IRC-Galleria

Kätilöllä käytyMaanantai 23.11.2009 23:52

Viikkoja tänään 35+3. Täällä ilmeisesti 36+0 lasketaan täysaikaiseksi kun sanoi, että raskaus on mullakin sit täysaikanen 4 päivän päästä.

Verenpaine oli 150/80, sf-mitta ottanut viime kerrasta (31+0 23cm) huiman kasvuspurtin, nyt oli 30cm eli vielä alakäyrän alla, mutta ei enää niin reilusti kuin viimeks :)

Painoa oli tullut viime kerrasta 2,5kg ja nyt sitä oli siis 78kg. Tosin taisi olla aika paljon nesteen kertymistä, koska aamulla painoin 76kg ja aamupäivästä en ehtinyt paljon juomaan.

Vauva on edelleen raivotarjonnassa eikä ole vielä kiinnittynyt. Sykkeet hyvät.

Sain luvan jatkaa progesteroonia viikolle 38 asti kestoharkkasuppareiden takia. Ne tosin kuulemma saattaa johtua emätinpuikoista joita oon käyttäny viime viikon maanantaista asti keltaisen valkovuodon takia. Sen kaks viikkoa kun progesteroonia otin, niin suppareita ei juurikaan ollut ja sen takia siis kätilö sanoi, että parempi jatkaa. Kuulemma tuo sitten auttaa myös oksitosiinin tuotannossa kun synnytys lähestyy.

Perjantaina olis sitten 36+0 ja aika synnytyslääkärille ja ultraan. Sieltä saan sitten myös ajat CTG-käyriin ja ne pitäis käydä pohjoisessa ottamassa kun siellä haluan synnyttääkkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.