IRC-Galleria

k^aisa

k^aisa

050914 ♥ || 251014 ♥

Uusimmat blogimerkinnät

ihana.Torstai 19.01.2012 23:10

Wooooooo..
Wooooooo..
Tommi ja mä kaupungilla taas illat rullaillaan. Kevät illassa, kauniissa äänet kaikuu taas. Ei huolia, ei murheita, ei kiire mihinkään. Sitten pari tytsyy siihen ilmestyy ja sekottaa Tommin pään. "Hei lainaa kundi sun lautaa." Mä silmiäni usko en, kun se tyttö teki sen, täydellisen Frontside Ollien. Mä sivuosaan pelkkään jäin, kun se veti yllättäen, täydellisen Frontside Ollien.
Woooo. Frontside Ollien.
Woooo.

Tommi ja mä, sen jutun jälkeen, harvoin kohdaillaan. Ei soittele enää mulle se, et lähetään skeittamaan. Olis mageeta taas rampeilla pistää parastaan. Mutta Tommia ei kiinnosta, ku se seurustelee vaan. "Hei lainaa kundi sun lautaa." Mä silmiäni usko en, kun se tyttö teki sen, täydellisen Frontside Ollien. Mä sivuosaan pelkkään jäin, kun se veti yllättäen, täydellisen Frontside Ollien.
Woooo. Frontside Ollien.
Woooo. Frontside Ollien.

Parin viikon jälkeen tyttö Tommit unohtaa, mä skeittaankin jo sen isosiskon kaa. Mä silmiäni usko en, kun se tyttö teki sen, täydellisen Frontside Ollien. Mä sivuosaan Tommin jäin, sen sisko veti yllättäen, täydellisen Frontside Ollien. Mä silmiäni usko en, kun se tyttö teki sen, täydellisen Frontside Ollien. Mä sivuosaan Tommin jäin, sen sisko veti yllättäen, täydellisen Frontside Ollien.
Woooo. Frontside Ollien.
Woooo. Frontside Ollien.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.