuilen enkä tee töitä vaikka pitäis. Heti käytän hyväksi tilannetta kun pomo on syömässä niin mä surffaan. Kohta se kyllä jo varmaan tulee takas niin joudun poistumaan. Mutta HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE :D

Torstai taas, perjataita odotellessa..Torstai 12.02.2009 11:22

Töissä ollaan taas ja ei kiinnosta taaskaan yhtään. Eilen tuli vähän uusia piirteitäkin ilmi työ"kavereista", selkään puukottajia löytyy siis täältäkin.. No eipä se mitenkään yllätys ollut kun 90% on naispuolisia henkilöitä.
Onneks kohta tulee viikonloppu mutta enpä mä paljon levättyä saa ainakaan kun piäis järjestää isän viiskymppisiä.. No kaippa siitä tulee ihan kivaa. Illalla vois sit lauantaina mennä bupsaan jos vaan saan jonkun seuraksi, vaikka eipä se olis eka kerta jos menisin yksin.. Kyllä sieltä aina jotain seuraa löytää..
Mutta mä koitan nyt alkaa tekeen muka töitä..

Helmi HelmikuuTiistai 03.02.2009 11:24

Jep Jep, tänään on Jannen synttärit :) 16v tulee täyteen :D Pitää mennä varmaan kahvilla käymään synttäreiden kunniaks. Mitähän sille ostais lahjaksi, mä oon tosi huono tälläsissä. Varsinkin kun kyseessä on 16 vuotias poika.
Töitäkin pitäis taas jaksaa painaa mut mä otan ihan iisisti ja alottelen päivän. Aamu järkytyksestä pitää ensin selvitä, eli kun olin menossa aamulla pysäkille meidän pihassa nukku kauhee pulsu joka sit hieman pelästytti mut xD No ehkä mä just ja just selviän järkytyksestä..