IRC-Galleria

uusivanha elämäTiistai 26.08.2008 01:38

No katoppas rakas päiväkirja. Tuli näin harmaana maanantaina juoksulenkin ja suihkun jälkeen ihan sellane fiilis et jtn täytyy ny kirjottaa. Ja siis jos ei muuta niin ainaki itte tietää sit mitä mulle kuuluu ku vää kokoo ajatuksii. Ja jos tätä ei kukaa lue nii si vanhana voi kakaroille lukasta.
Alotetaan bulgarian reissusta. Tulin sielt 10pvää sitte. Reissu oli mukava joskin henkisesti aaltoileva. Varna oli jees ja kultahietikko 9+. Mut ei tuu olee mulle enää mikäÄ menomesta. Rusketuin, kävin parturis, söin, join, uin, shoppasin, luin, kävelin, kuuntelin, katselin ja nautin. :) mikäs siin. Nyt oon sit tokaa viikkoo stadis ja alan tottuu menoon. Ystävii hirveesti kaipaan ja uusia kavereit täält. Haluisin löytää. Samal mietin et onko viel niit joil oikeesti on sydäntä. Onko viel niit jotka antaa köyhille omastaan ja jotka pysähtyy juttelemaan yhteiskunnan raunioille, syrjäytyneille ja hyljätyille sieluille, jotka etsimistään etsivät apua ja turvaa. Onko viel niit jotka on aidosti sitä mitä ovat ja kääntävät kasvonsa maailmalle ja pahalle. Onko? Vai onko nykyajan uskovat solidaarisia uudenajan toisinajattelijoita, jotka ajattelevat kyllä toisin kuin muut mutta myös toisin kuin "vanhentunut" Raamattu. Pah. Oksettaa. Ahdistaa. "joo ehk hei homouttakaan ei raamatun syntymisaikoina viel osattu syvemmin tarkastella. Ehk se onki vaa luonnekysymys." Sallitaa vaa homot. Hyvä Paarma. Arkkipiispa se näyttää mallia kristilliselle kirkkokunnalle vm 2008. Jos multa kysytää nii homous on edellee syntiä niinku Raamattu sen ilmoittaa. Ja jos multa kysytää nii ryyppäminen on edellee väärin niinku ef. 5:18 antaa saivan selkeästi ymmärtää.
Tälläsii kelailen. Enkä yritä väittää et ite olisin jotenki parempi ihminen. Syntinen oon ja liian kova edelleen. Joudun useasti päivittäin taisteleen saatanaa vastaan ku se syyttää etten osaa enkä opi ja kukaan ei välitä musta eikä rakasta mua. Oon mones asias aika rikki. Kaipaan rakkautta ja sitä et joku sanoo kauniisti ja huomaa et oon olemas. Niinku me kaikki kaivataan u know. Mut erityisen paljon tarvin sitä. Mut en kaipaa kaksnaamasuutta ja pinnallisuutta. Kaipaan aitoutta. Koulu alko hyvin ja porukka on mukavaa. Sain jo pari uskovaa kaverii sielt joist oon kiitollinen Iskälle. Niille jotka ei tiedä niin opiskelen diak etelän helsingin toimipisteen diakonia-ammattikorkeakoulussa sairaanhoitaja-diakoniksi:D
seurakuntaa tääl en oo itelleni viel ettiny mut pian täytyy käydä tutustumassa eri mestoihin. Tänää tapasin kaht israelilaista kaveriani ja toiseen tutustuin jo syksyllä Negevissä:)) messiaaninen juutainen huippu tyyyppi nimeltä yoav. Käytii porukal sataman torilla syömäs vadelmia<3 oh how i miss u Israel. God show me the way there.

Enpä täs keksi nyt muuta enää ku et ole luja ja rohkea ja kuuntele Pyhän Hengen ääntä. Älä tee niinku muut vaa tee niiku Jumalan soturi juuri sinun olemuksessasi. Ole eturintaman perääntymätön taistelija tässä taistelussa pahuuden voimia ja valtoja vastaan taivaan avaruuksissa. Älä lannistu. Nouset aina. Saat nähdä kuinka voimasi herää eloon. Ja viel kaikille neuvoksi elämään: lukekaa kirja "villi ja vapaa" john eldridge.
Tuetaan toinen toisiamme. Miika

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.