IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

:W x lukematonmääräKeskiviikko 09.06.2010 22:26

Okei olen hyvin sekaisissa tunnelmissa eilisestä, mutta tässä tarinaa:

Mentiin Helsinkiin lauantaina ja tsillailtii kekin mummon kämpällä ja syötiin ja käytii tsekkaa Kalasatama, tietenkin oltas sinne jo menty jonottelemaan mutta kun jonottamaan sai mennä vasta tiistai aamuna klo 9. Sitten illalla/yöllä tuli Derek.

Sunnuntaina hyökättiin uudestaan Kalasatamaan ja tutkittiin alue perusteellisesti. Sekavaa se oli. Sitten mentiin takaisin kämpälle, syötiin lisää, paniikkia kerääntyi koska päivät vähenivät.

Maanantaina hyökättiin jälleen Kalasatamaan, kiertelimme siellätäällä, kunnes silmiimme pompahti ihmisiä järjestyksenvalvojan kanssa. Paniikki iski, juoksimme kämpälle, pakkasimme kamat ja juoksimme takaisin Kalasatamaan(mentiinmetrollaoke). Sinne päästyämme ei siellä ollut enää epäilyttäviä ihmisiä. Paniikki hellitti, mutta porukkaa ravasi kyseisen järjestyksenvalvojan luona.

Kahden tunnin yöunilla liisimme kohti tiistai aamua. Puoli neljältä heräsimme ja lähdimme pikkuhiljaa vyörymään kohti Kalasatamaa. Oli kummallista, koska porukkaa ravasi keltaisiin pukeutuneen miehen luona, sen jälkeen lähtivät pois. Sitten kerättiin rohkeutemme ja kysyttiin että onko rannekkeita. Olihan niitä. Siitä napattiin itsellemme yhet ja oltiin onnellisia koska ysin ryntäys ei meitä koskenut. Meidän ryntäys oli kello kolme. Tunnit vierivät ja meidät siirrettiin omille alueille, yhteensä rannekelaisia oli 100. Meidät oltiin rajattu pienelle alueelle omine vessoineen yms. Kuin VIP vieras olisit ollut. Tietenkin oltiin erossa ysiltä tulleista immeisistä.

Kun porttien avaus lähestyi meille informoitiin että ennen meitä ohi menee faniklubilaisia, mutta sitten ne oliki vaan jotain lipun voittaneita, ei ymmärretty tätä asiaa. Jokatapauksessa niiden jälkeen päästettiin meidän poppoo porteista sisään, jumitettiin turvatarkastuksessa tovi ja sen jälkeen riensimme eturiviin. Iso helpotus parein kyynelein ja sitten odoteltiin esiintyjiä. The Hivesin laulaja oli kuuma ja Joan Jett and the Blackhearts oli tylsä. Kaiken tämän jälkeen se suurinmahtavin Green Day oli vuorossa, kun herrat astuivat lavalle, mikä purkaus siitä seurasikaan!

Siinä tiivistys tapahtumista. Tää keikka oli elämäni paras enkä toivu tästä ehkä hetkeen :W
Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.