IRC-Galleria

karetka

karetka

Ota sun juoma ja mee lattialle!

Selaa blogimerkintöjä

Lähtö Hollantiin 29.3.2009Torstai 16.04.2009 02:45

Niin unohtu tosin kertoa mitä tona päivänä taphtui :D

Olimme lentoasemalla joskus klo. 13.00 Luulin että lento lähtee klo 16.25 mutta se oli saapumis aika Dameihin :D no Pasin kanssa lähettiin sitten hakee niitä oikeita lippuja ja heittää kamat ruumaan. Mitä tapahtui? Lippu"myyjä" vai mikä se on sano et meidän passit on ihan perseestä ja ette pääse näillä lentokoneeseen, jos pääsette koneseen nii takaisin ette varmaan pääse, nää on ihan paskana revenny ja ties mitä... Opasti meidän lentoaseman kyttikselle et haetaan väliaikaset passit... No siellä sitten ihmeteltiin ku kyttä vaan mesos meille ettei nää passit kelpaa ku ollaan ii pässejä... Passit kuulemma ihan dokatut ja väliaikaset maksaa 80e... Siinä mietittiin, että pakko ne uudet passit on tehä vaikka pari kuukautta sitten kun ranskan reissulle lähin nii ei mitään valittamista.
Pasin passi kanssa kuulemma ihan surkees hapes vaikke se on kirjahyllyssä kirjekuoressa hengannu vuoden jos toisenki... No kyttä mesos maksettii 80e ja lähettiin kentälle takasin.

Turvatarkastus meni läpi n 10sek.. Tais tarkastaja pelata pasianssii sen röndgen koneella...
Lähettii kävelee mukavasti odotus tilaan kun kuuluu plim plom.. "Matkustajat ***** ja ****'******, tämä on viimeinen kuulutus lennolle Amsterdamiin.. Portti 26b.."

Voi vittu kelattii ja lähettiin juoksee porttia päin... "missä se on, missä se on???" Löydettiin portti 26a ja ihmeteltiin että mitä vittua?:.`?
Vieresestä portista kuuluu jotain et täällä on 26b käänyttiin ja se sama tarkastaja joka sano ettemme passeilla pääse nii siinä otti passit ja liput ja tokas "nonni nämä passit menevät läpi :)" just. Onnellisesti saavuomme perille :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.